תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: שאלה- הזמנה מפרטזילה בית מתגים.

Senior Member

שאלה- הזמנה מפרטזילה בית מתגים.

יש לי ויסטרום 650 2015 שבית המתגים הימני (איפה שהמתג הנעה) נשרף והפלסטיק נמס מעט.
    במוסך אמרו לי שהעלות היא סביב 600 שקל לפני עבודה.

יקר?

בנוסף, מי שיצא לו להזמין מפרטזילה, רציתי לדעת תוך כמה זמן הגיע המשלוח?
    מה העלויות הנוספות שאני צפוי לשלם (מכס ושותפיו)?
    עלות החלק 89$.

תודה

Member
    הבעיה העיקרית שלך עם פארטזילה היא שהם מוכרים חלקים שמיועדים לאופנועים שהגיעו לשוק האמריקאי.
    במקרה שלך זה אומר שבית המתגים הימני שהם ימכרו לך יהיה בלי מתג הדלקת אורות.
    אני לא יודע איך זה בשנתון הזה בויסטרום, אבל אם יש לך מתג כזה - הבית מתגים מפארטזילה לא יתאים לך.

ז"א, ייתכן והוא יעבוד, אבל האורות יהיו דלוקים תמיד, גם כשהאופנוע דלוק אבל לא מונע.
    ויש גם סיכוי שלא יעבוד בכלל, עקרונית.

Senior Member
    בויסטרום האורות דלוקים תמיד, אין מתג שמדליק או מכבה אותם.
    מה שכן יש זה מתג ההנעה עובר מסגירת מעגל של האורות לסגירת מעגל עם הסטרטר ואז חוזר חזרה לסגירה של הפנסים.

בכל אופו נפתרה הבעיה.
    הציפוי של החוטים של הפנסים בתוך מתג ההנעה נמסו ונגעו אחד בשני מה שגרם לסגירת מעגל תמידית.
    בודדתי אותם על איזולירבנד והכל תקין עכשיו.

תודה בכל אופן ושבת שלום.

Member הסמל האישי של miki
    אני יכול לספר לך שהזמנה בסך 400$ (חלפים ל GTR1400 ) האכילה ועדיין מאכילה אותי מגה מרורים כבר מספר חודשים וטרם קיבלתי אותה.
    בקצרה: הבטיחו שילוח מיידי, לא עדכנו שחלפים חסרים, חיכיתי למשלוח ראשון למעלה מחודש וחצי... יש חלופת דוא"ל אינטנסיבית ביננו, משהגיעה החבילה מתוך כ 40 חלקים שהוזמנו הגיעו רק שניים. החבילה הגיעה מרוסקת. בסופו של יום זה כשל הדדי של פרטזילה ושל חברת השילוח, אותי זה לא מעניין שישברו את הראש בינהם אני את שהזמנתי לא קיבלתי.
    פניתי אליהם - הבטיחו משלוח חוזר, אני ממתין לו כחודש וחצי. ס"ה זמן המתנה מעל 3 חודשים. כל פעם תירוץ אחר.
    הם הבטיחו משלוח חוזר של החלקים החסרים... ושוב יש בעייה במלאי.
    השירות שלהם "לכאורה" מאוד אדיב, אבל היי הדרך לגיהינום רצופה מעשים טובים וכוונות טובות ...
    לאור האמור לעיל, אינני בטוח אם בעתיד אזמין שוב שם. קודם שאקבל את כל מה שהזמנתי ואז ארגע ...

השורה התחתונה היא עגמת נפש רבה והשבתת האופנוע כמעט לחלוטין אם כי המכונאי טוען שאין שום בעייה להמשיך לרכוב. אני אוהב לבצע טיפול בזמן מאחר ואני רוכב לא מעט מידי חודש.

ללוקי היתה בעייה קצת שונה איתם גם עם GTR - אולי לוקי ירצה להרחיב את הדיבור על המקרה שלו...
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ללוקי היתה בעייה קצת שונה איתם גם עם GTR - אולי לוקי ירצה להרחיב את הדיבור על המקרה שלו...[/QUOTE]

ארחיב בשמחה.

בשונה ממיקי לא נתקלתי בבעיות עם השילוח וכל החלפים הגיעו בטווח של 3 שבועות.

הסיפור שלי הוא שילוב של חלמאות שלי ושל פרטזילה במשותף.

כידוע לכם החרזתי על מטרו חרם ואני לא מזמין דרכם חלפים.
    לצורך כך רכשתי את מערכת הדיאגנוסטיקה של קוואסאקי לצורך שיכפול שלט הקרבה.

את השלט הזמנתי על פי המק"ט של פארטזילה ואכן הוא הגיע.
    את מערכת הKDS (דיגנוסטיקה ) קיבלתי מספר חודשים אחרי שקיבלתי את השלט ועד שהתוכנה הותקנה על המחשב וביצועה השיכפול של השלט עברו כ7 חודשים מיום קבלת השלט.

בבואי לשכפל את השלט מערכת הKDS זיהתה אותו אך לא ניתן היה לבצע את התיאום בין האופנוע לשלט.
    התחלנו לשלול בעיות בתוכן הבטריה ולא הצלחנו לתאם את השלט (את האימובילייזר כן הצלחנו לתאם - מאסטר עוז ואני)
    לאחר בירור מעמיק יותר התברר כי המק"ט של השלט קרבה אינו נכון והוא מתאים לדגמים האמריקיאים ולא האירופים (כנראה תדרי שידור שונים בכל מקרה המק"ט בין אירופה לצפון אמריקה שונה).
    פניתי לפארטזילה ולא ממש נענתי והחלה מסכת התכתבויות שהסתיימה בכך שפרטזילה ציינו כי בגלל הזמן שעבר מההזמנה הם לא מכירים בבעיה.
    אם להודות באמת לא ביקשתי החזר ולמעשה ביקשתי להזמין את השלט עם המק"ט הנכון ועד היום אני מחכה להם.
    ברבות הימים הם הורידו את השלט מרשימת הקניות ויש לפנות אליהם לצורך הזמנתו מה שמחזק את טענתי שהם הטעו אותי אבל זה המצב.

את השלט אני אביא מאירופה ואני חייב לציין שעם כל הסאגה הזאת במחיר שמטרו מוכרים את שלט הקרבה
    (נכון למועד הבירור שלי המחיר עמד על 2800 שקל לא כולל מע"מ ועבודה) רכשתי מערכת KDS + שלט + למדתי עוד משהו בהילכות תדרים ונשאר עוד יתרה לשלט נוסף.

סיכום:
    פרטזילה לא יצאו ממש הוגנים מחד מאידך לזכותם יאמר שאכן חלפה תקופה ארוכה ממועד רכישת שלט הקרבה.
    אני כן ממשיך להזמין מהם חלפים בגדול הם סיפקו את המוצרים בזמן ולמעט נושא השלט חלפים טיפשים מגיעים בדייקנות רבה.

ישנו אתר אירופי בשם MSP שעושה רושם טוב ושולח לארץ הקודש הצרה שהוא עובד עם DHL ואני לא בטוח כמה הם ידידותיים למזמין מול המוכס.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    הזמנתי מפרטזילה בית מתגים שמאל ל CBR900 1999, הגיע תוך שלושה שבועות וכמו שרשמו באחת התגובות הגיע חלק עבור מודל אמריקאי ואכן בפתיחת סוויץ׳ האור דולק קבוע בשונה מהמצב שהיה לפני כן, פרט לכך הכל עובד תקין.

כעקרון כאשר פונים אל פרטזילה לתמיכה אפשר לציין מספר VIN ולבדוק האם החלק מתאים לדגם שלך, אם האופנוע שלך לא יוצר במקור בעבור השוק האמריקאי זה כנראה לא רלוונטי כי הם מתעסקים רק עם מספרים אמריקאים.

