תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: התייעצות לגבי קניית keeway blackster

Junior Member

התייעצות לגבי קניית keeway blackster

משתחרר עוד חודש, ומחפש אופנוע בתקציב זול שישרת אותי כשנה עד לטיול הגדול(מאוד&#128521.
    התלהבתי ממנו מאוד, למרות שהוא יחסית חלש אבל יכול לספק אותי.
    רציתי לדעת עליו מבחינת אמינות, חברה לא כלכך מוכרת ואין הרבה ביקורות עליו, במיוחד ארוכי טווח.

Senior Member
    מה התקציב שלך? באמת שמבחינת קרוזר קטן הייתי כבר הולך על האקילה של יוסאנג. יותר סחירים, יש יותר בשוק ויותר חלקי חילוף.

Junior Member
    תקציב עד 20 אלף לחוץ, עדיף סביבות 15.
    למעדיף קרוזר כי אני חושב שאתבאס אם אקנה אופנוע כגון z250 והסגנון, מעדיף נוחות

Senior Member
    אז עדיף אקילה (GV250), שנתון כמה שיותר חדש (ומעל 2013 לפחות) עם פחות מ-30 אלף ק"מ. שים לב לחלודה שנוצרת בחלק התחתון של השלדה די במהירות. יחסית ל-250 - חמוד לאללה, לשיוט נוח על 100-110 ולא מעבר לזה. והייתי עושה טיולים ארוכים מאוד עם 10 כ"ס פחות מזה אז אני חושב שתסתדר, העיקר להתאים ציפיות שהוא לא יהיה טיל בליסטי.

Banned
    בעשרים אתה יכול למצוא אנפילד שיהיה נחמד בסגנון רטרו שונה טיפה.

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    שנקל ממני, מעבר לאנפילד שהציע אברי - פה מעלי,
    אם פות"ש מחפש נוחות ונדמה לו שקרוזר/קאסטום יהיה נוח יותר מנייקד (z250 ודומיו),
    אין כמו רכיבות מבחן על כמה אופנועים שונים, מז'אנרים שונים, באותה דרך, כדי לגלות מה נוח אישית ומה פחות...

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Member
    חבר שלי רכב שנתיים (ברוטו) על KEEWAY 250 רוב הזמן היה במוסך בגלל חלקים שלא ניתן למצוא, לפעמים מעל חודש. בסוף השאיר אותו במוסך בתמורה ל2000 ש"ח. אם כבר אז GV250 אקילה עדיף.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי amitdor2203 צפיה בהודעה
    תקציב עד 20 אלף לחוץ, עדיף סביבות 15.
    למעדיף קרוזר כי אני חושב שאתבאס אם אקנה אופנוע כגון z250 והסגנון, מעדיף נוחות
    עם האטרקטיביות של חבילות האשראי כיום שמציעים כל היבואנים, אתה יכול להשאיר את כל הכסף אצלך ולקנות אופנוע קומפלט בתשלומים. גם אם הוא יעלה 5000-6000 שקלים יותר מהתקציב שלך, זה עדיין משתלם יותר. זה מאפשר לך לבחור אופנוע 250 סמ"ק ממותג מוכר וידוע ולא להתפשר על פחות.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    עם האטרקטיביות של חבילות האשראי כיום שמציעים כל היבואנים, אתה יכול להשאיר את כל הכסף אצלך ולקנות אופנוע קומפלט בתשלומים. גם אם הוא יעלה 5000-6000 שקלים יותר מהתקציב שלך, זה עדיין משתלם יותר. זה מאפשר לך לבחור אופנוע 250 סמ"ק ממותג מוכר וידוע ולא להתפשר על פחות.
    עם כל הכבוד לרצון למכור, הבחור ציין שהוא רוצה קרוזר. למיטב הבנתי, לאף יצרן "מוכר" (שאינו יוסאנג) אין קרוזר בתקציב שלו, והיוסאנג חוטפים ירידת ערך רצינית ברגע שיצאת מהסוכנות, לכן מה כבר נשאר לו מבחינת אופציות? ויסטרום 250? באשראי הוא יוכל גם לקנות אופנוע ב-35 אלף אם היה רוצה, אבל כך נכנסים לחובות לא רצויים בגיל מוקדם...ועוד בשביל אופנוע?

