תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: הזמנת כיסוי פנס מחו"ל

Junior Member

הזמנת כיסוי פנס מחו"ל

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות אופנוע חדש, שכיסוי הפנס הקדמי (כלומר: הפלסטיק השקוף שבתוכו יושבת הנורה) שלו שבור.
    התקשרתי להונדה לברר מחיר של החלפת הכיסוי - מסתבר שהם לא עושים דבר כזה. מבחינתם צריך להחליף את כל הפנס וזו עלות של 5,000 ש"ח רק עבור החלק.
    מצאתי בשני אתרים בחו"ל את הכיסוי בלבד:

1. אתר אמריקאי (החלק הוא עבור הגרסה האמריקאית של האופנוע):
    https://www.hondapartshouse.com/oemp...b87c/headlight

2. אתר בריטי - אבל הרבה יותר יקר:
    https://www.fowlersparts.co.uk/parts.../headlight-led

בכל מקרה, משני האתרים ניתן להזמין רק את הכיסוי שנשבר, ובמחיר זול בהרבה מהמחיר שדורשת הונדה.

השאלה שלי היא - האם מישהו עשה פעם הזמנה של חלקי חילוף מחו"ל? יש תקלות בתהליך מלבד תשלום עמלת המכס?

תודה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    הנושא מתאים לפורום כללי, לכן עובר לשם.
    פעם היה בפולגז מדריך שלם לייבוא חלקי חילוף מחו"ל. סביר להניח שיש מספיק מידע אם רק תריץ חיפוש קל בגוגל (שיחזיר אותך לפולגז).

מעבר לזה, בפאן הטכני, אתה טועה. אין אף אחד שמוכר את הזכוכית של הפנס הקדמי, וגם אין הרבה אנשים, אם בכלל, שיצליחו לפרק לך את הדבר הזה בלי לשבור את כל גוף הפנס. בשני הקישורים שהבאת מוכרים את כל הפנס ולא את הזכוכית, פשוט במחיר אמריקאי\אירופאי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    הנושא מתאים לפורום כללי, לכן עובר לשם.
    פעם היה בפולגז מדריך שלם לייבוא חלקי חילוף מחו"ל. סביר להניח שיש מספיק מידע אם רק תריץ חיפוש קל בגוגל (שיחזיר אותך לפולגז).

מעבר לזה, בפאן הטכני, אתה טועה. אין אף אחד שמוכר את הזכוכית של הפנס הקדמי, וגם אין הרבה אנשים, אם בכלל, שיצליחו לפרק לך את הדבר הזה בלי לשבור את כל גוף הפנס. בשני הקישורים שהבאת מוכרים את כל הפנס ולא את הזכוכית, פשוט במחיר אמריקאי\אירופאי.
    אין בעיה, תודה על התיקון.

לגבי הפן הטכני - אני לא מאמין שחלק מס' 4 בקישור האמריקאי, שעלותו 30$, מכסה את כל הפנס (בטח שלא כאשר בארץ הוא עולה 5,000).
    גם אם נניח שבקישור הבריטי המחיר הוא לכל הפנס - עדיין מדובר ב 30% מעלותו בארץ. זו פשוט הזיה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אתה יכול לא להאמין, המחיר אכן נראה הזוי על הצד הנמוך ויכול להיות שיש שם בעיה טכנית באתר (או משהו יותר גרוע), אבל חלק מס' 4 זה כל הפנס עפ"י המיקרופיש. וגם חלק מס' 2 בקישור הבריטי - זה אותו אחד. אני מניח שאתה חדש בתחום ולא מכיר את פער המחירים בין חלקי החילוף בארץ מהיבואן לבין חו"ל - תכיר. יש על זה מיליון ואחד שרשורים, בערך פעם בחודש נפתח אחד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לגבי החלפת הכיסוי אני חושב שמאסטרעוז פירק והרכיב במסגרת חיבתו ללדים ומערכות תאורה מטורפות את הכיסוי והדביק בחזרה.

