טוב, אני רוכב על cbr250, והשימוש שלי דומה למה שאתה מתכנן, אז אשתף רשמים ותובנות.
ראשית, אני רוכב כל יום בערך 20 קמ לכיוון משולב עירוני בין עירוני. בקיץ יוצא לי 50 קמ לכיוון בין עירוני (כביש החוף) שלוש ארבע פעמים בשבוע לעבודה. ככה משתמש באופנוע כבר שנה, בערך 10000 קמ.
בזמנו נכנס לי האופנוע עם יישור קו וביטוח בתקציב שציינת. הוא היה 40000 קמ על השעון.
מבחינת אמינות, בסך הכל סביר. בפרק הזמן הזה הוחלפו סט צמיגים ודיסקים ביישור קו, לאחר מכן מיסבי גלגל אחורי וסט שרשרת גגשים. בקרוב יוחלף הקלאץ, זאת בנוסף לשני טיפולים. הכל סביר וסבבה ותקופתי ומוסבר, אבל זה עדיין לא מעט כסף וזמן.
בפלוסים, האופנוע כיפי מאוד בתוך העיר, צר וקליל לתמרון בפקקים.
צריכת דלק מפתיעה לטובה, אני נוסע רגוע ובממוצע סוגר 30 קמ לליטר!
פלוס נוסף ומשמעותי הוא הביטוח הזול. גם הטסט זול 300 שקל בשנה.
בחסרונות, חד משמעית חסר כוח לבין עירוני, מנסיעות של תשעים קילומטר עדיף לשכוח הוא ייגמור אותך ואתה תגמור אותו. מהירות שיוט של 110 גג ומיגון הרוח העלוב זה לא מספיק בשביל להנות מהנסיעה.
חסרון נוסף הוא עודף פלסטיקה יקרה מסביבו, רוכב חדש בסבירות גבוהה יחליק בחודשים הראשונים ולפחות בחורף הראשון, והחלקה כזאת נהיית יקרה וכואבת אסטתית עם כל הפרינגים האלה.
זה כלי תקציב, כנראה שמבחינת הנאה תמצה אותו תוך חודש חודשיים, אבל אם אתה לחוץ בכסף ולא מתחבר לקטנועים ייתן לך אחלה תמורה למחיר.