א. הכותרת לא עניינית - לא נושאת מספיק מידע, כנדרש בחוקי הפורום, לכן נערכה.
ב. הנושא אינו טכני אלא כללי, לכן העברתי לכללי.
האם הידיות של איביי זהות לידיות ממותגות של CRG ו PAZZO?
האם באמת יש הבדל שמצדיק את ההפרש מחירים?
המטרה שלי היא נוחות ושיפור ארגונומיה.
האם ידיות קצרות נוחות יותר מארוכות? והאם יש שיפור מעבר ליופי?
א. הכותרת לא עניינית - לא נושאת מספיק מידע, כנדרש בחוקי הפורום, לכן נערכה.
ב. הנושא אינו טכני אלא כללי, לכן העברתי לכללי.
אין הבדל עקרוני בין ממותג לרגיל. (למעט ג'יקסרים שאסור להחליף אצלם לשום ידיות לא מקוריות).
אני אישית מעדיף ידיות ארוכות אבל רוב מי שאני מכיר נהנה יותר מקצרות.
שמעתי שמסוכן לשים ידיות סיניות כי הם יכולות לגרום לבלם להנעל או משהו בסגנון.
האופנוע שלי זה CBR500R אם זה עוזר
לא הייתי מתקין שום אביזר סיני על האופנוע שלי - בטח שלא מנופים, אבל גם לא גופי תאורה כאלה ואחרים או שאר אקססוריז סיניים.
המנופים הסיניים באיכות ירודה למדי, מפתחים חופשים מהר, ובאופן כללי די פח.
בלי קשר, לא מתחבר למנופים מקוצרים מאנודייז. טרנד מיותר של בלינג שלטעמי לא מוסיף שום דבר לנוחות הרכיבה, ואם כבר אז להפך.
רוכב תמיד עם מנופים מקוריים, ובמצב טוב (לא עקומים, שבורים וכו', ותמיד מגורזים ועובדים חלק).
יש הבדלי איכות ונוחות וקשה לתת לך תשובה על רגל אחת סתם כך אם כי אני נוטה שלא להרכיב חלקים מהותיים זולים על האופנוע שלי (בטח שלא כאלה שיכולים לסכן אותי או שיש להם השפעה בטיחותית זו או אחרת). מניסיוני, מוצרי CNC סיניים (גם אלה שלא מתפרקים), נוטים לאבד גוון צבע בחשיפה ממושכת בשמש וגם כאשר הם חדשים קל לדעת שהם לא בדיוק שיא האיכות.
ככלל, על פניו לדעתי לא מצדיק החלפה בהרבה מהאופנועים וזה לא מסוג הדברים בראש הרשימה שהייתי מחליף... אבל כ"א וטעמו עמו ואישית אני כן החלפתי לאחר מספר שנים כשלפתע מצאתי דיל טוב על לברים של PUIG.
פירקתי ידיות סיניות ושמתי asv כי מעבר להיבט הבטיחות, אינן נשברות או מתעקמות, הם גם ניתנים לכיוונון פי 100 מצבים מאשר הידיות הרגילות.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לכל אחד זה שונה מבחינת נוחות,
אתה יכול לקנות ידיות זולות בצורה שאתה רוצה, ואם זה נוח לך אז תחליף לאיכותיות, ככה לא שרפת יותר מידיי כסף על בדיקה אם ידיות קצרות נוחות לך.
אני לעולם לא ארכיב מוצרים נו-ניים עלומים, בטח בטח לא במכלול בטיחותי כזה שפוטנציאל הכשל שלו עלול להיות חמור וקשה.
וזה עוד לפני שדיברתי על רמת הגימור וההתאמה שלו שלעולם תהיה כמעט ובערך ועם חופשים מרגיזים.
זה נכון שידיות ממותגות אינן זולות אבל או להרכיב משהו איכותי (ע"ע ריזומה) או להשאר עם המקורי. זה כבר עדיף.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club