מאידך הוא סוג של פרופסור מטורף אז.....

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

אל תנסה להזמין פנסים מארה"ב,
    התקן שם שונה. הפנס סימטרי ואם זה ייעצר בבדיקת מכס זה לא יעבור הלאה.
    פנסים רק א-סימטרי, כלומר התקן האירופאי.

יש אות של תקן שאמורה להיות מוטבעת על הפנס נדמה לי E, אבל ממש לא בטוח.

Sent from...

ציטוט נכתב במקור על ידי Algonar צפיה בהודעה
    אין בעיה, תודה על התיקון.

לגבי הפן הטכני - אני לא מאמין שחלק מס' 4 בקישור האמריקאי, שעלותו 30$, מכסה את כל הפנס (בטח שלא כאשר בארץ הוא עולה 5,000).
    גם אם נניח שבקישור הבריטי המחיר הוא לכל הפנס - עדיין מדובר ב 30% מעלותו בארץ. זו פשוט הזיה!
    לא ברור לי איך הגעת בבריטי ל 30% עלות.
    מחיר המוצר ללא משלוח הוא 383 פאונד, תוסיף על זה משלוח ועוד מיסים 48.1%, ואל תשכח שיש לך עמלת המרה של כרטיס האשראי של כ 3% . אז אם נניח שהמשלוח הוא אפילו 10 פאונד עברת כבר את 3000 שח.
    יותר זול , אבל עדיין לא 30%

Sent from...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    אל תנסה להזמין פנסים מארה"ב,
    התקן שם שונה. הפנס סימטרי ואם זה ייעצר בבדיקת מכס זה לא יעבור הלאה.
    פנסים רק א-סימטרי, כלומר התקן האירופאי.

יש אות של תקן שאמורה להיות מוטבעת על הפנס נדמה לי E, אבל ממש לא בטוח.

Sent from...
    אם החבילה נשלחת שלא בדואר אקספרס, רב הסיכויים שלא תיעצר במכס על סכום נמוך מ 75$.
    בהתחשב באלטרנטיבות האחרות, לדעתי שווה לנסות להביא את הפנס מארה״ב, מקסימום הלכו 50$(כולל משלוח), כפרת עוונות.

למרות שהכלי הספציפי הזה לא נפוץ כלכך בארץ, אתה יכול לחפש בארץ מפירוק. עדין זה יהיה יקר יותר מלהזמין מארה״ב, אבל זול מאשר חדש מהחברה.

שתי החבילות האחרונות לאופנוע שלי , הוזמנו מ jp cycles, שתיהן בדואר חבילות , שתיהן פחות מ 75$ , שתיהן שהו בסטאטוס של בדיקת מכס למשך קצת יותר משבוע.
    לשיקולך

Sent from...

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    לא ברור לי איך הגעת בבריטי ל 30% עלות.
    מחיר המוצר ללא משלוח הוא 383 פאונד, תוסיף על זה משלוח ועוד מיסים 48.1%, ואל תשכח שיש לך עמלת המרה של כרטיס האשראי של כ 3% . אז אם נניח שהמשלוח הוא אפילו 10 פאונד עברת כבר את 3000 שח.
    יותר זול , אבל עדיין לא 30%

Sent from...
    תודה על הבהרת ההבדל בין אמריקאי לאירופאי, הייתי בטוח שהכל זהה מלבד מערכת ההנעה.
    מצאתי אתר נוסף שמוכר ב 264 פאונד, שזה ~1,900 ש"ח אחרי מיסים. אז 40%. עדיין מטורף.

בכל מקרה - לאור כל ההתעסקות שתידרש בשיפוץ הכלי (פנס חדש הוא רק ההתחלה, היה צריך גם להחליף כידון, להחליף וינקר שמאל ולהחליף את הפיירינג בצדדים) החלטתי לא להתקדם עם העסקה. אחפש כלי תקין עם פחות כאבי ראש...