המשקף לסל וחסל.
לך וקנה חדש. אף דבק לא יעמוד במשימה.
ערב טוב לכולם,
היום במהלך ההתארגנות לרכיבה הביתה מהעבודה, הנחתי את הקסדה על מושב המורכבת כדי להתארגן ולהכניס את התיק לארגז. בגלל שהייתי מעט לחוץ לצאת (תור לרופ''ש...), פתחתי את הארגז בלי לשים לב מידי והפלתי את הקסדה מהאופנוע (כן, אידיוט). לצערי משקף הקסדה היה פתוח והיא נפלה כך שהמשקף קיבל את עיקר המכה. כשבדקתי את הנזק גיליתי סדק לא מלא במשקף ליד המקום שבו הוא מתחבר לקסדה (תמונות מצורפות). מעבר לבאסה על קסדה חדשה, שאלתי היא האם זה בסדר להדביק את הסדק, ואם כן, איזה דבק מומלץ (סופרגלו, אפוקסי, אקרילי, סיליקון, יש לי גישה לכל סוגי הדבקים בעבודה). אם הדבקה היא על גבול הסיכון הבטיחותי, מאיפה מומלץ לקנות משקף לקסדת קאברג דריפט.
תודה לעוזרים!![]()
המשקף לסל וחסל.
לך וקנה חדש. אף דבק לא יעמוד במשימה.
מצטרף לשאלה מאיפה אפשר לרכוש משקפים לקסדות? האם המשקפים אוניברסלים או כל חברה והמשקף שלה?
כל קסדה ומשקף שלה. עם שבר לא מחכים למשלוח מחו"ל, ממהרים לקנות בארץ.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לא מסכים. עלה לי משקף של שואי אצל היבואן פחות מ-300 שקלים.
אפוקסי לדעתי הוא החזק והעמיד ביותר מהסוגים שכתבת. ממה שזכור לי מגיע בשתי שפופרות קטנות לעירבוב ומתמודד בהצלחה עם זכוכית אז...
אם החלופה היא משקף חדש, והדבק זמין לך, אין לך מה להפסיד. תן להדבקה כמה שעות להתקשות.
אז לאור התגובות (הראשונות בעיקר, את זו של uriar ראיתי רק לאחר מעשה) נסעתי הבוקר למוטורייב וקניתי משקף חדש. בסה''כ המשקף לא היה יקר מידי- 200₪ ,כולל החלפה והעברה של הפינלוק. המחיר נראלי סביר גם לארץ וגם בכלל (בערך 20% מעלות הקסדה). לא חושב שהייתי מוצא בחו''ל משהו יותר זול.
תודה לכולם על התגובות.
כן המחירים בארץ לפעמים נותנים פייט טוב לאלה של חו"ל. אצלי לקסדה gt-air עלה 260.
מאיזה אתר אפשר למצוא משקפים לקסדות של mt?