... והספין נמשך...
- לפחות הפעם זה נוטה לטובתנו...
* שימו לב לדברי מגיב מס' 15. - במקום לקצץ בשולי הרווח העצום של ביטוח החובה - שהוא מס לכל דבר - משסים את האזרחים האחד בשני... כל מילה בסלע.
https://www.calcalist.co.il/local/ar...dcRef=ynetCube
מה שלא הבנתי הוא האם מדובר בהוזלת הביטוח ביחס למצב כיום (כידוע ביטוח החובה התייקר בחודשים האחרונים) או בהוזלה ביחס להתיקרות עתידית נוספת שתוכננה.
בכל מקרה אני גם בעל רכב וגם בעל דו"ג אז כנראה שאני אצטרך לממן את עצמי...
... והספין נמשך...
- לפחות הפעם זה נוטה לטובתנו...
* שימו לב לדברי מגיב מס' 15. - במקום לקצץ בשולי הרווח העצום של ביטוח החובה - שהוא מס לכל דבר - משסים את האזרחים האחד בשני... כל מילה בסלע.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
במקום 95 ש"ח בשנה, 125 ש"ח ?
אמנם זה משהו, אבל זה בדיחה...
ראסטי - מי יעיז לחתוך ברווחים של חברות הביטוח ? הם שתולות חזק במקורות המימון.. עוד לא נולד השר עם האומץ להיכנס להם לכיס...
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
לפחות עצמאים יכולים להתקזז על המס שנקרא "ביטוח חובה".
שום הוזלה לא תקרה, כל עוד יש לוביסטים של חברות הביטוח שמוצצות כסף של מיעוט רוכבי הדו גלגלי.
כשבשעה 6 בבוקר יהיו פקקים באיילון, נדבר.
ספין של ספין על ספין... ועל חשבון מי?
הנה פוסט של MORM מהפייס - עדכון מהבוקר שלא בדיוק הוזלה בדרך (והוא גם מסביר, בקלות יחסית לחומר הקשה, למה):
https://www.facebook.com/groups/3206...0828172254532/
*לא מאושר ע"י שום גורם אחר כרגע, האמת גם לא בדקתי. פייק ניוז או רק עוד שלב ב'מלחמות הקואליציה' - על גב העם ותוך שימוש ציני בהבדלי הצריכה השונים מאדם לרעהו.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
יפה מבחוץ מושחט מבפנים...
מישהו מתכונן לבחירות...
Sent from my MI 5X using Tapatalk
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
בלי להיכנס לפוליטיקה פה, אבל אתה מפגין בורות...
אפילו כבישים שנוסעים בהם עשרות אלפי (אם לא מאות אלפי) אזרחים - לא מתוחזקים בעליל (מה שבחיים לא היה קורה במרכז..) - ואני מדבר על עשרות שנים בלי להשקיע שקל על כבישים..
רק בשנתיים האחרונות התחילו לשפץ כבישים ביו"ש.. וגם זה אחרי הרבה מאמצים, ותוך מריבות על מס' הרוגים בכל כביש כדי לתקן את הכביש עם המס' הגבוה יותר של ההרוגים..
לא מבין את השיקולים של מע"צ - גורסים וסוללים את אותו כביש (שבמצב נהדר יחסית) 20 פעמים ולא מתקנים כבישים שבמצב קטסטרופה..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !