אהלן חברים.
אני יודע שזה לא האשכול הראשון שאני פותח בנושא, אבל אחת לכמה זמן ממשיכה לחזור המחשבה הזאת של לשדרג מה-GS500 למשהו גדול יותר (בכל זאת, כבר שנתיים וחצי על הכביש ומתוכן שנתיים וכמעט 30 אלף ק"מ על ה-GS).
ה-SV650 ירד מהפרק מסיבות רבות, הגדולה היא שפשוט אני לא רואה את הפואנטה בלקנות אחד. בתקציב של גג 15-18 אלף המתמודד העיקרי (שאינו אדוונצ'ר) - הוא הבנדיט 1200.
אני מכיר מקרוב את האמינות של סוזוקי כשהכלי מתוחזק היטב, והבנדיט, לפחות למיטב הבנתי, שומש בעיקר למטרות תיור בארץ ולכן למצוא אחד במצב טוב ושמור לא תהיה בעיה. עיקר הנסיעות שלי הן קצרות, בית-רכבת, בית-עבודה (כ-8 ק"מ בין-עירוני לכיוון), לפעמים 50 ק"מ לכיוון ללימודים, טיולי סופ"ש ארוכים מאוד כשמזדמן. ה-500 מרגיש צפוף בהרכבה ואני יודע שלטיולים ארוכים בזוג אינו אידיאלי, ולמען האמת - קצת גדלתי כבר מההאצה שלו ומרגיש שמיציתי. לא מחפש שד מהירות, מחפש משהו אמין שלא יהיה הרפתקאה כלכלית. זול לאחזקה, שלא יהיה קפיצה בעלויות האחזקה ביחס ל-GS. האם זו מחשבה הגיונית? אני יודע שאני לא באמת צריך 100 כ"ס, 1200 סמ"ק...אבל בא לי. (ובהשקעה הכי מינימלית שיש, לא מחפש להשקיע הון תועפות כי אין לי כרגע, לעשות בערך "ראש בראש" עם מעט השקעה).