ציטוט נכתב במקור על ידי John700 צפיה בהודעה
פותח האשכול , אל תקשיב לו ^^ , אלה גאונים באינטרנט.
רק בעניין הטסט הוא צודק , וגם אז חצי קלאץ' .
בלי טסט מותר עד אחרי שבועים לכל אזרח , אם הלכת לעשות "הארכה" עד חודש וחצי [הארכה מאושרת רק ליבוא/יצוא/רכבים יחסית חדשים וכו]

תקח את הטלפון שלך ותחייג לעורך דין טוב .
הכל בסדר , אני ממליץ על אלעד שור.

עברתי תאונה ברמת הגולן שלא באשמת הנהג בשלג עם משא , התהפך ביציאה מחנייה החליק בהר.
לא משנה זה לא הסיפור ... העיקר הוא שאת הביטוח חובה לא הצגתי למשטרה בדו"ח.
והם בטענה אימו עלי שאני אעמוד לדין ובלה בלה בלה [כן היה לי ביטוח] וכן הצגתי להם הם מפגרים ואני לא הולך לרדוף אחרי שוטר שלא יודע לעשות את עבודתו.
בכל מקרה הגיעו איומים ודיבורים שאני אשפט על זה שאני בלי ביטוח ובדו"ח תאונה ובזימון היה שאני בלי ביטוח.
אמרתי לעו"ד הוא צחק.
שקל קנס אני לא יכול לקבל על זה , עד היום אני רשום שלא היה ביטוח [כן היה וכן הוצג 4 פעמים פוקסס] .
שקל קנס לא קיבלתי.
חבר שלי נסע בלי ביטוח עצרו אותו משטרה , השוטר שיחרר אותו.
אני נהגתי בלי ביטוח ברכב של חבר [אמרתי לשוטר שאין כי לא ידעתי איפה הוא שם את הביטוח] , השוטר שחרר אותי.

להלן הסבר דבר החוק מאתר מדיני:
"חשוב להדגיש כי נהיגה ללא ביטוח חובה אינה תגרום בדרך כלל לשלילה של רישיון , וכמובן שאף פעם לא תביא גם לעונשי מאסר. למעשה, אפשר להגדיר אותה כעבירה "כלכלית" יותר מאשר אי ציות לחוקי התנועה. עקב כך, העונש הניתן על נהיגה ללא פוליסה בתוקף הוא, לרוב, כספי בלבד.
חומרת המקרה ועברו של הנהג על הכביש ייקבעו, במידה רבה, מה גובה הקנס אשר יידרש הוא לשלם. אין לזלזל בגובהו של קנס זה, שעלול להגיע לעשרות אלפי שקלים.
"

אז כל עוד אתה לא נחשב כנהג עבריין יהיה טוב , אבל תמיד קח עורך דין כי האינטרס של המשטרה זה לדפוק אותך עד הסוף כי החוקים האלה הם לא יבשים , אלא "נתון לפרשנות".

אה ואף פעם אל תעז לנסוע בלי ביטוח .
עוברי גם צד ג' זה חובה !
כולם חייבים להיות מכוסים בביטוח!
ציטוט נכתב במקור על ידי Aprilia צפיה בהודעה
השוטר אמר לך לכתוב "מצטער" וכו'?
טריק ידוע בשביל להדביק לך את התיק יותר חזק..
ה"כפרה" היחידה שראיתי במקרים כאלו בבית משפט זה אם עשית ביטוח אחרי שתפסו אותך, אז זה מצטייר כ"תיקון" לעבירה, ואז ידפקו אותך פחות חזק.
זה גם משהו שהשופט בדרך כלל שואל, אם עשית ביטוח מאז שתפסו אותך.
ציטוט נכתב במקור על ידי John700 צפיה בהודעה
יש לך את אלעד שור ויש את סטולר , הם תותחים.
אלעד שור לא שוחק בכלל במחירים הוציא אותי על דברים שאני אפילו לא אציין פה.
ותעשה ביטוח וטסט , זה חשוב למשפט.

גילוי נאות : אני לקוח מרוצה של אלעד שור.
וטיפל לי ולחברים שלי בתיקים ,עושה ניסים .
אשמח למספר טלפון שלו,
אצל מי אפשר לעשות ביטוח חובה בזול?
שלא יעלה מעל ל- 3,000₪? וטסט כמובן שאעשה מיד אחרי שפוליסת הביטוח תכנס לתוקף.