ואפילו לא הצעת להם קפה?! תכלס ומבלי להיכנס לעניינים לגאליים, נשמע שיצאת מזה יפה וחלק וטוב שלא התלהמת כמו הרבה הדיוטות שרק מחמירים את המצב. מברוק.
סוף טוב הכל טוב - העיקר שהבסטיונר שקורא בפול גז יודע מי הפנה אותם אליו, אה רגע... לא.
שעת בוקר מוקדמת, אני ער אבל במיטה מנסה לסחוט עוד כמה דקות בפוך החמים והתענגות על צפיה בנפיל האנגלי משחזר שברולט קורבייר ישנה, ולפתע דפיקות
בדלת החדר, השותף שלי צועק שהמשטרה באה לראות אותי,
אני יוצא בחוסר רצון מהחדר ומופתע לראות בפרוזדור 6 בלשים לא במדים, שואל בסקרנות מה לעזאזל הם רוצים ממני,
והבחור אומר שהם עומדים לערוך חיפוש בדירה של סמים, אני חשוד בסחר.
"ברצינות ? אתה לא צוחק כן ? " הוא לא מחייך, אף אחד לא מחייך.
לקח לי הפעם קצת יותר זמן להפיל את האסימון, עד שהבנתי ששוב נפלתי קורבן לעצלנות של מחלקת שמות רחובות בחולון,
צ'מע אני אומר לבחור, לכל הבתים בשביל מאחורי יש אותו מספר, הוא מוציא מהמעיל תמונה בשחור לבן, ושואל אם אני מזהה את הבחור בתמונה,
כן, אני אומר, 2 בתים מאחורי בשביל, ישב שנים על עבירות סמים וסחבק של האברג'ילים אבל זה היה מזמן ועכשיו הוא בסטיונר.
אומר מה שידוע לי על השכנים והאחראי אומר לי טוב, אתה נראה לי נורמטיבי אבל בכל זאת מבקש מ 2 לערוך חיפוש קליל בבית מבלי להפוך לי דברים ומסתלק.
לאחר שאחרון הבלשים מסתלק אני שואל את השותף איך הם נכנסו לבית, והוא אומר כי כולם טיפסו וקפצו מעל השער.
ואפילו לא הצעת להם קפה?! תכלס ומבלי להיכנס לעניינים לגאליים, נשמע שיצאת מזה יפה וחלק וטוב שלא התלהמת כמו הרבה הדיוטות שרק מחמירים את המצב. מברוק.
סוף טוב הכל טוב - העיקר שהבסטיונר שקורא בפול גז יודע מי הפנה אותם אליו, אה רגע... לא.
עשית במכנסיים לרגע? בכנות...
מזכיר לי סיפור (דמיוני, כמובן, כל הדמויות בדויות ואת העלילה אני ממציא תו"כ הקלדה):
חבר טוב שלי, נקרא לו FFL ( פאני לאקי פרמר),
גידל בביתו הפרטי (דו משפ', אבל מי סופר), ידע והבין והגיע להישגים 😎
כמובן שהריח דלף מהקומה העליונה אל כל שאר הקומות בוילה והארומה הייתה מוחשית גם לטטרנים...
לעניינינו, בוקר צח, שבע ורבע, כזה, דפיקות בדלת. נמרצות...
הוא מקיץ ומציץ (בעיינית) ומגלה חולצת תכלת וכובע מצחייה כחול (ככה מזמן זה היה), ושפם. היה לשוטר שפם.
החקלאי הנידף, החליף צבעים, בלע רוק, שיווה מבע cool ושאל לפשר הביקור...
- יש מעבר מאצלך למרפסת של השכן? קיבלנו תלונה על רעש/מריבה...
ידידנו [נושם לרווחה ומודה לכל האלים, האלות והאלילים שהוא מכיר), מחייך ואומר - כן. בטח... מהחצר.....
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
מילא קפה.
היה מציע להם סיבוב על השירותים שלו.
יש לי יסוד סביר לחשד שהם מעל הממוצע בשוק....
יש שמועות שהמשטרה מחפשת מבריח של מחרטת ענק שממוקמת בחדר עם חיפוי עץ למניעת רעשים, אתה יכול להבין מה פשר הביקור...
רגע מה שלא ברור לי בכח הסיפור.
הם באו עם צו לבסטיונר?
ואם כן למה לא שאלו אם אתה בסטיונר.
מצד שני אלי עם כל העצים וההשקעה בשירותים באמת יש להם חשד סביר להניח שמתרחש פה משהו פלילי.
lokimonstet
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לא יודע, לא ביקשתי צו, זה כבר פעם שניה או שלישית במשך השנים שהמשטרה מתבלבלת עם הכתובת הארורה הזו בגלל טיפשות ועצלנות טיפוסית של העירייה במתן השמות.
אז אני מסביר את הסוגיה והם ממשיכים לדרכם,
אני מניח שהיה להם צו כי הם לא ממש "באו" הם נערכו לפשיטה. כש 6-7 בלשים אנשי יחידה לפשעים חמורים מטפסים מעל שער הכניסה וחודרים לבית, הם לא מתכוונים להודיע על בואם. מה שאני לא מבין, זה גם אחרי שכל הענין לובן, למה עדיין המפקד התעקש על חיפוש מחופף שיהיה לרקורד רק למראית העין.
פעם הבאה שלח אותם למצמץ ואליי.
lokimonstet
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שושנה באה לבקר אותך ולא זיהית?.. נראה לי זה שהוציא את התעודה![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
קפה,תה, עדיין שום דבר לא משתווה לשווארמה....אם היית מציע שווארמה היה לך קומבינות איתם.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.