חבר אתה נובח על העץ הלא נכון. ג'ון 700 לא יודע מה הוא מדבר.
הנה "מה היא משמעות נסיעה ללא ביטוח חובה " מאחד האתרים שהוא דיבר עליהם. (וובי )
נסיעה ללא ביטוח חובה בתוקף היא לא רק עבירה על החוק ( מה שמחזיר אותנו לקישור שהבאתי לנבו, מאגר החוקים הישראלי. ), אלא כרוכה גם בחשיפה לסיכון עצום:
הוצאות גבוהות עבור הטיפול הרפואי, אובדן ימי עבודה וחשש לאובדן כושר עבודה חלקי או מלא. כל זאת - "על חשבונו" של הנהג.
נפגעים אחרים בתאונה שבה מעורב רכב שאינו מבוטח בביטוח חובה זכאים לפיצויים מקרן ביטוח ממשלתית מיוחדת בשם קרנית. הקרן מקבלת 5 אחוזים מהפרמיות שמשלמים כלל הנהגים בישראל עבור ביטוח חובה. אבל קרנית לא תפצה את הנהג שנסע ללא ביטוח חובה - ואף תגיש נגדו תביעה בגין הפיצויים שתשלם לנפגעים האחרים.
נהג ללא ביטוח חובה לא יוכל להסתמך על חברות בקופת חולים למימון ההוצאות הרפואיות: קופות החולים אינן נושאות בהוצאות שנגרמו כתוצאה מתאונת דרכים.
השורה התחתונה: נהג ללא ביטוח חובה המעורב בתאונה יישא בכל ההוצאות - שלו ושל הנפגעים האחרים.
לא רק שלא חוקי, אלא גם לא כלכלי ( הוא קרא לזה עבירה כלכלית? נשמע חכם הבחור, בטח הוא יודע מה הוא אומר, הריי הוא יקח אחריות על מה שיהיה איתך, זה לא שאנחנו יוזרים אנונימיים בפורום אינטרנטי או משהו... כן? )
יש לאברי בעיה , אל תתייחס עליו .
אני לא קראתי ולא ציינתי והגדרתי שום עבירה.
בית המשפט העליון קבע שזאת "עברה כלכלית".
וכמו עבירה כלכלית אתה נושא בעונשים כלכלים , בכל מקרה .
מה שהאדיוט הזה צטט לך זה מקרה פשוט שסביר להניח שאתה יודע ואין לו שום קשר למקרה שלך .
מדובר במקרים שאתה מעורב בתאונה ואתה חייב לשלם פיצויים או כסף לטיפולים.
מן הסתם שאם אין לך ביטוח , אז אתה לא מכוסה ותאלץ לשלם על זה מכספך האישי.
אני רק אגלה לך סוד שווי הפוליסה היא עד אזור ה 400+ אלף הכי גבוה 470 אלף , אם תגיע אי פעם למצב שתצתרך את זה .
אתה תודה שיש ביטוח שכיסה לך כמעט חצי מליון , אבל אתה עדיין תאצלץ להוסיף לחצי מליון הזה עוד "בית".
בלי שום קשר ,
גם אם תסע עם הרכב מסטול מסמים עם אלכוהול בלי ביטוח , בלי טסט בלי כלום ותדרוס מישהו.
אתה תורשע על :
-נהיגה בשכרות וחומרים אסורים.
-הריגה
-רשלנות
-נהיגה ברכב שלא ברשיון.
ו x x x x
בנוגע לביטוח?
תאלץ לשלם את הפיצוי מכספך [הוא תמיד מכספך יוצא שהביטוח מכסה רק 30% מסכום הפיצוי הממוצע שעומד על 1.5 מליון - אנא קרא את הפוליסה].
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ביטוח לאופנוע זה "הפול " וזה יקר רצח.
אם זה על רכב פנה אלי לפרטי אני מכיר מספר סוכנים מרכבי יוקרה ועד רכבי משא שאני מבטח כולל סירה במחירים ברצפה.
טלפונים של אלעד אשלח
אלעד שור משרדים:
03-624-6249
072-334-0454
פקס:
03-624-6259
נייד - רק בפרטי .
אני מכבד את הפרטיות שלו
נערך לאחרונה על ידי John700; 31-08-2015 בשעה 02:22.
אני רק ציטטתי את המקורות שלך.
אבל אני מטומטם.
מה אני יודע?
