עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: שאלה | איפה אתם קונים את הציוד שלכם?

Junior Member

שאלה | איפה אתם קונים את הציוד שלכם?

כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש ציוד לאופנוע (מעיל, כפפות, קסדה, מגיני ברכיים) ואני מתלבט אם לקנות באיביי כי המחירים שם ממש זולים ביחס לארץ.
    איפה אתם קונים את הציוד שלכם והאם קנייה באיביי של ציוד יכולה להיות בעיה ואני לא מתכוון מבחינת מכס אלא איכות ציוד וכו'

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לא הייתי קונה ציוד בטיחות באיביי, ולו בגלל הסיכוי הסביר שהציוד שאקבל יהיה מזוייף או זול, ולא 'יעשה את העבודה' בשעת הצורך. לרוב, אם משהו באיביי (או בעלי) זול מידי, הוא כנראה מזוייף. אני אישית קניתי את רוב הציוד שלי בחו''ל, לרוב בגרמניה, דרך חנויות און ליין או חנויות פיזיות (ספציפית מוטוזום באמסטרדם). לגבי השילוח לארץ, עד כה העברתי את הציוד שנקנה און ליין עם קרוב משפחה שהיה בחו''ל והציוד נשלח אליו.
    המחירים בארץ, על פי רוב, יקרים מאוד (ובד''כ מידי) לאו דווקא בגלל חזירות של החנויות כי אם בגלל חזירות של המדינה וחברות השילוח.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לא הייתי קונה ציוד בטיחות באיביי, ולו בגלל הסיכוי הסביר שהציוד שאקבל יהיה מזוייף או זול, ולא 'יעשה את העבודה' בשעת הצורך. לרוב, אם משהו באיביי (או בעלי) זול מידי, הוא כנראה מזוייף. אני אישית קניתי את רוב הציוד שלי בחו''ל, לרוב בגרמניה, דרך חנויות און ליין או חנויות פיזיות (ספציפית מוטוזום באמסטרדם). לגבי השילוח לארץ, עד כה העברתי את הציוד שנקנה און ליין עם קרוב משפחה שהיה בחו''ל והציוד נשלח אליו.
    המחירים בארץ, על פי רוב, יקרים מאוד (ובד''כ מידי) לאו דווקא בגלל חזירות של החנויות כי אם בגלל חזירות של המדינה וחברות השילוח.
    אתה חי בסרט חבר.
    אם אתה קונה כמוני אלפינסטארס לדוגמא ואתה יודע מה אתה רוצה לקנות, אתה כותב דגם שאתה רוצה ויוצאות לך 20 חנויות מאושרות לפחות שימכרו לך את זה עם משלוח חינם במחיר האמיתי של זה.. ובוא נוסיף את הגנת המשתמש שיש לך באיביי.
    כול הציוד שלי קניתי דרך חנויות באיביי. עם דגש על רק אלפינסטארס.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    את האמת, אני לא משתגע על אלפיינסטארס, מצטער. מעבר לזה לא ניסיתי יותר מידי לקנות ציוד מאיביי, אבל אני אתחיל להסתכל גם שם, אולי אמצא משהו מעניין.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי saarollz צפיה בהודעה
    כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש ציוד לאופנוע (מעיל, כפפות, קסדה, מגיני ברכיים) ואני מתלבט אם לקנות באיביי כי המחירים שם ממש זולים ביחס לארץ.
    איפה אתם קונים את הציוד שלכם והאם קנייה באיביי של ציוד יכולה להיות בעיה ואני לא מתכוון מבחינת מכס אלא איכות ציוד וכו'
    פרט לקסדה - את רוב הציוד שמשרת אותי כרגע, קניתי כמשומש.
    העיקרון הוא לחפש ציוד שהיה בשימוש מועט מאוד.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לא הייתי קונה ציוד בטיחות באיביי, ולו בגלל הסיכוי הסביר שהציוד שאקבל יהיה מזוייף או זול, ולא 'יעשה את העבודה' בשעת הצורך.
    יש ויש באיביי. אם אתה מחפש את הציוד הכי זול והמוכר מסין - אתה צודק. אם אתה מחפש ציוד של חברות מוכרות והמוכר מאירופה/אמריקה/אוסטרליה - אז איביי זה בסדר גמור.
    קניתי קסדה ועוד ציוד מאיביי וגם מחנויות כמו motoin.de fc-moto.de והיה משתלם כולל ביטוח ומכס. תמיד אני מנסה קודם בארץ אבל אם המחיר כפול אני מזמין מחו״ל.

