עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: רוסי מוביל את הטבלה עם ניצחון מדהים בסילוורסטון והפורום שותק

Member הסמל האישי של ComanDo
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    מילר מתקדם לאט אבל יפה - בדרך החוצה , הונדה מיהרו להחתים אותו וחטפו אותו מהמוטו 3..

למה ולמה ? לבחור יש יתרון אחד גדול הוא לא מפחד מכלום. אבל זה לא מספיק ברכיבה ברמה כזאת.

על מנת להיות בטופ ולרכב בצורה חלקה אתה צריך שכל ולבחור מה לעשות אן הרבה מזה .

מזכיר קצת עוד הבטחה קאצלו , בערך אותו אי קיו.. תראה את הרוכב בקבוצת פרמה דוקאטי הוא מתקדם.

תסתכל על החבר של מילר , דני קנט הוא מתקדם , ולדעתי יחתום באחד הגדולןת אולי אפילו עם הונדה.
    אני לא לחלוטין מסכים איתך.
    לא חושב שמישהו ציפה שמילר יהיה מרקז תוך עונה אחת (או בכללי שיהיה מרקז). לא ראיתי ידיעות שמישהו מתכוון לוותר עליו בעונה הבאה, אני אשמח לקישור.
    בכל מקרה, בטופ הקבוצה הזאת לא תהיה אף פעם.
    גם דני קנט, שיש לו עונה מדהימה, יתקשה להתרגל למשקל, לכוח ולמהירות של הקטגוריה הבכירה.

וועלייכום סלאם

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי nurdii צפיה בהודעה
    זה בסדר, אבל מה עם השידורים? מתי? תמיד היו לפני המוטו גיפי.
    לא הרבה השתנה. החל מהשנה הבאה כל המרוצים יהיו בראשון. גם אסן. סדר המרוצים לפי שעון מקומי במסלול 12:00 מוטו3, 13:20 מוטו2 ו- 15:00 מוטוג'יפי.
    במידה וניתן שעת המרוץ תהיה כך שהשידור החי של המרוץ ה Motogp באירופה יהיה 15:00. זאת הסיבה שבסילברסטון סדר המרוצים שונה. גם המרוץ באסטוריל התנהל כך אבל לשמחתו של רוסי, זה אינו על לוח השנה יותר.

ולגבי מידת העניין ב GP ולפי מספר המשתתפים בשרשור אנחנו קצת איזוטריים בעניין שלנו. כנראה ש F1 יותר פופלרי בקרב רוכבי אופנועים.

איללכא...וסובבו בגז

Member
    סליחה, אבל מי זה רוסי?

ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    ולגבי מידת העניין ב GP ולפי מספר המשתתפים בשרשור אנחנו קצת איזוטריים בעניין שלנו. כנראה ש F1 יותר פופלרי בקרב רוכבי אופנועים.

איללכא...וסובבו בגז
    נקרעתי מצחוק כשאחד השדרנים(אני צופה דרך motolink) אמר במהלך הטירוף שהלך שם "formula one fans eat your heart out THIS IS MOTOGP!!!"

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי דינגו צפיה בהודעה
    נקרעתי מצחוק כשאחד השדרנים(אני צופה דרך motolink) אמר במהלך הטירוף שהלך שם "formula one fans eat your heart out THIS IS MOTOGP!!!"
    לעיתים, מספר העקיפות בהקפה בודדת ב Motogp עולה על כמות העקיפות הכללית במרוץ F1 שלם. אם לא היו שדרנים ב F1 ועצירות צמיגים אפשר היה לחשוב שהמרוץ כולו סטטי.
    ועדיין, F1 פופלרי ונצפה הרבה יותר מאשר ה GP.

איללכא...ומרוצים טובים

Senior Member
    '' הf1 פופולרי ונצפה הרבה יותר מאשר ה gp " אפשר להבין את זה- מספר האנשים בעלי רישיון ובעלות רכב

גבוהה יותר מבעלי בעלות ורישיון על הדוג". כל נהג חולם שהוא f 1 , ועל כן הפופולריות הגבוהה.

למרות הסטטיות ולפעמים השעמום . הריי 2 התחריות דומות רק בנוגע להשגת הזמן .

עכשיו מי אלו הצופים במוטוgp , או בעלי אופנועים , או דוג " בכלל, או כאלו שהיו פעם כאלו .

כמובן שיש בנות זוג , ילדים שנדבקו בחיידק. או כמו למשל גורלי שזה כבר קטגוריה נפרדת...

מעטים מעטים אבל קרקס המוטו מושך כמעט 100 אלף צופים , ועוד מיליונים צופי הספפה.

" אני לא חושב שמשהו ציפה שמילר יהיה מארקז ". מילר לא יכול להיות מארקז גם בגלל היכולת וגם בגלל היכולת השכלית.

תאמין לי יצא לי להיות במחיצתו וקבוצתו , שעה וחצי בשדה תעופה , ובמטוס, { גם קנט היה שם והאיטלקים , בקיצור חצי מטוס מוטו 3 ,

מכונאים ואני. ] תאמין לי הבחור דביל על גבול הפיגור הקל, צוחק ומתנהג כמו דביל, אם היית רואה היית מבין למה .

לרוואדרצי איטלייה.