תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: דו"ח על 82 קמ"ש בכביש של 50

Junior Member

דו"ח על 82 קמ"ש בכביש של 50

שלום חברים,
    שוטר עם ממל"ז עצר אותי כשהמכשיר מראה 87 קמ"ש אחרי הפחתה 82 בדרך בן צבי ביפו.
    הוא טען שמדובר בציר אדום והנחיות ראש אגף שיש להחמיר ופינק אותי ב1500 קנס ו10 נקודות.
    הוא זקף לחובתי שהייתה לי עבירת מהירות לפני 11 שנים,אמרתי לו שקצת התבגרנו מאז שהיינו ילדים בצבא ו11 שנים לא היה לי שום דו"ח,עדיין לא הסכים להפחית ואמר שזה לא בידיו.
    הוא המליץ לי בכל זאת לפנות למפ"נא כשמראש הוא אומר שהסיכויים קטנים שימירו לאזהרה בשל הנחיות חדשות, או לחילופין להגיש בקשה להישפט.
    כשהוא עצר אותי לא מיהרתי באופן מיוחד ולא נתתי בגז אז קשה לי להאמין שהגעתי ל90 במיוחד כשאני מכיר את הכביש ויודע שאנשים חוצים שם בלי קשר למעברי חציה,בכל זאת יפו...
    האם באמת הסיכוי להמרה נמוך גם עם רקורד נקי מעל 10 שנים?
    הוא זרק עוד הערה לגבי בדיקה בסוף המשמרת של המכשיר שאולי ימצא לא תקין,הוא ישב בתוך הניידת והמכשיר בידיו ולא על חצובה או התקן כלשהו.
    מנסיונכם יש סיכוי שימירו לאזהרה? ומה הניסוח המומלץ למכתב?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי assaf צפיה בהודעה
    שלום חברים,
    שוטר עם ממל"ז עצר אותי כשהמכשיר מראה 87 קמ"ש אחרי הפחתה 82 בדרך בן צבי ביפו.
    הוא טען שמדובר בציר אדום והנחיות ראש אגף שיש להחמיר ופינק אותי ב1500 קנס ו10 נקודות.
    הוא זקף לחובתי שהייתה לי עבירת מהירות לפני 11 שנים,אמרתי לו שקצת התבגרנו מאז שהיינו ילדים בצבא ו11 שנים לא היה לי שום דו"ח,עדיין לא הסכים להפחית ואמר שזה לא בידיו.
    הוא המליץ לי בכל זאת לפנות למפ"נא כשמראש הוא אומר שהסיכויים קטנים שימירו לאזהרה בשל הנחיות חדשות, או לחילופין להגיש בקשה להישפט.
    כשהוא עצר אותי לא מיהרתי באופן מיוחד ולא נתתי בגז אז קשה לי להאמין שהגעתי ל90 במיוחד כשאני מכיר את הכביש ויודע שאנשים חוצים שם בלי קשר למעברי חציה,בכל זאת יפו...
    האם באמת הסיכוי להמרה נמוך גם עם רקורד נקי מעל 10 שנים?
    הוא זרק עוד הערה לגבי בדיקה בסוף המשמרת של המכשיר שאולי ימצא לא תקין,הוא ישב בתוך הניידת והמכשיר בידיו ולא על חצובה או התקן כלשהו.
    מנסיונכם יש סיכוי שימירו לאזהרה? ומה הניסוח המומלץ למכתב?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
    אם יש לך צילום שהמכשיר לא מקובע אז אותי יש לך סיכוי בבית משפט (אולי).

היית צריך לבקש לראות תאריך כיול אחרון של המכשיר. אני לא זוכר כל כמה זמן צריל לכייל אותם אבל אם הוא אמר לך שהמכשיר כנראה לא מכויל היית צריך לבדוק את זה ולצלם וגם עם זה ללכת לבית משפט.

תבדוק בהיסטוריה של הפורום, אנשים כבר דיברו על זה.

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Junior Member
    מפנא לא ממירים דוח מהירות מסוג זה לאזהרה. בחודשים האחרונים היתה גם החמרה בנהלים הפנימיים שלהם.

תוכל לבקש להישפט ולקבל את חומר החקירה על מנת לבדוק את תקינות הדו"ח.
    בדוחות מסוג זה הדרך להתמודד היא עיון בחומר החקירה על מנת לטעון לאי דיוק בביצוע המדידה (להבדיל מערעור על אמינות המכשיר) ובהתאם לכשלים שיימצאו מנסים להגיע להסדר מקל (נדירים המקרים שמגיעים לזיכוי מלא).

לאור עברך הכמעט נקי, לא נראה שאתה נהג מועד לביצוע עבירות. שקול את חשיבות גרירת 10 נקודות על הגב, לעומת ההוצאה הכספית שתידרש להוציא עבור משפט (אלא אם תנהל את ההליך בעצמך ללא ייצוג).

עוד דבר קטן וחשוב - ככל שלא משתנה סעיף האישום, גם אם יופחת הקנס במשפט, הנקודות יישארו על כנן, קרי 10 נקודות. על מנת להפחית או לבטל את הניקוד יש לשנות את סעיף האישום במסגרת ההסדר.

Junior Member
    אני סקרן, מאיזה רמזור לאיזה רמזור ולאיזה כיוון?

Junior Member
    נשמע שוטר מחמיר מידי.
    היית נחמד אל השוטר?
    נתת לו הרגשה שהוא המלך?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    לא שזה משנה...אין לשוטר יכולת להשתמש בעברות שגילן מעל עשר שנים.
    הוא רואה אותן, הן לא קבילות אפילו לא בבית משפט.

Banned
    הפסקתי לנסוע במנהרות הכרמל כי נשרפתי פעם אחר פעם במצלמה שבכניסה מכביש החוף לכיוון צפון.
    פעם אחרונה זה עלה ב1500 ועשר נקודות.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    הפסקתי לנסוע במנהרות הכרמל כי נשרפתי פעם אחר פעם במצלמה שבכניסה מכביש החוף לכיוון צפון.
    פעם אחרונה זה עלה ב1500 ועשר נקודות.
    1+
    אתה משלם שם פעמיים- אחת בנסיעה ואחת במכתב הפתעה בדואר

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי eranb צפיה בהודעה
    1+
    אתה משלם שם פעמיים- אחת בנסיעה ואחת במכתב הפתעה בדואר
    מאיפה שאני גר יותר מהיר לי לנסוע דרך בת אורן לכביש החוף. פשוט לא ידעתי את זה עד לא מזמן, עד שהתקבלה ההחלטה לוותר על המנהרות (מה גם שהכביש יחסית כייפי כשהוא לא מכוסה בבוץ וחצץ (כמו עכשיו).

Member
    אותי עצרו ביום שני על 102 (אחרי הפחתה) במקום ...60. כלומר 42 מעל מותר. בשימוע ביום רביעי קיבלתי את הרשיון בחזרה מקצין , עד המפשט ב 1.02.
    רק מעדכן