יעזור אם תכתוב כמה אתם משלמים לרוכב (שחקן/ניצב/ביט)
וכמה לאופנוע (פרופס)
בהצלחה!
להפקת סרט חדש של במאי ישראלי מוכר דרושים 6-8 רוכבי קאסטום (כגון הארלי וכו') לכמה שעות צילומים בתשלום בתאריך ה-02/11.
האופנוענים בסרט הם סוג של חבורת Hell's angels, רוכבים מנוסים וקשוחים.
הזדמנות נחמדה להשתתף בסרט ישראלי שנותן במה לאופנוענים, ולרכב על המסך הגדול!
מי שמתאים ומעוניין מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית או במייל.
הדר - hadarmoran8@gmail.com
יעזור אם תכתוב כמה אתם משלמים לרוכב (שחקן/ניצב/ביט)
וכמה לאופנוע (פרופס)
בהצלחה!
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
יהיה קשה למצוא כלים כאלו בארץ עם רוכבים בפרופיל של פחות מגיל 60, ווסט עור על טישרט, כרס ובנדנה שמשחקים בנדמה לי. אבל בהצלחה.
דבר עם בני בייקר בתל אביב או לחילופין צור קשר עם יבואן הארלי בישראל. (אלבר)
היי, תודה על המענה,
תודה alf, אני בקשר גם עם היבואן
בשביל הקשיחות יש לנו מחלקות הלבשה ואיפור כשצריך... אנחנו כמובן מחפשים משהו יותר ריאליסטי מכרס ובנדנה, אבל עדיין מאיים.
עדיין אין לי את פרטי התגמול הכספי, אבל מי שיתעניין במייל או בפרטי כמובן יקבל את כל הפרטים לכשיהיו.
- תודה !
יש לי הארלי, ואיתי עוד 2-3 חברים לפחות. איזור גיל 30. ללא כרס. ללא בנדנה. צור קשר בפרטי אם תהיה בעיניין
Yamaha vmax הארלי סטייל טוב?
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 31-08-2015 בשעה 17:24.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תודה לך שהוספת לי 15 שנה , ווסט (שאין לי) ובנדנה.
כרס קטנה דווקא כבר יש אבל נראה לי שלאור העובדה שאני רוכב כל יום במשך שנים אני לא בדיוק עונה להגדרה של "משחק בנדמה לי".
אולי נראה לך שמי שרוכב על קאסטום הוא פחות "קול" ממך אבל זה לא מצדיק את השטויות שכתבת.
למה לקשקש? לא באמת חייבים לשדר כל מה שעולה לראש ללא מעצורים.
הבחור מחפש רוכבים, והוא אפילו פרסם בפורום המתאים, אז עזוב אותך ותן לו ולמי שמעוניין להתקשר ביניהם.
אם תקרא שוב את התגובה תוכל לראות שלא כתבתי את מה שכתבתי על כולם אלא ציינתי שיהיה קשה למצוא פרופיל שונה מהמתואר כי מה לעשות, האחוזים של הטיפוס שתארתי גבוהים יותר מהאחוזים של הטיפוס הנורמלי. אתה יודע כמוני שמה שתראה במפגשים כאלו ואחרים זה בדיוק את המתואר כולל היחס בין האחוזים.
אם אתה לא אחד מהם אתה בהחלט לא צריך לקחת את זה אישית, ואין לי שום בעיה עם אף אופנוע כל עוד הוא לא עטוף בפלסטיקים ויש עליו מדבקה רוצחט.
איזה כבדות...
אם לא היינו מנצלים את ההרמה להנחתה לצחוק קצת על רוכבי הארלי אז היינו פורום אופנועים עלוב.
!לייק
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...fa&oe=56705438
מספיק הארלי בשבילך?
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.