תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: משולש הסכנות

Senior Member

משולש הסכנות

*פוסט זה הוא הומוריסטי, אם בחרת להיעלב אז כדאי לך לגדל זוג*

בפרק הזמן הקצר שאני נמצא על הכביש שמתי לב לכמה טיפוסים שנוטים להיות יותר מסוכנים מהאחרים.
    אני אתאר את הטיפוסים הנ"ל בעזרת משולש, שאני אוהב לקרוא לו משולש הסכנות.
    1. צלע אחת של המשולש זה אישה, בדרך כלל צעירה או מבוגרת מאוד. הם יותר מסוכנות מנשים בגילאי 20-40.
    2. בנאדם דתי, לא יודע למה זה ככה אבל שילוב הגישה של "מה שצריך לקרות יקרה" ושל "אלוהים ישמור עלי" יוצר מצב של חוסר הסתכלות על הכביש.
    3. נהיגה ברכב גדול(רכב גדול מבחינתי זה כל דבר שהוא יותר ממשפחתית, כגון- ג'יפון, מסחרית כלשהי וכדומה.

אתם יכולים לתאר לעצמכם מצב של כל שלושת הצלעות של המשולש.

ב99% מהמקרים של אנשים שכמעט גורמים לי לפגוש את אלוהים, צלע אחת או יותר מעורבת.
    מה אתם אומרים?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אצלי המשולש הוא טיפה שונה:
    1. לפני כולם, ובפער עצום- נהגים מקצועיים, כאלה שנמצאים כבר "20 שנה על הכביש'', ובהתאם מתייחסים לכביש כאל שלהם ולכן מתייחסים אליו בזילזול ובקלות ראש. חשוב להדגיש שבקטגוריה הזאת אמנם יש רוב לרכבים הכבדים (אוטובוסים ומשאיות), גם נהגי הפחיות עם הכובע ומתאבדי השליחויות מתנהגים חרא.
    2. הממהרים- סוג נפוץ במיוחד של ביריוני כביש שמאמינים ובטוחים שהזמן שלהם הוא החשוב ביותר, ולכן מרשים לעצמם להידחף לפקק מהנתיב השכן, לעבור בין נתיבים משל היו שליחי מובי, כדי להרוויח חצי מטר 'יתרון' על הכביש.
    3. המהססים- או בשמם האחר הנזכרים מאוחר. אלו שנזכרו פתאום, אחרי קילומטר ו של שילוט, שהיציאה שלהם היא בעוד 4 מטר, וזה הרבה יותר נכון או הגיוני לחתוך 5 נתיבים ואי תנועה (מהשמאלי ביותר לימני של היציאה) בלי לאותת או לבדוק במראות (רחמנא ליצלן), מאשר לצאת ביציאה הבאה. בקבוצה זו חברים גם אותם אלו שלא החליטו לאן הם נוסעים, אז בחרו לנסוע בין נתיבים לאט.
    על אלו רק הופכים מסוכנים יותר כשהאיתות לא בשימוש, המראות צד מובטלות, או הטלפון מודיע על קבלת הודעת וואטסאפ חדשה. וכל זה בלי מילה אחת של התייחסות למין, לגיל, למוצא או להעדפה דתית...

Senior Member
    לא משולש, אפילו לא משושה- חיים דו גלגלי על הכביש הרבה יותר מגוונים

Senior Member
    המשולש מבחינת רוכבים:
    1. רוכבי מבחר כלי ימאהה חובשי הקסדה השחורה - ספציפית טיערס ו-MT07 מוגבלים על הנייר. תמיד עם אורות לד בוהקים, תמיד עם אקרופוביץ' זוועתי, רוכבים כאילו הכביש של אבא שלהם ואינם מודעים כלל להשלכות של רכיבה על דו"ג.
    2. קטנוענים חמושי קסדה פתוחה וכפכפים, שרוכבים במהירות כמעט תלת-ספרתית בשול ועוקפים מימין באותו הנתיב שאתה נמצא בו ללא התראה. ה"כמעט" הכי גדול שהיה לי בחיים היה עם אחד כזה.
    3. שליחים באשר הם (זה די מובן מאליו)
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    *פוסט זה הוא הומוריסטי, אם בחרת להיעלב אז כדאי לך לגדל זוג*

בפרק הזמן הקצר שאני נמצא על הכביש שמתי לב לכמה טיפוסים שנוטים להיות יותר מסוכנים מהאחרים.
    אני אתאר את הטיפוסים הנ"ל בעזרת משולש, שאני אוהב לקרוא לו משולש הסכנות.
    1. צלע אחת של המשולש זה אישה, בדרך כלל צעירה או מבוגרת מאוד. הם יותר מסוכנות מנשים בגילאי 20-40.
    2. בנאדם דתי, לא יודע למה זה ככה אבל שילוב הגישה של "מה שצריך לקרות יקרה" ושל "אלוהים ישמור עלי" יוצר מצב של חוסר הסתכלות על הכביש.
    3. נהיגה ברכב גדול(רכב גדול מבחינתי זה כל דבר שהוא יותר ממשפחתית, כגון- ג'יפון, מסחרית כלשהי וכדומה.

