היי!
יום ראשון אני טס (עוד לא יודע לאן, המלצות יתקבלו בכיף)
רוצה להשכיר אופנוע איפושהו ולרכב שבוע.
השאלה היא מה לקחת בחשבון אם אף פעם לא נסעתי בארץ באופנוע (עשיתי רשיון לפני שנה וזהו).
תודה!
היי!
יום ראשון אני טס (עוד לא יודע לאן, המלצות יתקבלו בכיף)
רוצה להשכיר אופנוע איפושהו ולרכב שבוע.
השאלה היא מה לקחת בחשבון אם אף פעם לא נסעתי בארץ באופנוע (עשיתי רשיון לפני שנה וזהו).
תודה!
אם אתה טס לאירופה, הכבישים עשויים להיות מושלגים + קרח בבקרים או בכלל לאורך כל היום. רכיבה על אופנוע מסוכנת, על אחת כמה וכמה כשאין לך שום נסיון רכיבה ושום נסיון ברכיבה בתנאי אחיזה לא טובים.
אני הייתי שוקל היטב אם בכלל לעשות זאת בעונה הזאת.
קח בחשבון שרוב ביטוחי הנסיעות לחו"ל מחריגים באופן חד משמעי רכיבה על אופנוע, כך שאם חלילה אתה מחליק ונפגע אתה בצרה צרורה.
כמו כן, ביטוח האופנוע עצמו כולל השתתפות עצמית גבוהה מאוד.
לסיכום - ממליץ לשקול שוב בכובד ראש אם אתה רוצה או לא לרכוב שם בניכר...
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
לגמרי.
מה עם ספרד ופורטוגל? גם בעייתי לדעתך?
ואם יש לך המלצות ליעדים אחרים אשמח לשמוע.
תודה
כמו כן - השרשורים אוחדו, אין צורך לשאול בנפרד בכל פורום.
אני לא מכיר אותך אותך ןלא יודע מה הכושר שלך, כמה אתה מפונק וכמה אתה יכול לשלוט ביד ימין. פשוט זה לא יהיה. מה שלא תעשה סע בזהירות. מקסיקו זה כבישים ארוכים ונידחים מאוד, חישובים לנקודות תדלוק, באמפים בגובה 20 ס״מ באמצע שומקום - לא פשוט. אבל מדינה יפהפיה. אני זרקתי הודו בצחוק אבל אם אתה בכיוון מקסיקו הודו זה בקטנה. יהיה לך לדעתי יותר קל, טוס לדלהי, תשכיר אנפילד מזווד באינדר מוטור וסע למנאלי, שימלה או דראמסלה לכמה ימים. נהגתי בשתי המדינות האלו (במקסיקו רק במכונית) ואין לי ספק שעדיף לך הודו.
תודה רבה אוריאר!
אם אפשר רק עוד שאלה - החשש העיקרי שלי האמת זה תקלות טכניות... שמכיוון שאין לי נסיון רכיבה, גם אין לי שמץ בנושא הזה לצערי..
כשמשכירים אופנוע, זה "עליהם"?
בהנחה שיש קליטה סלולארית איפה שאני נמצא, אם יש תקלה - אני יכול לקחת למוסך? להתקשר לחברת השכרה?
(ברור שהאידיאל זה לדעת לתחזק את הכלי שלי אבל אני עוד לא שם)
בנוגע להודו - חשבתי על זה
אבל גם מוזר לי האמת לטוס לשבוע בהודו...
וגם - אני טס עוד יומיים.. אין לי ויזה חיסונים וכו'...
בהחלט נשמע שהתכוננת והתארגנת מראש...
דרך אגב, טיסה למקסיקו לוקחת כמעט כמו טיסה להודו (אולי אפילו יותר), ואני חושב שיש צורך בוויזה וחיסונים גם לשם.
ממה שאני קורא באינטרנט - לא צריך...
טיסה למקסיקו זה כפול זמן. לשתיהן לא הייתי טס לשבוע בלבד.
מה עם תאילנד? תוכל לטייל על אופנוע קטן וקל, אלו האופניים הנפוצים שם.
לשאלתך, תקלות זה לא דבר נפוץ אבל לרוב תצטרך להסתדר לבדך.
תמנע מערים גדולות וכבישים ראשיים. סע באזורים לא עמוסים ובשבילים. סע לאט, תלבש ציוד מיגון (כולל נעליים עמידות ומיגון ברכיים), כי יש לך סיכויים טובים ליפול.
הכי בטוח, כמו שנאמר מעליי, זה להשכיר קטנוע באיזה כפר ביוון.
ותתעלם מהערות ה"מתאבד" שנזרקו פה ע"י אנשים שחיים "נכון". האמת שלהם כנראה שונה מאוד מהאמת שלך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בהתחשב בנסיון (או חוסר הנסיון, יותר נכון) שלך הייתי הולך עם משהו כמו להקיף את קפריסין על קטנוע/אופנוע קטן (250 סמ"ק) או טיול ביוון.
כאחד שטייל לא מעט על אופנוע (אמנם רק בארץ, בינתיים), הנסיון לפעמים יכול להציל אותך - יידע בקריאת הכביש, הכרת הגבולות שלך כרוכב, שלא לדבר על יידע מכני בסיסי שבמדינות שכוחות את מאוד יעזור בצד הדרך. לדעת את טווח הק"מ שנוח לך לרכב בו ביום אחד, לדעת מתי לעצור (גם בשבילך וגם בשביל הכלי), ניואנסים קטנים.
אם אתה בכל זאת רוצה משהו קצת מעבר (ואני יכול להבין את הנפש ההרפאתקנית), הודו על רויאל אנפילד גם יהיה טוב, כמו שצויין למעלה. לדגמי ה-350 המאוד פופולריים שם יש חלפים בכל חור וכל מכונכי בצד הדרך יודע להתעסק איתם. תתמגן היטב וסע לאט (לא שהאנפילד יודע לנסוע מהר, כן?). מתאילנד הייתי נמנע כי שמעתי על לא מעט מקרים של הונאה מצד חברות השכרה שהשאירו ישראלים חסרי נסיון עם חוב לא קטן.
נשמע כמו דרך לאבד חבר פורום.
אופנוע דורש ניסיון. לא חכם שזה יהיה הניסיון הראשון שלך.
גם אם תחזור חי, סביר מאוד להניח שתחזור פצוע ועם חוב גדול לחברת ההשכרה, אם בכלל יתנו לך לצאת מהמדינה. תשקול מחדש..
Sent from my T5 using Tapatalk
סע לאיזה איזור כפרי רגוע סטייל האיים ביוון ותשכיר קטנוע - זה הדבר הכי בטוח. אולי שבוע בהודו על אנפילד?
מעבר לזה אם תתעקש על אופנוע כבד דע לך שזה טיול די קשבה פיזית ובאמת בלי נסיון יהיה לך פחות מהנה. נסה לקחת אופנוע קל (משקל) ולא מידי חזק. ואולי גם להסתפק בטיולי כוכב כך שלא תצטרך לשנע את כל המטען.