ולפותח האשכול - נוחות היא עניין מאוד אישי. אני חשבתי בזמנו גם על האקילה של יוסאנג, עד אשר ישבתי עליו בסוכנות והגב התחתון היה מאוד מורגש. ודווקא הפתיע הקומט GT250, שהיה לי מאוד נוח (וגם הייתי קונה אחד אם המוכר לא היה מתחרט ברגע האחרון, מה שהשאיר לי אופציה אחרת - CBF250, שזה כבר סיפור אחר). לך לסוכנות, תשב, תנסה, תבקש נסיעת מבחן אפילו, ורק ככה תבין מה באמת מרגיש מתאים לך.

Member הסמל האישי של Khc
    יש גם את הדיאלים דייסטאר
    מיניקרוזר שעומד בתקציב ומתעלה על הבלאקסטיר במפרט.
    ממוקמם בין האקילה לבלקסטיר מבחינת עלות תועלת

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    חבר שרצה לחזור לרכוב אחרי פציעה ולכן כיוון לקרוזר קטן ככלי עשה רכיבת מבחן על הדיאלים וטען שהוא ממש לא נוח (סד עינויים במילותיו). בסוף קנה אנפילד. פות''ש, ממליץ לך לעשות רכיבות מבחן על הכלים שהומלצו כאן, יבהיר לך טוב יותר איזה כלי נוח לך.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד לרצון למכור, הבחור ציין שהוא רוצה קרוזר. למיטב הבנתי, לאף יצרן "מוכר" (שאינו יוסאנג) אין קרוזר בתקציב שלו, והיוסאנג חוטפים ירידת ערך רצינית ברגע שיצאת מהסוכנות, לכן מה כבר נשאר לו מבחינת אופציות? ויסטרום 250? באשראי הוא יוכל גם לקנות אופנוע ב-35 אלף אם היה רוצה, אבל כך נכנסים לחובות לא רצויים בגיל מוקדם...ועוד בשביל אופנוע?

ולפותח האשכול - נוחות היא עניין מאוד אישי. אני חשבתי בזמנו גם על האקילה של יוסאנג, עד אשר ישבתי עליו בסוכנות והגב התחתון היה מאוד מורגש. ודווקא הפתיע הקומט GT250, שהיה לי מאוד נוח (וגם הייתי קונה אחד אם המוכר לא היה מתחרט ברגע האחרון, מה שהשאיר לי אופציה אחרת - CBF250, שזה כבר סיפור אחר). לך לסוכנות, תשב, תנסה, תבקש נסיעת מבחן אפילו, ורק ככה תבין מה באמת מרגיש מתאים לך.
    אומר שהבחור ציין שהוא רוצה קרוזר ואז מציע לו אופנוע שאינו קרוזר. יפה לך לבקר אחרים.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אומר שהבחור ציין שהוא רוצה קרוזר ואז מציע לו אופנוע שאינו קרוזר. יפה לך לבקר אחרים.
    איפה בדיוק הצעתי לו לא-קרוזר? רשמתי לו בהודעה הראשונה שלי שיבדוק את האקילה של יוסאנג, ופה רק הוספתי שנוחות היא עניין אישי ושאולי קרוזר לא ירגיש לו בנוח כמו כלים אחרים שהוא חושב שהם "לא נוחים". לא הצעתי שום כלי ספציפי, סתם חלקתי חוויה. הוא יכול פתאום להרגיש מאוד בנוח על CRF250, אף אחד לא יודע עד שהוא לא מנסה.

Junior Member

יוסנג אקילה

ציטוט נכתב במקור על ידי amitdor2203 צפיה בהודעה
    משתחרר עוד חודש, ומחפש אופנוע בתקציב זול שישרת אותי כשנה עד לטיול הגדול(מאוד&#128521.
    התלהבתי ממנו מאוד, למרות שהוא יחסית חלש אבל יכול לספק אותי.
    רציתי לדעת עליו מבחינת אמינות, חברה לא כלכך מוכרת ואין הרבה ביקורות עליו, במיוחד ארוכי טווח.
    אם אתה מעוניין עדיין באקילה יש לי אחד יפיפיה שנת 2014 30000 ק"מ עם תיקים סבל משענת ומדרסים נוסע חבל על הזמן

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי AMIA צפיה בהודעה
    אם אתה מעוניין עדיין באקילה יש לי אחד יפיפיה שנת 2014 30000 ק"מ עם תיקים סבל משענת ומדרסים נוסע חבל על הזמן
    עבר שנה מאז שעלה הפוסט הזה. הוא כבר בטח מחפש למכור. אנא בדוק תאריכים לפני שאתה מגיב.

ננעל.