לא יודע לגבי נשיאה ביד אבל במזוודה מכיר כמה שעשו את זה בלי בעיות
הי ,
אשמח להמלצות לזוג צמיגים ל MT 07
קדמי
120/70/17
אחורי
180/55/17
2. כמו כן בגרמניה זוג צמיגים אכותים כגון bridgston BT 023 עולה סביב 180 יורו (סביב ה 800 שח) ובעוד שבארץ קרוב ל 2000+ שח
האם מישהו יודע אם יש בעיתיות להביא עימי זוג צמיגים. לא משלוח אלא איתי ביד בזמן שאני חוזר מגרמניה?
תודה,
אייל
לא יודע לגבי נשיאה ביד אבל במזוודה מכיר כמה שעשו את זה בלי בעיות
שים לב שאלא אם כן אתה מרכיב את הצמיג לבד, הרכבה במוסך תעלה לך ״אקסטרה״ כי אתה מביא צמיג ולא קונה ממי שמרכיב לך.
תבדוק אם העלות הכוללת שווה לך את זה.
כל עוד שלא נתפס במכס אז אין בעיה...
תדאג לרכוש זוג טרי בן פחות מ 10 חודשים על מנת שלא יאסרו את כניסתם לארץ במידה ותיבדק (תכלס רצוי ללכת על בטוח ובני פחות מחצי שנה) ולא פחות חשוב - תרכוש צמיגים שהם חוקיים ויש להם תקינה בארץ כך שחברות הביטוח לא ינסו להתנער ממך בתואנה שרכבת עם צמיגים לא חוקיים או משהו בסגנון אם חס וחלילה תהיה מעורב בתאונה.
אני חזרתי עם צמיגים גלויים, לא נכנסו למזוודה ולא עצרו אותי.
אני מתכוון להביא צמיגים חוקיים לגמרי ותואמים בגודל למה שמופיע ברשיון. לגבי ההערה של ALEX , כמה עולה התקנה מקומית? מתאר לעצמי שעדיין יצא הרבה יותר זול מאשר לרכוש בארץ.
לגבי מכס- מוצר שזול מ 200$ דורש מכס? תודה על ההבהרות אייל
איזון והרכבה יצאה לי סביב ה-400 וקצת על זוג צמיגים שקניתי בספורטישופ.
העסק כולו די דבילי כי ל-SV ישן יש צמיג 120/60 ולא 120/70 כמו שאר הצמיגים.
לאף אחד מהיבואנים הגדולים לא היו צמיגים מודרנים במידה, בספורטישופ זוג PR4 חדשים בדיוק במידה עלו 1500.
אז כולל הרכבה עדיין יצא לי זול ב-500 שקל מההצעה הכי זולה שקיבלתי.
אני ממליץ לך להתקשר למוסך ולבדוק לפני שאתה מתחיל עם ההרפקה הזו כי 60 יורו על מזוודה הלוך ושוב ועוד 200 יורו על צמיגים ואתה מתחיל לגרד את המחירים בארץ.
אם כבר שואלים, צמיגים שמביאים בטיסה לא חייבים אישור משרד התחבורה כמו שאר חלקי חילוף? פשוט נותנים לך לעבור עם זה?
אני מביא איתי צמיגים ממינכן כל פעם שאני טס, מחזיק אותם ביחד( אל תסתיר ואל תחביא, אין צורך, מקסימום תשלם כמה שקלים...לא ימות העולם)
בכל אופן, עברתי עם צמיגים, ברקסים, ומה לא - מעולם לא עצרו אותי.
שים לב שהחוק אומר שהצמיג חייב להיות מקסימום בגיל 10 חודשים.