מעוניין בציוד, בעיקר בטיחותי בעיניי, בשביל האופנוע החדש.
צופר- מאיפה כדאי לקנות? כמה דציבלים עדיין חוקי להרכיב על האופנוע? הצופר המקורי חלש מאוד.
סליידרים- האופנוע הוא CB650F, רצוי מחברה מוכרת אבל לא חייב, מישהו קנה ויכול להמליץ מאיפה?
פסי לד- להרכיב בצידי האופנוע כדי שלא יפספסו אותי בחושך. לחלופין פנס בלימה שמתחבר לקסדה. יש המלצות על משהו מהם?
תודה רבה לעוזרים!
לדים בצד האופנוע זה לא חוקי למיטב ידיעתי.
בנוגע לצופר - זה לא מאוד עוזר.
הצופר אצלי מאוד חזק ועדיין אתמול מישהי ראתה לנכון לסטות עליי מהימין לשמאל וכמה שתצפור לאנשים כאלה זה לא משנה.
סליידרים - תקנה רק מחברה מוכרת ( פויג,טוראטק וכדומה)
אל תתפתה לקנות באיביי זולים, הם במקרה הטוב לא יעבדו, ובמקרה הרע יעקמו או יקרעו לך את השלדה.
שבוע טוב!
גל - ראשית תתחדש על הכלי. תהנה, ורק נסיעות בטוחות.
למען האמת הייתי ב-BBT ביום שני וראיתי את הכלי שלך מוכן למסירה. הזמנתי אותו דבר ואפילו באותו הצבע.
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית בנוגע לשאלות שלך אבל ראיתי שאין אפשרות כזו - האם נטרלת אותה? אם תרצה ייעוץ שלח לי הודעה, יש לי גם שאלות אליך.
מגן רוח קדמי תמיד עוזר
פריים סליידרים מומלץ
לאחרונה שמתי ידיות מקוצרות
*יש לי זוג סליידרים נוסף-דבר איתי בפרטי
מאחר ומדובר בנייקד, הייתי בודק היתכנות הרכבה של צופר Steble Nautilus שאפשר לפעמים למצוא במחירים מצחיקים... המינוס הוא שמדובר בצופר שהוא לא קליל כמו השבלולים הקטנים והזולים. לדעתי שדרוג צופר הוא כן הכרחי ובהחלט מסייע במרבית המקרים כאשר הוא נדרש.
לגבי מיגונים כבר השיבו לך אז לא אחפור.
שבועיים עם אקרפוביץ על f700gs , היום טיפסתי מכיוון ים המלח לירושלים, האגזוז מפיק סאונד יפה ולא חזק מידי עד 100/120 ואחר כך כבר לא שמעתי אותו בכלל.