דחוף אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה!
שלום
האם ספר היצרן הזה -
http://www.pdfmotomanual.com/index.p...c19291a48ca9b6
מתאים לMOVIE 125 XL?
בכול האתרים שבדקתי לא מצאתי ספר יצרן ל XL, רק 125 או S.
מישהו יכול לוודאות?
על הקטנוע שאני מתעניין לקנות כתוב XL.
תודה!
דחוף אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה!
אתה רוצה סתם תשובה? לא, זה לא מתאים כי זה לא נראה שמדובר באותו הדגם.
אתה רוצה תשובה יותר מדויקת? חכה שמישהו יענה, ואם אף אחד לא עונה - אז אף אחד לא יודע. יכול להיות כזה דבר גם.
נ.ב. לוודא.
סביר מאוד שאין הבדל מכני.
ההבדלים בין הגרסאות בד"כ קוסמטיות.
המנועים זהים בהרבה קטנועים ונדיר שלאותו דגם יש מנוע שונה.
ג'ק כפרה אין צורך להתרגז, שאלתי שאלה, נכון, פניתי אליך בפרטי לעזרה במידה ואתה יודע.
לא דרשתי ממך תשובה, פשוט שאלתי אם אתה יכול לעזור לי כאן כי אני נמצא בצומת דרכים והזמן שלי הולך ומתקצר עם זה אז אני לחוץ בנושא,
אם אין לך תשובה, יכולת גם לכתוב לי הודעה פרטית ולהגיד אני לא יודע והייתי מכבד את זה...מצטער אם הבנת אותי לא נכון אבל אני לא מבין למה אתה עוין.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, אני לא מצליח למצוא באתר של קימקו דגם שקוראים לו XL בכלל או באינטרנט שאומר על השוני בין הדגם הרגיל ל'XL'.
רק עכשיו ראיתי ה"פ, אפילו עוד לא קראתי אותה - כך שזה לא קשור.
הסיבה ל"עוין" היא - אין "דחוף" בפורום, הפורום בנוי על זה שאנשים עונים בזמן שלהם. אתה יכול להקפיץ את ההודעה שלך, לגיטימי ומותר (בתנאי שעבר יום-יומיים ולא קיבלת תשובה), אבל "דחוף" לא עוזר לאף אחד.
בדקתי בשבילך בלי שום קשר, עוד לפני שעניתי, אלא כשראיתי את השרשור שלך. גם אני כמוך לא מצאתי שום אזכור לדגם ה-XL שלא בארץ, ולכן לא רציתי לענות משהו לא מבוסס - חיכיתי שיבוא מישהו אחר שאולי מכיר קצת את הנושא. אני מניח שהיו עוד אנשים שעשו כמוני, וכמוני נמנעו מלענות משהו שהם לא הצליחו לפענח.
די בטוח להגיד שאם עד עכשיו לא קיבלת תשובה - כנראה תצטרך לחיות עם זה. תוכל לנסות להתחיל פעולה או שתיים עם הספר שיש לך ובפירוק הראשון כנראה תדע אם זה הספר הנכון או לא.