^^^
מחזק את הדברים.
אף אחד לא טוען שכל השוטרים הם חובבי בורקסים שמנים ובבונים שכל יהבם הוא להתעמר באזרח, מצד שני לא כל השוטרים הם לוחמי הצדק למען האזרח.
ההתעסקות בטפל וחוסר האחידות באופן התגובה הוא זה שבעיקר מתסכל.
שתי דוגמאות אישיות:
יום אחד הגעתי הביתה לגלות רכב שחוסם את הכניסה לחניה שלי (חניה פרטית לחלוטין, סגורה עם שער). התקשרתי למשטרה ולאחר זמן מה הגיעה ניידת עם שוטרת וותיקה ומתנדבת צעירה. המתנדבת מיד יצאה ושאלה אותי מספר פרטים רלוונטיים. הוותיקה נשארה בניידת, ולאחר שהמתנדבת העבירה לה את הפרטים, מה שהיה לוותיקה לשאול זה האם המקום שחוסם את הכניסה לחניה רשום על שמי בטאבו. היו דרושות מספר חזרות מצידי ומצד המתנדבת עד שהוותיקה הבינה שזה לא רלוונטי. שאר הטיפול שלהן היה בסדר, למעט העובדה שהנהג החוסם לא נענש על הביריונות שלו.
דוגמא נוספת, ביציאה מראשון לציון מכיוון הגשר יש קרנבל בכביש בכל בוקר, מי שיצא לו לעבור שם מבין על מה אני מדבר. לאחרונה הוצבו שם 2 ניידות, שלא ממש ברור מה תפקידן. האחת עומדת באמצע אי תנועה, השניה עומדת בירידה ל4 גם על אי תנועה (בשני המקרים אלו מעברים בין מעברי חציה להולכי רגל) כאשר בשני המקומות השוטרים עומדים כמו לולבים בצד ומידי פעם מורידים נהגים בלי סיבה שנראת לעין, תוך סיכון שאר משתמשי הדרך (השוטר קופץ לאמצע הכביש, מוריד נהג לעמוד חצי על אי תנועה וחצי באמצע הכביש). מיותר לציין שאת הבעיה העיקרית שהיא כניסה תמידית של רכבים לצמתים לא פנויים שגורמת להתארכות הפקק הארוך גם ככה ששם. אם המשטרה היתה מחליטה לאכוף שם (בכל צמתי הגשר) את עניין הכניסה לצומת לא פנויה היא היתה גורפת קנסות בגובה של המיכסה החודשית בבוקר אחד.

ציטוט ההודעה בתגובה