צריך לחייב רוכבי אופניים לשים מספר ת.ז או רישיון על הגב שלהם, על מנת שאפשר יהיה להתלונן על החוליגנים האלו! זה מדהים שהרוכבים האלו הם בדרך כלל אנשים ממוצעים מהמעמד הבינוני ושומר החוק.
ותמונות יפות
צריך לחייב רוכבי אופניים לשים מספר ת.ז או רישיון על הגב שלהם, על מנת שאפשר יהיה להתלונן על החוליגנים האלו! זה מדהים שהרוכבים האלו הם בדרך כלל אנשים ממוצעים מהמעמד הבינוני ושומר החוק.
ותמונות יפות
Happiness only real when shared
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
ככה זה כשנסרים נראית לי מרוחקת כמו קמצ'טקה.
אני קשור לאדי
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
למעיל הזה יש סיפור.
קניתי אותו באמסטרדם בערך חודשיים אחרי שמכרתי את הפייזר לפני כמעט 3 שנים, זאת היתה תקופה דיי מחורבנת בחיי.
אמרתי לעצמי שאני אקנה אותו כי לא סיימתי עם הפרק הזה של האופנועים בחיי למרות שאז אופנוע היה חלום רחוק עבורי, תכננתי ללכת ללמוד וכדומה.
עם השנים כבר לא האמנתי שאחזור וניסיתי אפילו למכור אותו כמה פעמים, היום בבוקר יצאתי מהבית ב 5 בבוקר כשעדיין קר וידעתי שהיום זה היום.
אחרי שנתיים וחצי בארון לבשתי אותו פעם ראשונה לרכיבה היום, זה היה רגע מרגש וסגירת מעגל עבורי.
קיצר יצא טוב, במיוחד עם התמונות המדהימות שיצאו.
אההה... זה היית אתה עם מוט הסלפי... חלפתי על פנייך בירידה אל הכיכר של עין כרם (מכיוון אשתאול). עמדת בשול הימני וכיבדתי אותך בצפצוף קצרצר.
נעים להכיר!
היום היה ריבוי יוצא דופן של אופנועים על הכביש, בבר בהר ובבתי הקפה השונים בעין כרם. מצד שני, גם רוכבי האופניים הגזימו היום עם ההפרעה לתנועה בכבישים. בייחוד הרכבים המלווים!
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
תמונות יפות. לא מומלץ לשים אופנוע בולט בתוך נתיב באיזור הזה. בטח לא עומד לרוחב נתיב. אנשים מגיעים שם לפעמים במהירויות שלא יביישו מסלולים.
נעים גם לי, על מה רכבת ?
הגעתי לאשתאול בסביבות 5:10 בבוקר כדי להימנע מרוכבי האופניים אבל לצערי הם כנראה גם התעוררו מוקדם מאוד.
לי זה לא כזה מפריע אני בא להנות מהנוף ומהאוויר הטוב ופחות מחפש צרות.
היו שם גם ניידות עם דבורה היום.
התמונה צולמה באזור הצר של אשתאול יחסית ממש בהתחלה, דאגתי לעמוד במקום שיבחינו בי משתי הכיוונים.
ועל התמונה הראשונה לא יכולתי לוותר עם הקרני שמש האלה מוקדם בבוקר.
לא רק רוכבי האופניים - יש גם אותי שנוסע לאט יחסית לכולם ותמיד מחפש במראותלבדוק למי אני מפריע להתקדם...
יפה מאוד, איפה זה נס הרים? באיזה אזור? (מה לחפש בוויז) בא לי להגיע לשם
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא