גם אני הייתי מצטרף לדבר כזה,
הכוונה , אין לי אופנוע ואני מאוד הייתי רוצה לעבור קורס רכיבה מתקדם,
Sent from my iPhone using Tapatalk
אהלן. יש לי רישיון a1 אבל מעולם לא רכבתי על דו"ג מעבר לטסט. אני רוצה לעבוד בשליחויות כדי לצבור קצת ניסיון ולהרוויח כסף, אבל הייתי רוצה להיות יותר מיומן כבר בהתחלה. האם יש מקומות שמקנים מיומנויות מתקדמות, על כלים שלהם? או שאני תמיד אהיה חייב לבוא עם אופנוע משלי?
גם אני הייתי מצטרף לדבר כזה,
הכוונה , אין לי אופנוע ואני מאוד הייתי רוצה לעבור קורס רכיבה מתקדם,
Sent from my iPhone using Tapatalk
ניתן פשוט להשכיר דו"ג מחברת השכרה ולהגיע איתו ליום הקורס.
Sent from my A0001 using Tapatalk
יש טעם לעשות קורס על כלי שלא רוכבים עליו ביום יום?
עקרונית כן - החומר הנלמד רלוונטי לכל כלי דו-גלגלי ולכן מה שתלמד יהיה רלוונטי לכל כלי אחר שתעלה עליו. כמובן שהקורס גם עוזר לרוכב להתחבר לכלי האישי שלו ולכן לא פעם רוכבי מגיעים שוב לקורס או אימון אחרי שהם מחליפים כלי, רק כדי להתחבר אליו.
כיוון שאתה רוצה לרכוש מיומנות רכיבה על קטנוע עבור עבודתך כשליח, אתה יכול לנסות ולהשכיר קטנוע שיהיה הקרוב ביותר לכלי שתעבוד עליו וליישם את מה שלמדת בקורס בזמן שתרכב על הקטנוע של העבודה.
קורס רכיבה ייעודי לשליחים זה רעיון לא רע
נותנים לכל הילדים האלה להסתובב בערים בלי שום ניסיון, הם לא פעם נפצעים בגלל חוסר הניסיון הזה.
אאל"ט, כפיר לווין מפרו ריידינג מציע להשכיר לך אופנוע 125 דו"פ עבור סדנאות השטח שהוא מעביר.
מאוד מעשיר.
מאוד איכותי
אבל בתור אחד שעבר סדנה וגם היה שליח, זה חומר מאוד מועיל, פשוט רלוונטי.
באמת מסקרן אולי מישהו ירים את הכפפה לגבי קורס רכיבה לשליחים.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.