עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: (כ"ע) למה לקרוא למכונית שרובנו מחזיקים, פחית?

Member
    חברים!! הכל טוב! לא נעלבתי, רק פשוט מאז שיש לי אופנוע אני מרגיש לא נעים כשאני נוסע באוטו, מה לעשות, לפעמים יש אילוצים....
    בגדול סתם רציתי לברר מאיפה הכינוי הזה.....תודה קיבלתי מספיק תשובות

Member הסמל האישי של exc
    מי אמר שקוראים לזה פחית ?קוראים לזה בחית.
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    נושא שדי מפריע לי מאז שאני רוכב על אופנוע, בקרוב שנתיים, והתחלתי להסתובב בקרב רוכבים ופורומים:
    למה לקרוא למכונית שרובנו מחזיקים ומלקקים ומלטפים ומטפלים בלא פחות אהבה מהאופנוע "פחית".
    מאז שאני זוכר את עצמי מאחורי ההגה (1976) אהבתי כל דבר עם מנוע, תיקנתי, פירקתי, וגם הרכבתי....
    לא נראה לי שמשהו מהרוכבי דו גלגלי יתנגד לעשות את נס הרים עם איזה למבורגיני או אפילו הונדה 1500 טורבו....
    נראה לי לא מכובד הזלזול הזה.....
    בתור אחד שמחזיק גם וגם, אין שום דבר רע בלקרוא לרכב פחית, גם אני עושה את זה, ואני מאוד אוהב את הרכבים שלי ושומר עליהם אותו לא פחות מהאופנוע (וזה סך הכל מאזדה 6 בת שנתיים וקצת שהיתה בליסינג בעברה, הרכב מקבל יחס כאילו היה אקזמפלר נדיר מהחלל וחונה לעיתים מאות מטרים מהיעד בשביל שלא יפתחו על הרכב את הדלת, וגם הלנסר בת השלוש עשרה שלי ש"גדלה איתי" מקבלת את אותו היחס).
    גם אני הרגשתי "רע" כשנהגתי ברכבים בתחילת דרכי עם האופנועים, עם הזמן מבינים שזה בסדר גמור לנהוג באוטו גם כשאתה אופנוען, ועם הגיל (ומגבלות בת הזוג) שומרים את חווית הרכיבה לימים יפים כשאין גשם או כשרוצים להחזיק לאישה את היד (ברמזורים)

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי dptnl צפיה בהודעה
    בתור אחד שמחזיק גם וגם, אין שום דבר רע בלקרוא לרכב פחית, גם אני עושה את זה, ואני מאוד אוהב את הרכבים שלי ושומר עליהם אותו לא פחות מהאופנוע (וזה סך הכל מאזדה 6 בת שנתיים וקצת שהיתה בליסינג בעברה, הרכב מקבל יחס כאילו היה אקזמפלר נדיר מהחלל וחונה לעיתים מאות מטרים מהיעד בשביל שלא יפתחו על הרכב את הדלת, וגם הלנסר בת השלוש עשרה שלי ש"גדלה איתי" מקבלת את אותו היחס).
    גם אני הרגשתי "רע" כשנהגתי ברכבים בתחילת דרכי עם האופנועים, עם הזמן מבינים שזה בסדר גמור לנהוג באוטו גם כשאתה אופנוען, ועם הגיל (ומגבלות בת הזוג) שומרים את חווית הרכיבה לימים יפים כשאין גשם או כשרוצים להחזיק לאישה את היד (ברמזורים)
    יפה אמרת...

Junior Member
    דיונים כאלה jay leon garage סיכם במשפט פשוט:

את הריגוש של מכונית ב 100 אלף דולר תביא לך, אופנוע ב 10 אלף דולר תביא לך.

ואם אחד שנסע על המכוניות הכי אקזוטיות ומדהימות על כדור הארץ, וגם אופנועים אומר, הייתי סומך עליו.

שתהיה לי בוגאטי, קונסניאג, למבורגיני חונה במחסן, כנראה שזה ירגיש דומה.