אין ספק שג׳אמפ סטארטר עוזר אם המצבר לא גמור וזה יכול גם להטעין במעט את המצבר אבל לפני שאתה רוכש מוצר שכזה... אתה בטוח שאתה בכלל זקוק לאחד בהתחשב בכך שאתה יכול להתניע את האופנוע בדרדורו בירידה בהילוך שני?
שלום,
אני יודע שיש סט מוצרים של בטריות נטענות וניידות שאפשר להתניע איתן רכב\אופנוע מקרה והמצבר מת.
לדוגמה - https://www.ebay.com/itm/12V-Car-Aut...sAAOSw~y9ZNPC7
אשמח להמלצות או טיפים לכאלה שיותר מותאמים לאופנועים (לא יודע אם זה באמת משנה אבל ספציפית מדובר על ER500 )
או סתם לינקים למוצר טוב ולא יקר
תודה
אין ספק שג׳אמפ סטארטר עוזר אם המצבר לא גמור וזה יכול גם להטעין במעט את המצבר אבל לפני שאתה רוכש מוצר שכזה... אתה בטוח שאתה בכלל זקוק לאחד בהתחשב בכך שאתה יכול להתניע את האופנוע בדרדורו בירידה בהילוך שני?
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 25-12-2017 בשעה 16:23.
בגדול אם הם מתאימים לרכב אז לאופנוע לא צריכה להיות בעיה, מה גם שאני מאמין שיצויין במאפייני המכשיר.
בטכנו צינור יש של סיגנט, ייתכן שעדיין במבצע. מציע להשוות נתונים לפני רכישה למספר התנעות\טעינות וכו.
מנצל"ש -
האם JS יכול להחליף מצבר באופנוע שלא דורש חשמל כלל למעט סטארטר (אופנוע מסלול בנפח קטן לצורך העניין) ולהיטען כמו מצבר באמצעות מערכת הטעינה המקורית של האופנוע?
לפות''ש, לי יש מכשיר כזה שמצאתי אצל אבא שלי בבגאז' (''האחראי רכב אמר שכדאי שיהיה'') והשאלתי ממנו את זה לצמיתות. לא יודע איפה אפשר למצוא כזה או כמה עולה, כמוכן לא יצא לי לנסות אותו עדיין (ומקווה שלא אצטרך). הערך המוסף הוא שזה יכול לשמש גם כבנק חשמל למקרים בהם הציוויליזציה אינה בנמצא (טיולי קמפינג או מילואים).
![]()
יש לי שניים כאלו, אחד לקטנוע אחד למכונית. שניהם כבר הספיקו להציל אותי יותר מפעם אחת (מצבר מת במכונית בערב ראש השנה, הנענו עם הבוסטר כמעט שבוע, מתניעים ומטעינים אותו בנסיעה מהמצית). המצבר שלי בן הארבע וחצי מתחיל גם לעשות קונצים בימי ראשון בבוקר, בנתיים אני מתעצל ומניע עם הבוסטר. מוצר נהדר וחובה בכל בית לדעתי. אחד נקנה באוטו דיפו (מקרה חרום) והשני בעלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/Prom...312419050.html
יש יותר גדולים ויותר קטנים. זה מספיק לכמה הנעות בכיף ממצבר מרוקן לחלוטיןץ יכול גם לשמש כמטען לטלפון וכדומה.
![]()
אם אתה רוצה, יש דיון מעמיק על הנושא בג'יפולוג.
שורה תחתונה היא שאין מצב שזה 68,000 ואם מותג סיני מספק שליש ממה שהוא מצהיר עליו, זה נס.
במקרים קיצוניים, אם פותחים את הבוסטר, רואים שם שתי סוללות פשוטות, ושאר הנפח מלא במדמה משקל.
אשמח לקישור לשרשור בג'יפולוג. הימור שלי: או שמדובר על מוצר נחות וזול (פחות מ-$50) או שהכל יהיה "חבר שלי פירק", "שמעתי ש-" ושאר שמועות יד שנייה. בתכלס כמו כל מוצר סיני יש יותר ויש פחות טוב. 68000 מ"א אולי זה מאוד יומרני אבל שתיים שלוש הנעות למצבר מת לחלוטין יש במכשיר הזה - יותר מזה לא צריך.
בעיני: מוצר חובה בכל רכב.
נערך לאחרונה על ידי uriar; 27-12-2017 בשעה 00:01.
יש לי מוצר סיני.
לרכב פרטי הוא מספיק.
לדודג' נייטרו הוא בקושי דיגדג.
האמת שאני רוצה להתקין יציאה מהמצבר בקוואסאקי שתתחבר לבוסטר בשעת הצורך ותישב במקום נגיש ו מאחר והמצבר קבור מתחת לפלסטיקה.
השאלה מי יקרה קודם החיבור או המוות של המצבר?
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה לכולם על התגובות
להניע בדחיפה זה לא כל כך נוח כי הרוכב הוא איש מבוגר יחסית וזה לא תמיד אופציה ראלית.
נשמע כמו קונקטור עבה בחיבור למצבר.
כמו שכתבו להעביר חיווט מתאים ( עבה לצורך העניין) שבסופו יהיה או קונקטור או סופיות חוט שניתן יהיה להתחבר אליהן עם קרוקודיל ( כמובן ממוגנות שלא יקצרו כשהן לא בשימוש)
אופציה נוספת זה להכין שקע של מצת (שקע כח) ואז כל מה שצריך זה לדחוף את הזכר לשקע ולהניע.
ראיתי מספר סירטונים על זה ברשת.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI