נכתב במקור על ידי
Shasha127
כל הראיון נראה כאילו הצד של רוכבי האופניים מחפש שישכנעו אותו למה הוא צריך להתחשב באחרים וזה בדיוק דרכי הפעולה שלהם בשטח. מבחינתם הסינגלים שלהם, הכביש שלהם, ואם עושים פקק אז לא נורא - אני רוצה לרכב עם חבר שלי אחד ליד השני בשבת בבוקר בכביש ציבורי מה יש תתחשבו (אני לא צריך להתחשב שגם לכם יש רק שבת אחת בשבוע כמו שיש לי ואתם רוצים לטייל)
אהבתי את הסבלנות המחויכת שלך אביעד, הבחור ממול סה"כ דיי אטום וזחוח עם גישת השמש זורחת לנו מהת*%
אני חושב שזה הלך הרוח הנהוג בקרב הציבור הזה וכל רוכב חדש סופג אותו כי זו האמת היחידה מבחינתם - אנחנו בסדר השאר לא כי לשאר יש מנוע ולנו לא, או בקיצור אנחנו בסדר זה העולם משוגע.
מעטות מאוד הפעמים שנופפתי או בירכתי לשלום רוכב אופניים בשטח והוא החזיר מחווה ולא התעלם והמשיך בדרכו. כאמור הלך הרוח בציבור הזה הוא הכל שלנו ומי שיש לו מנוע שיעוף לנו מהשטח או שיסע לאט מאחורינו בכביש, ואנחנו בסדר כי אנחנו היחידים שאין להם מנוע ואנחנו פגיעים ולא מזהמים (אבל הורסים את הסינגלים באותה מידה) למרות שה"גורואים" שלהם מפמפמים להם שאופנועים הורסים את הסינגלים כאשר בפועל זה הפוך.
לדעתי הנושא לא פתיר וישאר ככה תמיד בגלל הגישה הזאת ובגלל שאנחנו בישרערס והם אולי מדברים בשפה גבוהה ומטפחים פאסון של תרבותיים אבל הם מתנהגים כמו אחרון הערסים בכל מה שקשור לענייני הסינגלים ורכבי הלווי שלהם בכביש.