שלום לכולם!אני רוכב על mt07 tracer בחמישי בלילה עם הרוחות החזקות,רכבתי לכיוון הבית על דרך יפו בואכה רחוב אילת הרוחות ממש התחזקו והיה בלתי אפשרי לרכב,עצרתי בצד בתחנת אוטובוס להמתין לרגיעה כשאני על האופנוע.
מחזורית בקבוקים מלאה שהייתה מונחת לצד התחנה פשוט עפה עם הרוח נכנסה באופנוע והפילה אותנו.
ניידת משטרה עמדה לידי ושמה לב לארוע,השוטר יצא לעזור לי לקום ומעוצמת הרוחות הדלת של הניידת התקפלה 180 מעלות והצירים נשברו. בסופו של דבר הצלחתי לקום ודידנו למסתור מאחורי קיר,אחרי שעה הצלחתי לחזור הביתה.
האופנוע כרגע במוסך ממתין לדו"ח שמאי כאשר המגן מנוע שהתקנתי חטף את עיקר הנזק,יש מראה שבורה,פנס סדוק האגזוז קיבל מכה רגלית ידיות נשרטו והוא לא מניע.ממתין לבדיקה מקיפה במוסך .
כרגע אין לי עדיין את דו"ח הפעולה של השוטר שהיה בזירה כי זה חלק מחומר החקירה ועד שהיא תיגמר לא תהיה לי גישה לזה.
היה עד נוסף ששמו יוחאי רכב על קטנוע שחור 125/250 ועמד לידי בתחנה,לקחתי ממנו מספר אבל הטלפון בקושי עבד אחרי הנפילה והוא לא נשמר. אז אם מישהו מכיר אשמח שיקשר.
אני מבוטח בחובה מלא+ג,האופנוע 8 חודשים על הכביש וברור שאני רוצה לתקן אותו לחלוטין.
השאלה היא כזו,האם אני יכול לתקן רק את הדברים הקריטיים עכשיו, לשלם דחוי 90 יום ואת מה שלא קריטי לתבוע ולתקן אחרי התביעה כשאקבל את התשלום על סמך דו"ח השמאי?
ואם יוחאי היקר פה או שמישהו מכיר אותו אשמח שיצור קשר אסף- 054-6372729
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk