עדכון קטן למי שזה רלוונטי לו,
כמו שכתבתי בפוסט המקורי, הזמנתי תיק גנרי מאיביי כדי לבדוק היתכנות מעבר לתיק שכזה, וכדי לספק לי את יצר הקניה (לינק מצורף):
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F182708095595
התיק הגיע די מהר (ביחס לאיביי), תוך בערך שבועיים מההזמנה.
התיק עצמו תואם לתיאור שלו בדף המוצר, מכיל 4 כיסים: כיס ראשי שיכול להכיל את רוב הציוד הדרוש לי (ארנק, סוללה נוספת, מטען נייד, טבק וכו'), כיס חיצוני קטן- יכול להכיל מפתחות וכאלה, כיס חיצוני עם דופן שקופה- מתאים למעאכת ניווט או טלפון (שלי בגודל של 5.5" ויש עוד מקום, כך שיכול להתאים גם למכשירים עם מסך גדול), כיס 'נסתר' עם אבזם חיצוני אך ממוקם מתחת לכיסים החיצוניים- אצלי משמש למסמכי האופנוע.
התיק מגיע עם רצועת כתף שניתנת להורדה, רצועת נשיאה קטנה ו 4 מגנטים שמגיעים בנפרד מהתיק (צריך להכניס אותם לכיסים המתאימים לבד). החומר ממנו התיק עשוי הוא סוג של קורדורה סינטטית בשילוב עם צדדים מפלסטיק גמיש. החלק התחתון שבא במגע עם האופנוע עשוי מפלסטיק קשיח יותר ומחוספס. התיק מגיע ללא כיסוי נגד גשם, אך לטענת המוכר הוא עמיד לקשם קל.
איכות ההצמדה לאופנוע נראתה לי חלשה בהתחלה, ואפילו חששתי שהוא ייפול ברגע שאתחיל לזוז. כדי לשכנע את עצמי, חיברתי את רצועת הכתף את הכידון כסוג של איבטוח למקרה שהתיק יחליט להתנתק. להפתעתי (הרבה) התיק מחזיק יפה מאוד במהירויות חוקיות ומעל (לכאורה), בנסיעה בדרך מפותלת (נס הרים) ובנסיעה ממושכת ומהירה על כביש מהיר (לכאורה). השימוש ברצועה כאיבטוח לא נראה נחוץ למרות שאני עדיין עושה את זה. הסרת התיק מהכלי מתבצעת בקלות רבה ובמהלך הנסיעה התיק לא זז בכלל ממקומו.
מיקום הכיס לטלפון נראה כאילו ניתן להשתמש בזה במקום מעמד, אבל בפועל הוא חא ממוקם במקום נוח ומצריך הסרה של המבט מהכביש לטלפון (כמו להזיז את המבט לכיוון המושב).
בסה''כ אני מרוצה מהקניה, המחיר היה נמוך, המשלוח היה זריז, ואני מאמין שהתיק ישמש אותי עד שאקנה משהו איכותי יותר. יש לזכור שמדובר בתיק גנרי שעלה 50₪, אז אין מה לצפות לאיכות של cortech או ogio.