תחכה מעט. הם התחילו לעבוד עם חברות בלדרות מקומיות וכבר נתקלתי שהו מזינות שהפריט סופק ברגע שהוא מגיע אליהן. כמה ימים אחרי זה הוא מגיע אלי עם שליח עד המשרד. תמתין שבוע ואם לא יגיע תמיד תוכל לבקש החזר.
נעקצתי פעמיים בהזמנת משלוחים מחו"ל. בשתי הפעמים זה היה מאיביי (וכספי הוחזר לי). נחש מאיזו מדינה ולאום היו שני המוכרים? רמז: הרבה יותר קרוב מסין...
מעבר לזה שההודעה שלך גזענית היא פשוט לא נכונה. אני קונה הכל בעלי ואני יכול להגיד ש:
"אתר קניות זבל" - האתר יותר נוח לקנייה וחיפוש מאיביי.
"שגם המוצרים שלהם זבל," - מה שאתה משלם זה מה שתקבל. יש שם מוצרים זבל ויש מוצרים בסטנדרט גבוה. מאוד.
"סינים זה עם של נוכלים" סתם גזענות וחוסר הבנה בהבדלי המנטליות שלהם. את אותו הדבר שמעתי על העם שלנו. יצא לי גם לראות שאנחנו נקראים נוכלים בצדק בין אם זה כשעבדתי בהובלות קטנה בניו יורק או בחברת הייטק ישראלית (אחת הגדולות) כמתכנת - בשני המקרים זימברנו לגויים הנאיבים האלו את הצורה עם מחירים מופקעים על שרות פח. בהמשך אני אתן הדגמות לאיך גזענות זה בומראנג - העגבניה היא בשבילי.
"וכשהפיקוח עליהם הוא סיני (בניגוד ל EBAY) התוצאה היא שהמון חבילות לא מגיעות (אם הם נשלחות בכלל)" הזמנתי מאות חבילות. בפעמים המעטות שהחבילה לא הגיעה כספי הוחזר לי. ברוב המקרים אחרי זה היא כן הגיעה מה שאומר שהאשמה כנראה בדואר ישראל (טוב מה אתה מצפה, הישראלים זה עם של נוכלים).
" המון עקיצות ושרות לקוחות מזעזע" לא נתקלתי בעקיצות. שרות לקוחות יותר טוב משל איביי (אפשר אשכרה לדבר עם נציג שרות - באיביי זה קצת יותר קשה).
"עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקנות ב EBAY." אבל רגע, רוב המוכרים באיביי הם אותם סינים רמאים - אז מה זה משנה?
בתכלס, לאיביי יתרונות ולעלי יתרונות - תלוי מה מחפשים. אבל אם תמשיך להחזיק בדעות גזעניות ונבערות אתה תפסיד את אתר הקניות הגדול והטוב בעולם כיום. אני מאמין שנכוות מעלי אבל או שזה היה מזמן (לפני חמש שנים ומעלה) או שאתה לא ידעת איך לחפש וכל מה שעיניין אותך זה המחיר (יהודי תאב בצע שכמוך).