כמובן זה ידוע לי שהביטוח אינו מכסה הכל, ואם נהגת ללא ביטוח וקרה מקרה כלשהוא בוודאי שהכל ילך מכספיך האישי, בכל אופן למקרה שלי - למרות הכל אני עדיין חושב שאני לא רוצה להשפט כי אם יתחילו לשאול אותי שאלות כמו כמה זמן אני נוסע ללא ביטוח וכדומה... אז אולי למלאות את הטופס ההוא ולהכיר באשמה שנסעתי בלי ביטוח (הריי זה מה שזה, ואין לברוח מזה) אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות, פעם ראשונה שקורה לי בכלל משהו עם בית משפט לכן זה גם מאוד מלחיץ אותי.
גבר , אל תודה אף פעם באשמה .
ואל תענה על השאלה כמה זמן אתה בלי ביטוח , לפי ההגיון תענה.
תגיד גג שבוע .
אם תקח עורך דין רוב הסיכויים לא תיהיה נוכח בדיון , אני עם אלעד ? אף פעם לא היתי נוכח הוא יצג אותי ודיבר בשמי.
זה כמו ששוטר תופס אותי על מהירות ושואל אותי "אתה יודע מה המהירות פה?."
אני עונה לו "בטח לפי החוק".
אם הוא שואל אותי כמה נסעתי אני אומר לו "כחוק".
אף פעם על תודה ואל תסגיר גם במקרים שיש הסכם בין התביעה ולהגנה [99.99% מהמקרים בדיני תעבורה] ואתה מקבל עונש קטן קטן אבל בכל זאת מוכרז כ "אשם".
עדיין אל תודה .
אני מדבר מנסיון אחי , כל החיים שלי הסברתי את הדברים האלה לחבר טוב שלי
ואומנם זאת לא גאווה גדולה אבל הוא נתפס 140 קמ"ש , גם קיבל את הרשיון גם לא קיבל שלילה ולא נקודות וקיבל רק קנס כספי קטן , העיקר שיהיה כתוב "אשם".
זה טוב לסטטיסטיקה של המשטרה , אחר כך הם מנפחים חזה
אתה בעצם מעודד אנשים לעבירות תנועה?
מופת. אור לרגלינו.
אני מועדד את הזכות של כל אדם לייצוג משפטי והגנה משפטית.
ואת הזכות הבסיסית שלו לשמור על שתיקה ו/או לא למסור מידע עקב יכולת להפללה עצמאית בגבולות החוק.
הבחור בסה"כ נתפס בלי ביטוח , יעשה אחד וטסט [ כפי שהמצלתי לו כי זה פשוט לא שווה את זה].
שיגיד תודה שזה המקרה ולא תאונה.
ישכור עו"ד שייצג אותו , ישלם קנס כספי וילמד להבא.
נערך לאחרונה על ידי John700; 31-08-2015 בשעה 02:39.
אברי מה קורה? מרה שחורה לרגל סיום החופש?
גם אם לא כל מה שנכתב נכון, השורה הסופית היא שפות"ש עושה טסט + ביטוח ולוקח עו"ד ואלו נראים כמו צעדים נבונים.
שתו מים קרים ותירגעו, הקיץ עוד מעט נגמר.
מסכים, הצעד הנכון הוא להתיעץ עם דמות מעולם המשפט והחוק, כלומר עורך דין ולא עם עצות כאלו ואחרות למרות שחלקן נכונות.
מבחינת המשטרה הדוח על ביטוח חובה יתלווה רק שיש עבירה נוספת זו ההגדרה וההנחיה , במקה לעיל לא היה לך גם רשיון תקף וגם ביטוח, בסל העבירות המדרג הוא נמוך עבירת עוון.
אבל וזו התשובה שכבר קיבלת, פנה לעורך דין שמתמחה בתחום, לפני שייצג אותך הוא חייב להסביר לך את המשמעויות, ועם תסכים הוא גם ייצג אותך תמורת תשלום.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
[QUOTE=John700;12779]עריכה : קראתי את מה שכתבת במקרה של דוד .
לכן חשוב לי להבהיר אתה כן אדיוט , אתה אפס מאופס .
אתה אדם עלוב , המיץ של הזבל .
אתה לא שווה תגובה .
לא כל מה שעובר לך בראש ראוי לפרסום בציבור. אתה תוקף אחרים? תסתכל בראי. ברוך הבא לרשימת החסומים שלי.