ה-SV בסה"כ אופנוע מאוד אמין. עלויות האחזקה יהיו דומות לעז, פרט לכיוון שסתומים שידרוש הרבה יותר עבודה.
מדי פעם עולים כלים שנראים שמורים מאוד, ואני לא רואה סיבה ש-SV כזה לא יעשה עבודה טובה במשך שנים רבות.
כלל חשוב (נראה לי שאתה עוד לא שם, לפי ההתעקשות על התקציב) - ת-מ-י-ד עדיף להשקיע עוד כמה אלפים מעבר לתקציב המקורי במעמד הקניה ולרכוש אופנוע מטופח, צעיר יותר ו/או עם פחות קילומטראז', מאשר לרכוש אופנוע עם עבר לא ברור, קילומטראז' גבוה מאוד והרבה ידיים, מתוך מחשבה שמדובר "רק ביישור קו".
ההפרש במחיר יצא על תיקונים (שתמיד יהיו מעבר ליישור הקו שתכננת) עוד בשנה הראשונה, ואת העצבים והזמן המבוזבז אף אחד לא יחזיר לך.
השוק היום מוצף, אופנועים ישנים (ו-SV בן 10 בהחלט יכול להיחשב כזה) תקועים בלוחות הרבה זמן. לדעתי, רוב ה-SV בלוחות יחליפו בעלים תמורת פחות מ-20.
חפש מציאה. אופנוע עם 60-70 אלף ק"מ גג, כמה שפחות ידיים (באידיאל - יד ראשונה-שניה), עם תיעוד טיפולים וללא "שיפורים" מעליאקספרסס. ידיות מקוריות? מערכת פליטה מקורית (או תחליפית יעודית לאופנוע)? מראות מקוריות? גריפים מקוריים? משקולות כידון מקוריות? תיעוד טיפולים ממוסך מוכר, או בעלים מנוסה ורציני שטיפל לבד? אם כל התשובות הן "כן", אז יש סיכוי טוב שמדובר באופנוע שמור, שלא עבר התעללות וטראומות בחייו. ותאמין לי, שזה שווה עוד כמה אלפים במעמד הקניה.