תודה, מבורך.
יש אולי סקירה על כפפות חורף אטומות למים?
עם בוא עונת הגשמים, סקרנו את רוב חליפות הגשם הייעודיות לרכיבה על אופנוע נמכרות בישראל.
http://fullgaz.co.il/?p=128565
![]()
תודה, מבורך.
יש אולי סקירה על כפפות חורף אטומות למים?
נעליים בתמונה האחרונה ממש לגשם![]()
ה-בעיה שאחרי עונה ככה המכנס כבר לא אוטם במפשעה, וזה לגבי הרוב הגדול של ציוד כזה.. לא משנה אם זה מרותך/מולחם
יש לי מכנסי רכיבה של רווית שקניתי את מאיי די, אחרי כעונה שתיים יש כבר כניסה של מים מהמפשעה
לאידע מה עם גורטקס, לא ניסיתי
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
רכבתי כמה שנים עם חלפס עבה לא מרופד של בלייד. רק אחרי 4-5 עונות התחילו להכנס מים במפשעה.
כיום לא ראיתי כזה, אבל הוא דומה עד זהה בצורה מחשידה לred העבה המרופד. מאחר והכל מותגי מדבקה אני מניח שזה אותו דבר.
החלפס הנוכחי שלי הוא הred הבינוני עם ה"קבלאר" במפשעה. זה שמופיע בסקירה.
דבר ראשון, זה לא קבלאר אלא סתם קורדורה.
דבר שני, החלפס על הפנים. ברכיבה הראשונה בגשם רציני סיימתי עם רטיבות במפשעה. בנוסף, החלפס קצר. אני נמוך בהרבה מהממוצע, ובישיבה החלק התחתון עולה מעל לגובה המגף (לא קרה בחלפס הקודם). דבר שלישי, החלק התחתון לא נפתח מספיק כדי ללבוש בלי להוריד נעליים, ודבר רביעי, אין בטנת רשת, כך שהחלק הפנימי חשוף לשפשופים ופגיעות ממעיל הרכיבה או מגיני הברכיים, או סתם איזה אבזם של חגורה. עם הזמן זה גומר את הציפוי נגד גשם או ממש מפרק את ההדבקה שעל התפר.
נ.ב.
בכתבה כתוב תפרים מולחמים. זה לא נכון. הם מודבקים (תפר רגיל ועליו סרט מודבק. ייתכן שהסרט אכן מודבק בחום, אבל זה בפירוש לא תפר מולחם).
שורה תחתונה,
הred עובי בינוני לא מרופד, אינו מומלץ.
יש לי של לרט כבר שלושה חורפים והוא פצצה.
הוא פליזי מבפנים ומבחוץ ניילון הכל איכותי ולא נכנסים מים, עלה 150 ש"ח.
רק חלק עליון כמובן.
מכנס יש לי טרנינג ניילון של נייק לא יודע מה או מו או מי אבל לא נכנסת טיפה של מים.
אבל אני לא רוכב הארקדור, מקסימום 20 דקות בגשם.
זו לא סקירה..
סקרת נתונים משמע פרסומת. וזה סבבה.
סקירה זה דוח שימוש.
סתם ככה להניח את זה כאן.
יש לי חלפ"ס של לרט (פשוט עם ביטנת רשת בלי חימום - קניתי מאפקס) כמעט 4 שנים, עשה עבודה מצוינת עד הגשם האחרון (לפני שבוע), גם היה רחב מאוד בקצה המכנסיים (יש לי נעליים גדולות) ולבשתי בקלות..
חיפשתי כזה שוב שבוע שעבר, ומתברר ש-לרט כנראה שינו גזרה במכנסיים בחלק מהדגמים, ועכשיו אני מכניס בקושי עם נעלים (בלי נעלים לא רלוונטי - לרוב מתלבש בדרך אם מתחיל משהו..), וגם לדגם עם הרשת לא מצאתי את המידה שלי..
בסוף קניתי לרט דגם אחר - היחידי שהצלחתי ללבוש בלי להוריד נעלים.. נראה איך יהיה בגשם הקרוב..
ה-RED באמת נראה זהה ל-לרט אבל בפנים הם שונים קצת בשכבות..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
לא מהארץ ולא מרופד אבל בהחלט פותר את בעיית הכניסה והיציאה על הדרך
https://shop.held.de/en/ladies/cloth...06672-00.1.XXS
יש לי את ה-HELD קניתי מהרמן בטיול האחרון לאלפים המחיר סבבה האיכות גרמנית בינתיים יש לי רק
דברים טובים להגיד, אגב אצלי אין את הגומי ברגל שהיה יכול לעזור.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני רכשתי דרך במוטו אין מכנס גורטקס דק כמו חלפס של חברת HELD כבר כמה שנים ועדיין אטום
אני משתמש בחלפ''ס של ברוש שנקנה בכלבוטקס כבר עונה שלישית (בעיקר במכנסיים, כמו לוקי). בינתיים הוא לא דולף (טפו טפו) ועושה אחלה עבודה גם בשמירה על הרגליים מהקור.
מגן ירח, מה כוונתך שרשמת מכנס של ברוש? אשמח לקישור.