Senior Member
    לפני הזמנה מחו"ל חייב ללמוד שוק מקומי .
    יש דברים ש מאוד כדאי,יש דברים שפשות לא קיימים אצלנו או מחיר מופרז עד פי3
    אבל לפעמים אדיף כאן.

Senior Member
    ככלל את רוב הציוד אני רוכש בחו״ל אבל בהחלט אפשר למצוא מחירים הוגנים בארץ וצריך לשקלל עלויות ייבוא בטרם הזמנה מחו״ל.

לגבי מוכרים, איכות מוצרים, מידות וכוז׳ - לומדים עם הזמן אם כי בהחלט ניתן לצמצם סיכונים מראש כגון לרכוש ממוכרים או אתרים עם רייטינג חיובי, לברר אודות המוצרים, מחירים, תנאי שילוח, תנאי החזר, ביטוח... (אפרופו, בהקשר זה יצויין שדווקא אלפינסטארס זה מותג מ א ד בעייתי מאחר שהבדלי האיכות של ליין המוצרים הוא מהותי וזה עוד לפני שנכנסת לסוגיית הזיופים). בסופו של דבר החסיכון שלי הוא עצום ביחס לנפילות. מאידך, אין מצב שהייתי פותח את הארנק בכזו קלילות אם הייתי משלם את מחירי הארץ (להיווכח שנתקעת עם מעיל/מגפיים/קסדה של 2,000₪+ שלא יושבים עליך כמו שצריך זה מבאס תת..).

Senior Member
    ר.ש.ף טכנולוגיות בצומת גן יבנה על כביש 4. ביחס לכל החנויות שהייתי בהן - יחס מאוד פרטני, המוכר (רונן) באמת מראה אכפתיות וממליץ על הציוד עם התמורה הכי טובה למחיר (וגם לאחר סיבוב בהרבה מהחנויות הגדולות, בדרום ובמרכז, הדעה שלי נשארה).

Senior Member
    תגדיר מזויף...moonshield
    לפי תקנים בבקשה.

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    ר.ש.ף טכנולוגיות בצומת גן יבנה על כביש 4. ביחס לכל החנויות שהייתי בהן - יחס מאוד פרטני, המוכר (רונן) באמת מראה אכפתיות וממליץ על הציוד עם התמורה הכי טובה למחיר (וגם לאחר סיבוב בהרבה מהחנויות הגדולות, בדרום ובמרכז, הדעה שלי נשארה).
    טוב לדעת,זה ליד תחנת דלק?

Junior Member
    שמתי לב לתגובות שמדברות כאן על זיופים... אני לא מומחה אבל לדוגמא מעילי ימאהה באיביי במחירים של 600-700 שקל נראה לי על פניו מחיר סביר לחו"ל. ובהתחשב בעובדה שאיביי מגנים מאוד על הצרכן ומונעים כמה שיותר זיופים.
    בנוסף אשמח לקישורים לאתרים שאתם בדרך כלל קונים מהם ציוד... שוב פעם, קסדה רוב הסיכויים שאקנה בארץ אבל מגיני ברכיים, כפפות, מעיל וכאלה נראה לי שלגיטימי לקנות מחו"ל ולא לשלם את המחירים המופרזים של הארץ

Senior Member
    לפחות שלוש המפורסמים
    https://www.revzilla.com/
    https://www.fc-moto.de/en_GB
    https://www.motoin.de/
    אם אתה כבר הולך להזמין,אז משהו טוב-לא זבל

Senior Member
    רשף טכנולוגיות חנות מומלצת מאוד.
    יחס אישי והתאמה מדוייקת של הציוד.

Senior Member
    כן,לשים לב-דוגמה תוספת על קנייה של 880 ש"ח
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות