אל תעשה את זה.
לנסוע מהר לא אומר שיש לך בולבול גדול.
עצוב שאתה אוהב לשחק בכלי רכב ויותר עצוב זה שכשתתרסק, ואתה תתרסק, יעלו לי את הביטוח חובה כי אופנוע זה מסוכן.
קל להאשים חפץ דומם.
לא אתה תהיה אשם, זה האופנוע שנסע מהר.
אהלן
אני חדש כאן ובכללי חדש בכל התחום של האופנועים אבל עם נסיון של כ 4 שנים בקטנועים (עובד כשליח)
לאחרונה התחלתי להתעניין בכל העולם הזה של האופנועים מכיוון שמכרתי את הרכב שלי ואני סטודנט אז להרשות לעצמי רכב מעניין כרגע אני לא יכול (היה לי רכב ספורט) אבל אני מאוד מתגעגע לאדרנלין הזה ולריגוש של הספורט המוטורי ובגלל שאני סטודנט חשבתי להביא אופנוע שישמש אותי לנסיעות יומיומיות ללימודים (חיפה-כרמיאל) וגם יהיה לי מאתגר.
התחלתי לעשות רשיון לA1 וההתלבטות בעיקר בין R3 לדיוק החדש 390 2017 הבעיה שעל הדיוק שמעתי דברים לא טובים מבחינת אמינות אבל דווקא אותו ממש בא לי לכן אני צריך המלצות אולי לכלים אחרים אפילו שיהיו אמינים וחוות דעת על הדיוק וההשוואה בין שני הכלים.
התקבציב הוא בערך באיזור ה 35 ללא ציוד וביטוח כמובן
תודה מראש לעוזרים
אל תעשה את זה.
לנסוע מהר לא אומר שיש לך בולבול גדול.
עצוב שאתה אוהב לשחק בכלי רכב ויותר עצוב זה שכשתתרסק, ואתה תתרסק, יעלו לי את הביטוח חובה כי אופנוע זה מסוכן.
קל להאשים חפץ דומם.
לא אתה תהיה אשם, זה האופנוע שנסע מהר.
לא התבלבלתי.
אופנוע זה לא משהו לחפש עליו ריגושים.
בטח לא כשאתה רוכב מתחיל.
או שיש לך בעיה עם שליחים או שיש לך בעיה בקרוא וכתוב..
איפה ראית שרשמתי מילה או חצי מילה על מהירות? כשאמרתי ריגושים התכוונתי לדבר הכי קטן כמו לנסוע בכיף בעיר או לצאת לטיולים עם האופנוע בשבת, אז אם אין לך שום דבר שקשור למה ששאלתי להגיד בנושא אל תגיב!
רכב אתה לא יכול להרשות לעצמך, אבל אופנוע כן?
אתה מתכוון לקנות חדש?
בגדול ציינת שני כלים שונים, ספורט ונייקד.
קודם תחליט איזה מהם מושך אותך יותר, תעשה נסיעות מבחן על הכלים שמעניינים אותך ויאללה לחופה.
Sent from my T5 using Tapatalk
Jenya20vt,
סנן תגובות כאלה. לא שווה את הדיון.
לשאלתך:
אכן יש שמועות כאלה ואחרות על האמינות של הדיוק. אני מניח, שחלק נכבד מבעיות האמינות של הדיוק נובעות מהבעלים - כמו שאומרים ברוסית, "הבעיה באטם בין המושב להגה".
אם תחפש, תמצא לא מעט מידע מהודו על אמינותו של הדגם הזה. הרושם המתקבל הוא שהדגמים הראשונים (2013-2015) סבלו מהרבה מחלות ילדות, שתוקנו בהדרגה.
ראיתי בלוג של בחור הודי שעשה 50 אלף ק"מ על הדיוק בשנתיים, כולל רכיבת שטח (הודו, אמרתי). סה"כ - האופנוע החזיק יפה.
הטריק עם כל אופנוע, באשר הוא - הוא להתרחק מהמגבלות של המכונה, אם אתה רוצה לקבל אורך חיים גבוה. תמנע מסל"ד מאוד גבוה, אל תמשוך לאדומים, אל תתקרב למהירות "סגירה" בשיוט.
לגבי בחירה בין הדיוק ל-R3.
הדיוק הוא אופנוע מאוד כיפי לרכיבות יומיומיות. לצורך העניין, זה האופנוע שאני הייתי הולך עליו במצבך.
עם זאת בשוק יש עוד המון כלים מעניינים, שנכנסים לתקציב שלך כחדשים או משומשים בני שנה-שנתיים.
הייתי בודק לפחות גם את הורסיס 300, סוזוקי SV650 משומש ואת סדרת ה-500 של הונדה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
התכוונתי לרכב מעניין, וכמו כל רכב מענין זה הוצאות על גבי הוצאות הרבה התעסקות ושריפת זמן שאין לי כרגע לכן החלטתי אופנוע!!
לא חדש, משומש אבל לא ישן מידי כי בכל זאת אני צריך כלי אמין יש לי נסיעות יומיומיות ללמודים.
לגבי איזה מהם זאת שאלה ממש טובה אני אגיד לך יותר מזה לא רק שני הקטגוריות האלה מעניינות אותי התחלתי את ההתעניינות שלי בכלל מסופרמוטו ומשם זה גלש לעוד כיוונים.
כן אחרי כמה נסיעות מבחן אני אדע איזו ישיבה ורכיבה תתאים לי כנראה..
אני כבר תקופה חוקר את הדיוק ואת האמת חוץ משמועות שסיפרו לי כמה אנשים לא מצאתי שום מידע באיטרנט שמבסס את זה שהדיוק לא אמין, כמו שאמרת עם המשפט הרוסי
לכן חשבתי אולי כאן אמצא אנשים בעלי נסיון עם הכלים האלה
אני אבדוק את האפשרויות שרשמת לי אפילו שאני די בטוח שאם אני אדע שהדיוק אמין ולא יהיו לי בעיות איתו זה יהיה הכלי הראשון שלי (אפילו שאולי אחריו אני אעבור למשהו בסגנון ה R6 )
תודה על העזרה