שניהם מאותה חנות?
אם כן הגיוני שזה במבצע. ואז אתה צריך לשאול את עצמך למה. ייתכן וזה סטוק ישן שמנסים להפטר ממנו (לשמן יש תאריך תפוגה).
שלום לכולם,
בקרוב אני רוצה לעשות טיפול לR1 מודל 2008 שלי.
הכלי היה תמיד מטופל עם השמן הנ"ל, ואני כנראה הולך להמשיך את המסורת.
בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי כמה חנויות שמוכרות את השמן 300V מבית מוטול.
אבל הופתעתי לגלות שמחיר מיכל 4 ליטר עומד על 399 שקלים (מיכל פלסטיק עם ציור של אופנוע),
לעומת מיכל פח 5 ליטרים עם תו מחיר של 299 שקלים. שני השמנים באותה הצמיגות (15W50) ועם אותו השם.
למה ה5 ליארים עולה פחות מ 4 ליטרים?
יש פה קאצ' כלשהו שאני מפספס?
*אני לא שם פה את הקישורים למוצרים בגלל שאני לא בטוח אם אפשר לפרסם אותם פה.
אבל העלתי תמונות שיהיה מובן על מה אני מדבר.
3374650247670.jpg
152694.jpg
שניהם מאותה חנות?
אם כן הגיוני שזה במבצע. ואז אתה צריך לשאול את עצמך למה. ייתכן וזה סטוק ישן שמנסים להפטר ממנו (לשמן יש תאריך תפוגה).
אין לך שום סיבה לקנות את זה בארץ... תזמין באיביי וגמור עניין
השאלה שלי היא מה ההבדל בינהם(אם יש)
לא איכן לקנות.
שים לב -
השמן במיכל הפח מיועד לרכבים ולא לאופנועים!
אייפקס מוטורס - Apex Motors
www.apexmotors.co.il - התעשייה 5 ירושלים
דף הפייסבוק שלנו!
Furygan # Axo # Monimoto
אכן, אחד זה שמן לאופנועים ואחד זה שמן למכוניות.
לכן, מכיוון שיכולים לגבות מחיר גבוה יותר מבעלי האופנועים, אז גובים. החל מתמחור החברה ועד התמחור של קצה שרשרת האספקה.
שאלת תם
מה הבדל בין שמן לאופנועים לשמן למכוניות.
תקנו אותי אם אני טועה מה שחשוב זה הערכים של השמן כגון צמיגות טמפרטורת עבודה וכו.
ואם הערכים זהים אז לא אמורה להיות בעייה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא, בשמן רכב יש תוספי חיכוך, שלא אמורים לעבוד עם המצמד של האופנוע. (מצמד של רכב לא יושב בשמן מנוע)
מעדויות מהרשת ניתן להסיק שזה יגרום למצמד להחליק ותאלץ להחליף דיסקיות.
כמובן שלא ניסיתי. (מעיין למה קטנועים לא משתמשים בשמן רכב אם זאת הסיבה היחידה.....)
קאסטרול (לאופנועים) זה שמן לא פחות טוב, אני חושב שהוא נמכר בכמעט 100 שח פחות מהמוטול
קטנועים אכן יכולים להשתמש בשמנים המיועדים למכוניות ,בדיוק מהסיבה שכתבת.
בשמני מכוניות מוסיפים תוספים נוגדי חיכוך אשר גורמים להחלקת המצמד באופנועים שטבול באותו השמן.
אני אישית כבר 4 שנים ב2 קטנועים שונים משתמש בשמנים למכוניות
בחרתי בשמנים איכותיים לרכב אשר עומדים בתקנים הרשומים בספר הרכב ונכון להיום לא נגרמו לי שום בעיות כתוצאה מיכך.
ראה קישור המסביר זאת בפשטות
מכמה סיבות
א. כמו שג'ק כתב המחיר של השמנים האיכותיים ביותר שיש כיום לרכב נמוכים בהרבה מאותם שמנים המותאמים לאופנועים.
ב. כי אני משתמש בשמנים המוגדרים בספר הטכני של הקטנוע ושם לא כתוב שצריך שמן עם תקן JASO .
ג. זאת כבר הנחה שלי ואולי אני טועה,השמנים המיועדים לרכב יעשו את העבודה טוב יותר על מנוע בו אין מצמד טבול בזכות תוספים המשפרים את הסיכה שהשמן מספק, מה שבאופנוע יגרום להחלקת המצמד.