הלוואי ולהורים שלי היו 70 אלף שקל לאופנוע בשבילי![]()
הלוואי ולהורים שלי היו 70 אלף שקל לאופנוע בשבילי![]()
איך אני מת על הכותרות פה...
כמו בעיתון הארץ אותו הדבר...נכנסים לכתבה והציפיה יורדת כמעט לאפס.
אז כל הכבוד לילדה וכל הכבוד להורים על התמיכה.
לא כולנו זוכים לזה...עלי והצליחי
Sent from my MI 5X using Tapatalk
יותר מעניין מהכתבה זה אוסף התגובות הניאנדרטלי שמלווה אותה.
אמנם ערמה של טוקבקיסטים, אבל מעיד (שוב) על איך אנשים רואים אופנוענים.
(ואופנועניות).
בכל מקרה, כל הכבוד.
[QUOTE=2 Strokes;118053]איך אני מת על הכותרות פה...
כמו בעיתון הארץ אותו הדבר...נכנסים לכתבה והציפיה יורדת כמעט לאפס.
אז כל הכבוד לילדה וכל הכבוד להורים על התמיכה.
לא כולנו זוכים לזה...עלי והצליחי
Sent from my MI 5X using Tapatalk[/QUOT
פשוט מישהו קרא לאחרונה את "נערה עם קעקוע של דרקון" והיה חייב לעשות עם זה משהו...
השאלה הנשאלת היא האם זוג ביצים מעלה או מוריד את היכולת לרכוב על אופנוע?
מי יודע?
(לגבי ז גדול אני מכיר את התשובה)
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
קליקבייט = כותרת ותמונה מפוצצת - 10% תוכן שקשור לכתבה.נפוץ באתרי החדשות כמו ynet mako walla והארץ וכל שאר הזבאלה..
אני חייב להגיד משהו ומקווה שלא יעופו עלי נעליים כאן.
אני ממש לא סוציאליסט בדעות שלי, אבל קשה לי לראות בספורט מוטורי "ספורט אמיתי" בגלל שזה מצד אחד כמו בכל ספורט כדי להגיע לסגולה וגדולה חייבים להתחיל מוקדם מצד שני אין כאן שיוויון הזדמנויות אמיתי כמו בענפי ספורט אחרים- העיסוק בספורט מוטורי שמור בהחלט רק למשפחות אמידות.
העברתי לא מעט שנים במכוני אגרוף. הילדים ממשפחות מבוססות יותר היו מגיעים עם ציוד חדש ויקר וטריינינגים אופנתיים, ומתאמנים באותו מקום עם ילדים ממשפחות צנועות יותר שלבושים בהשד יודע מה, ולובשים בתורות את זוג הכפפות המרופטות והמסריחות שזרוקות במועדון, אבל בזירה הם שווים שניהם נמצאים והטוב ביותר מנצח.
בספורט מוטורי הילד מהמשפחה הצנועה... פשוט לא נמצא, הוא אולי רואה את עצמו בחלומות רוכב על אופנוע מוטקרוס.
אותו הדבר לגבי אתלטיקה, כדורגל, וכל ענף שנגיש לכל שכבות האוכלוסיה.
כשאני מסתכל על ענף ספורט כזה...קשה לי קצת לראות בו ענף ספורט אמיתי כמו שאני מכיר, אני אולי עם קצת מאמץ אוכל לאפשר לילד שלי לסוק בספורט מוטורי... אבל הייתי מעדיף שיעסוק בספורט שיפגוש ויתערבב עם אנשים מכל שכבות האוכוליסה, גם השכבה שאבא שלו השתייך אליה בילדותו.
אתה צודק בדבר אחד שנכון לרגע זה זה ספורט לעשירים.
אבל זה ספורט - כי היפוטתית אם מחר יוחלט לסבסד לכל ילד את הרכיבה אז התנאים יהיו שווים ובאמת יהיה פה עניין של יכולת מול יכולת.
לגבי איגרוף הבן שלי מתאמן במכבי ירושלים (גרשון לוקסמבורג אם אתה מכיר) באיגרוף קלאסי וכן זה סוג של חוג "לעניים" שאגב זוכה לסבסוד מסויים מהעמותה או המדינה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מצטער לאכזב, אבל זה ספורט. אכן ספורט יקר מבחינת רף הכניסה שלו (תמיד זוג נעליים וכדור יהיו זולים ממנו), אבל זה לא גורע בשום אופן מהיותו ספורט לכל דבר ועניין.
אולי זה לא ספורט עממי ונגיש, אבל עדיין ספורט.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
גם רכיבה על סוסים זה ספורט לעשירים בלבד.
ואם ניקח דוגמא מעולם הארבע גלגלי ,לא חייבים להתחיל בפורמולה 1 , אפשר גם בקארטינג .
וגם בספורט יותר עממי. הורה עשיר יכול לקחת מאמן כושר אישי לילד, מאמן אישי לילד, להסיע תחרויות רחוקות ולתמוך לאורך הדרך.
אפילו בריצה, נעלי ספורט טובות יותר יעזרו במקצת.
מה לעשות , עדיף להיות עשיר ובריא מעני וחולה . העולם לא פייר.
Sent from...