ללוקי היתה בעייה קצת שונה איתם גם עם GTR - אולי לוקי ירצה להרחיב את הדיבור על המקרה שלו...[/QUOTE]
ארחיב בשמחה.
בשונה ממיקי לא נתקלתי בבעיות עם השילוח וכל החלפים הגיעו בטווח של 3 שבועות.
הסיפור שלי הוא שילוב של חלמאות שלי ושל פרטזילה במשותף.
כידוע לכם החרזתי על מטרו חרם ואני לא מזמין דרכם חלפים.
לצורך כך רכשתי את מערכת הדיאגנוסטיקה של קוואסאקי לצורך שיכפול שלט הקרבה.
את השלט הזמנתי על פי המק"ט של פארטזילה ואכן הוא הגיע.
את מערכת הKDS (דיגנוסטיקה ) קיבלתי מספר חודשים אחרי שקיבלתי את השלט ועד שהתוכנה הותקנה על המחשב וביצועה השיכפול של השלט עברו כ7 חודשים מיום קבלת השלט.
בבואי לשכפל את השלט מערכת הKDS זיהתה אותו אך לא ניתן היה לבצע את התיאום בין האופנוע לשלט.
התחלנו לשלול בעיות בתוכן הבטריה ולא הצלחנו לתאם את השלט (את האימובילייזר כן הצלחנו לתאם - מאסטר עוז ואני)
לאחר בירור מעמיק יותר התברר כי המק"ט של השלט קרבה אינו נכון והוא מתאים לדגמים האמריקיאים ולא האירופים (כנראה תדרי שידור שונים בכל מקרה המק"ט בין אירופה לצפון אמריקה שונה).
פניתי לפארטזילה ולא ממש נענתי והחלה מסכת התכתבויות שהסתיימה בכך שפרטזילה ציינו כי בגלל הזמן שעבר מההזמנה הם לא מכירים בבעיה.
אם להודות באמת לא ביקשתי החזר ולמעשה ביקשתי להזמין את השלט עם המק"ט הנכון ועד היום אני מחכה להם.
ברבות הימים הם הורידו את השלט מרשימת הקניות ויש לפנות אליהם לצורך הזמנתו מה שמחזק את טענתי שהם הטעו אותי אבל זה המצב.
את השלט אני אביא מאירופה ואני חייב לציין שעם כל הסאגה הזאת במחיר שמטרו מוכרים את שלט הקרבה
(נכון למועד הבירור שלי המחיר עמד על 2800 שקל לא כולל מע"מ ועבודה) רכשתי מערכת KDS + שלט + למדתי עוד משהו בהילכות תדרים ונשאר עוד יתרה לשלט נוסף.
סיכום:
פרטזילה לא יצאו ממש הוגנים מחד מאידך לזכותם יאמר שאכן חלפה תקופה ארוכה ממועד רכישת שלט הקרבה.
אני כן ממשיך להזמין מהם חלפים בגדול הם סיפקו את המוצרים בזמן ולמעט נושא השלט חלפים טיפשים מגיעים בדייקנות רבה.
ישנו אתר אירופי בשם MSP שעושה רושם טוב ושולח לארץ הקודש הצרה שהוא עובד עם DHL ואני לא בטוח כמה הם ידידותיים למזמין מול המוכס.

ציטוט ההודעה בתגובה