קונה בארץ ומודד ליפני
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
הזיוף מתבטא באיכות חומרים זולה- קורדורה מחורבנת, עור של סמור, רוכסנים פשוטים, תפירה לא מחוזקת ובעיקר מגינים פשוטים מפלסטיק או אף גרוע מזה. אין לי תקנים לצרף, אבל יש לי מעיל קיץ זול ולא ממותג שנקנה מארה''ב והאיכות חומרים שלו נמוכה,יש לי מעיל של לרט עם מגינים נחותים וקורדורה פשוטה, ולעומת זאת יש לי 2 מעילים של הלד (קיץ וחורף, מהסדרות היחסית זולות שלהם, 150€ למעיל) שנקנו מגרמניה והולנד וההבדל הוא שמיים וארץ. דרך אגב הלרט עלה יותר מכל אחד מה'הלד'ים.
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 24-01-2018 בשעה 21:22.
קונה בארץ ומודד ליפני
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
הייתי רושם, אבל אני משוחד מאוד...
בגדול, זה מתחיל ב-א' ונגמר ב-ס' ובאמצע יש "ייפק".
הנחות מיוחדות לפותרים נכונה!
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
לא מבאס, ידעתי מראש שאלו מוצרים בינוניים (בעיקר המעיל קיץ. את הלרט קניתי בתחילת הדרך, כשעוד לא הכרתי כלום).
רק נתתי דוגמאות לדברים שיכולים ליפול בהם.
לגבי מותגים נורמליים, אני אישית לא נתקלתי במשהו איכותי שיוצא זול משמעותית מחנויות האון ליין המוכרות. לרוב המחיר יוצא זול במעט או במחיר זהה.
מון, באיביי יש לך יכולת מקח הרבה יותר נרחבת וכשאני אומר מקח אני לאו דווקא מדבר על מחיר (למרות שזה לרוב כן הדבר העיקרי). זה יכול לבוא לידי ביטוי בזמני ותנאי משלוח (לרבות שילוח לישראל ע״י מוכר שלא מציע שילוח ראשוני לישראל), נפח חבילה, איחוד משלוח, קסטומיזציה, התניות אלו ואחרות וגמישות שחנויות גדולות על שרות הלקוחות והאחריות שלהן פחות יכולות לספק. מן הסתם צריך לבצע חקר שוק מקדים ולרכוש את המוצר המבוקש בפלטפורמה היעילה, הזולה והמרצה בשקלול הכולל (לא תמיד כדאי לרכוש מהמקום הכי זול) אבל לרוב Ebay יצא לך זול מחנויות הרשת הגדולות אלא אם יש איזה closeout נקודתי.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 25-01-2018 בשעה 17:15.