בקרוב מאוד אני נדרש להחליף צמיג אחורי. כרגע מותקן על האופנוע סט Bridgestone S21 קדמי ואחורי. האחורי גמור, הקדמי במצב טוב.
מכיוון שאין לי נסיון בצמיגים, וכבר יש צמיג כזה מקדימה, חשבתי לקנות צמיג זהה, כדי שהאופנוע יקבל התנהגות דומה מקדימה ומאחורה. בנוסף, הרגשתי מאוד בטוח עם הצמיגים בתקופה הקצרה שהאופנוע בבעלותי. הוא משמש לנסיעות רגועות מאוד בתוך העיר, כשהמטרה העיקרית היא נסיעה מהנה בכבישים מפותלים ובהמשך גם ימי מסלול.
רק המחיר צורם לי. מחיפוש מהיר באינטרנט ראיתי 1300 ש"ח לצמיג אחורי אל מול 150 דולר(!) בחו"ל.
אשמח לייעוץ כללי, אפילו להכוונה לבתי עסק עם פוטנציאל גניבה נמוך. כי מעולם לא קניתי צמיגים לפני כן.
תודה![]()
Four wheels move the body, but two move the soulI refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death
ממליץ על צמיגי אורן זיתוני בת"א-שווה לקפוץ ולהתייעץ.
Tracer 900
לאורן זייתוני אין בריג'סטון.
דיברתי עם מטרו - 1500 ש" לפני מעמ
דיברתי עם משווק של בריגסטון בשם עמיאל - 1600 שח.
כמובן לא כולל התקנה.
לאתר שציינתי בהתחלה אין אותו במלאי
1250 "על האופנוע" בrhino tyre. ללא משחקי מחיר בטלפון![]()
התקנתי אצל אורן זייתוני Michelin Power RS על Yamaha R6. שירות מאוד מקצועי וצמיגים פצצה, מאוד מרוצה וממליץ בחום.
הרכבתי סט שלם אז עלה 2250.
תלוי באופי הרכיבה שלך. פירלי אנג'ל מצויין לטורינג פלוס, רוסו טוב לאגרסיבי, היה לי דאנלופ סמארטרוד שזרק זנב, אין לי ניסיון עם בריג'סטון
בסוף קניתי את אותו הצמיג, כולל החלפת שרשרת וגלגל"ש ב"אחד על אחד" בתל אביב.![]()
כמה עלה? ולמה החלפת גלגלש ושרשרת כמה ק"מ הספקת לעבור? חשבתי שהרגע קנית את הכלי.
קניתי אותו "הרגע" אבל כבר צברתי מספר יפה של קילומטרים. באחד מהטיולים הראשונים שלי עם האופנוע נקרעה לי גומיה בשרשרת, החלטתי לא לקחת סיכון ולהחליף, כי אני רואה בזה גם עניין בטיחותי, שמא לא תתקשה החוליה ותתנתק באמצע נסיעה.
הצמיג עלה 1250, השרשרת 1200(מחירים סופיים כולל מעמ והרכבה). מצב חשבון הבנק - קטסטרופה![]()