כמו שלוקי רשם, MSP מתעסקים עם דגמים אירופיים. השילוח שלהם ב99% שיבדק במכס, אם הזמנת בערך של מעל 75$ תאכל נקניק בסכום 300 ש״ח לכל הפחות כשתבוא לשחרר את החבילה(הסכום יעלה ככל שערך החבילה יעלה), אם קנית עד 75$ תשלם רק 30-40 ש״ח בדואר לשחרור החבילה.

מצאתי אתר יפני שמוכר חלקים בעבור כלים יפניים בלבד https://en.impex-jp.com, גם באתר זה השילוח יעבור במכס בדיוק כמו בMSP, הם משתמשים בדואר אקספרס EMS, כמו ממקודם יש לשקול היטב אם משתלם להזמין חבילה בערך העולה על 75$.

מה שטוב באתר הזה היא האפשרות להזמין את החלק עבור האופנוע הספציפי שלך לפי מספר VIN וגם לפי סדרת הייצור של המנוע באופן מובנה באתר ללא צורך לפנות לתמיכה.

מידע פשוט(כמו המדינה אליה מיועד האופנוע שלך) וחינמי לפי מספר VIN אתה יכול למצא כאן:
    http://www.cyclepedia.com/motorcycle-vin-decoder/

אם אתה רוצה ללמוד קצת על VIN(מעניין):
    https://www.motosport.com/blog/how-t...cle-or-atv-vin

לדוגמה: בתמונה - כך נראה עבור האופנוע הספציפי שלי, יוצר בגרמניה בשנת 99 עם סדרת המנוע שלי.
    Screen Shot 2018-02-18 at 15.57.01.jpg

בנוסף אני לא בטוח אם זה נכון עבור כל האופנועים שבאתר, אבל במקרה שלי האתר גם זול משמעותית מכל אתר אחר שמצאתי כולל פרטזילה, אמנם לא בעבור כל החלקים אבל בהחלט בעבור רובם.
    עוד דבר נחמד שם זה שבאופנועים ישנים, בעבור חלק מהחלפים שירדו מפס הייצור, יש אפשרות לפתוח קריאה לאיתור של חלק, במידה והם אכן מוצאים יש לך 30 יום להזמין אותו או שהם סוגרים את הקריאה, במקרה שלי מצאתי חלק שלא ניתן להשיג חדש בשום מקום(חרשתי את הרשת) והם מצאו חדש מהניילון.

דברים לא טובים: התשלום עבור החבילה שם מעצבן הוא מתבצע בשני שלבים, שלב ראשון - לפי משקל החלקים, במקרה שלי יצא 20$ ל 700 גרם. שלב שני - משקל האריזה, עוד 10$ ל300 גרם, סה״כ 30$, הם לא ישלחו את החבילה עד שתסיים עם שני השלבים.
    יש לקרא ביסודיות את מדיניות הביטולים שלהם לפני ההזמנה.

Senior Member הסמל האישי של dudybou
    אין לי יותר מידי היסטוריית הזמנות עם partzilla,
    הזמנתי 4 פעמים בסה"כ, בטווח די קצר.
    הזמנתי חלקים לטיפול, וכדי לא להסתכן במכס (ומתברר שגם המשלוח זול יותר ככה) חילקתי את ההזמנה ל-3, רק אחת מחיר החלקים בה עבר את ה-75$ (דיסק בלימה).
    בפועל הם חילקו לי הזמנה אחת ללא תוספת תשלום ל-2 משלוחים (שלחו מה שהיה במלאי והחלק הנוסף נשלח יומיים לאחר מכן לבד.
    המשלוח של הדיסק נמרח ממש - לא היה במלאי וכל פעם כתבו לי שאמור להגיע ביום ___ (ולא הגיע..) - אז יצא לי מיום ההזמנה ועד שהגיע בערך חודש ושבוע.
    אבל מהרגע ששלחו, כל חבילה הגיעה תוך שבועיים, ארוזה פיקס (מלא פצפצים, קרטונים וכו')
    חלקים שלא סטנדרטיים - לא זמינים לרוב לשילוח מידי ואז אתה תלוי בספק חלפים שלהם, שזה כבר תלוי במותג ועוד...
    x-max 250 2013 -> nc700x 2012

אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !