שלום לכולם,
כרגע רוכב על דיוק 200 ומחפש לקנות קסדה איכותית שתשמש אותי גם בעתיד אם ארצה לעלות בנפח, חשוב לי שתהיה טובה עם דירוג גבוה ונוחה כמובן שקסדה מלאה.
לגבי המחיר אין לי בעיה להשקיע, אין דבר חשוב יותר מהראש.
תודה לעוזרים
שלום לכולם,
כרגע רוכב על דיוק 200 ומחפש לקנות קסדה איכותית שתשמש אותי גם בעתיד אם ארצה לעלות בנפח, חשוב לי שתהיה טובה עם דירוג גבוה ונוחה כמובן שקסדה מלאה.
לגבי המחיר אין לי בעיה להשקיע, אין דבר חשוב יותר מהראש.
תודה לעוזרים
נכון להיום הBell Star היא כנראה הדיל הכי טוב שניתן למצוא במסגרת מבצעי סוף השנה שעודם נמשכים לתוך ינואר 2018 בארה״ב, אבל זה כרוך בהימור בהזמנת קסדה ללא מדידה מראש...
https://www.revzilla.com/motorcycle/...r-solid-helmet
העניין הוא שהן נחטפו מהמדפים בסוף השנה וקשה עד מאד למצוא חנויות אונליין שעדין מוכרות מידות אנושיות במחירי סוף השנה או קרוב לכך :/. קיצקץ - שווה לחפש.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 21-01-2018 בשעה 18:18.
צר לי על נסיונך הרע, אינני חולק על עניין ההתאמה והרעש וכן מחזיק בדעה שאפשר לצפות ליותר מבחינת איכות החומרים מקסדה של $500, אולם בהתחשב במבצע של ה-$250 וביחס להיצע של המתחרות בטווח המחיר הנ״ל, באמת שאין הרבה חלופות זולות וטובות שיכול לחשוב עליהן... אולי MT KRE SC (שאגב מגיעה במארז יחד עם פינלוק ומשקף כהה). תכלס, גם KRE רגילה תספק את רוב הרוכבים ביום יום.
כמובן שאני יכול להמליץ על קסדות שמתומחרות בשגרה במחיר של $450 + כגון ה 802 (שאכן שווה בדיקה רצינית) ומכבד כל המלצה אחרת שניתנה כאן ע״י מי מחברי הפורום, אולם באמת ובתמים חושב שנכון לינואר ניתן עדין לדוג יופי של מבצעים כך שכדאי לחפור קצת ברשת ולהיות אופן-מיינדד ביחס לחלופות לפני שרצים לרכוש קסדה טובה ככל שתהא במחיר השוק כבשגרה.
האמת שאני מחפש לקנות קסדה בארץ כדי שאוכל למדוד אותה לפני.
התעניינתי בקסדות האלו:
SHOEI QWEST
HJC IS 17
מה דעתך עליהם? ואם יש לך עוד הצעות לקסדות בסדר גודל של המחיר הזה אשמח לשמוע
אין ספק שככלל נכון יותר לרכוש קסדה לאחר שמודדים אותה.
ככלל, השואי היא בגדר קניה בטוחה ומעולה מתחת לרף ה-1,500 ₪, אולם היא מוצעת כבר מספר שנים טובות בשוק ויתכן שיהיה נכון יותר לבחון חלופות מודרניות על פניה טרם רכישתה. לגבי הHJC אשאיר לאחרים לחוות דעה.
כמו שרשם מצמץ, הקווסט קסדה טובה אך מיושנת, כבדה למדי ולא מאוד מאווררת.
נעדרים ממנה גם הריפודים הפריקים, מה שיכול להוביל לאי נעימות אחרי כמה חודשי רכיבה.
ה-IS17 חדשה יותר ומאובזרת יותר (ריפודים פריקים, משקף שמש פנימי, אוורור),
ובנוסף שווה לבדוק את ה- Scorpion Exo 510 Air החדשה,
קצת כבדה, אבל מאווררת מאוד, נוחה ובגימור גבוה.
אייפקס מוטורס - Apex Motors
www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
דף הפייסבוק שלנו!
Furygan # Axo # Monimoto
אוקי.
אני חושב שאלך למדוד את הhjc וה shoei.
יש למישה מקום מומלץ בתל אביב?
אני עם ה HJC. קניתי באופנועית בסלמה 91 אצל מורן שעשתה עבודה מצויינת בבחירת מידת קסדה נכונה, הסברים וכו'. ממליץ בחום מבחינת רמת שירות
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
תמדוד אפילו קסדות שלא חשבת עליהן. יצרנים שונים ודגמים שונים מכל יצרן תואמים צורות שונות של ראש.
לדוגמא יש לי 2 קסדות (סגורה ופתוחה). הסגורה היא HJC RPHA 10+ אשר מתאימה לי.
קניתי גם נפתחת וחשבתי ללכת גם על HJC (לא זוכר את שם הדגם), והיא לא ישבה לי בנוח.
את הנפתחת קניתי SHOEI NEOTEC שיושבת עלי מצוין. וגם ריפודים איכותיים מאוד.
בקיצור, תמדוד כמה דגמים של כמה חברות.
הייתה לי שואי קווסט. קסדה נהדרת. עשויה טוב, שקטה. כמו שאמרו כאן, נכון להיום מדובר על קסדה מיושנת גם מבחינת צורה, העדר ריפודים פריקים מלאים ונוסיף גם את המנגנון הקצת מעצבן של שואי שכבר לא מיוצר ברוך השם.
מאד אהבתי את הדגם שמחליף את הקווסט ryd תבדוק אותו.
לעניין החנות. היבואן זה אבזריון בעיקרון. אבל ז'בוטינסקי יש חנות שמחזיקה מבחר אדיר של שואי ומוכר גם במחירים נמוכים יותר ..200 שקל פער.
אני כרגע עם x-lite 802rr ultra carbon. קסדה מאוד קלה, נוחה, בעלת פרופיל קטן. יחסית שקטה ומאווררת- עליה אני בהחלט ממליץ אם נכנסת לך בתקציב.
כמו כן, תבדוק אולי דגמים אחרים של x-lite ונולן, אולי שואי( לא את ההכי זולות)
חברים לאחר התלבטות וראיית המחירים בארץ החלטתי לקנות ציוד בעוד שבועיים באמסטרדם, ראיתי שיש שם חנות בשם מוטוזום עם מגוון רחב של קסדות וציוד רכיבה.
השאלה שלי היא כזאת הסיכון היחידי שקיים בלהביא קסדה מחול זה שיעצרו אותי במכס? ואם כן יש למישהו מושג כמה צריך לשלם בערך?
אם מישהו מכיר חנות נוספת באמסטרדם אשמח לשמוע