אתם יכולים לתאר לעצמכם מצב של כל שלושת הצלעות של המשולש.

ב99% מהמקרים של אנשים שכמעט גורמים לי לפגוש את אלוהים, צלע אחת או יותר מעורבת.
    מה אתם אומרים?
    לא מצחיק.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member

טעות כתיב

ראוי להזכיר נהגים בפחיות שממש מתרגשים כשנפגשים באופנוע וחייבים להציע מירוץ או לפחות לחיצה או הכי גרוע להידבק מאחור (WTF)

Senior Member
    יפה אמרתם.
    יש גם כאלו שחושבים שזה בסדר לעקוף אופנוע באותו נתיב

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    יפה אמרתם.
    יש גם כאלו שחושבים שזה בסדר לעקוף אופנוע באותו נתיב
    זה חוקי.
    כשאתה עוקף רכב באותו הנתיב ואז מזפזפ לנתיב השני ועוקף גם רכב שם וחוזר חלילה בכל פקק ץנועה שמזדמן לך זה בסדר לדעתך?
    אל תפתיע ואל תופתע.

Senior Member
    יש עוד צלע במשולש: נהג משפחתי קלאסי, המחפש לתת גז ולהראות שטויוטה קורולה שלו יותר מהירה .
    מין ילדות של כזה " אבא שלי חזק יותר"

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    זה חוקי.
    כשאתה עוקף רכב באותו הנתיב ואז מזפזפ לנתיב השני ועוקף גם רכב שם וחוזר חלילה בכל פקק ץנועה שמזדמן לך זה בסדר לדעתך?
    אל תפתיע ואל תופתע.
    אברוש, זה לא חוקי !!!
    וכן, גם אם רוכבי דו"ג עושים את זה. כל מי שרוצה/צריך לעקוף חייב לאותת לעבור לנתיב השמאלי ואח"כ לאותת וחזרה לימני/אותו הנתיב.. לא באותו נתיב !!, גם אם אתה והרכב הנעקף אופניים חשמליות או פיאג'ו C והנתיב ברוחב מגרש כדורגל !!!. עד כאן חוקית.
    עכשיו, אם אני עושה את זה?, 99.8% מהזמן לא. אלא אם כן מישהו ממש ממש מעצבן אותי ואני בטוח שאם אני עוקף אותו באותו נתיב לא מסכן אותי ואותו (ברור שזה לא ערובה אבסולוטית, אבל משתדלים 'תה יודע), או שהוא נוסע ממש לאט והוא מפנה לי מקום לעקיפה ואני רואה שהוא שם לב אלי ולוקח צד בנתיב.
    גילוי נאות - לא חיפשתי את החוק בפירוש ברשת, אתה מוזמן לצטט חוק שאומר אחרת
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Junior Member
    פוסט גדול 😂😂

אני רוכב 5000+ ק"מ בחודש, ומצאתי פיתרון יעיל שהוריד לי מהגב 80 אחוז מהאידיוטים על הכביש.

מעיל כחול+ וסט צהוב+ גו פרו+ מדבקות מחזירי אור על הפרונט והצד שמזכירות רכב ביטחון. אז נכון, אני מתחפש לשוטר בתחפושת כל יום, אך זה עושה את העבודה ושומר עליי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Sky30715 צפיה בהודעה
    פוסט גדול

אני רוכב 5000+ ק"מ בחודש, ומצאתי פיתרון יעיל שהוריד לי מהגב 80 אחוז מהאידיוטים על הכביש.

מעיל כחול+ וסט צהוב+ גו פרו+ מדבקות מחזירי אור על הפרונט והצד שמזכירות רכב ביטחון. אז נכון, אני מתחפש לשוטר בתחפושת כל יום, אך זה עושה את העבודה ושומר עליי.
    +1, עובד מנסיון, אפילו וסט מספיק.

Sent from my T5 using Tapatalk

Senior Member
    יש בזה משהו.
    היום שאני בנתיב השמאלי מתקרב לרכב מאחור ,7 מתוך 10 מפנים את הנתיב,אם יש מקום.כשה רכבתי על סוזוקי פשות- אף פעם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Sky30715 צפיה בהודעה
    פוסט גדול 😂😂

מדבקה ספיציפית או סתם מדבקה רגילה?
    ומאיפה קנית?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מדבקה זה פחות קריטי.
    מספיק קסדה לבנה נפתחת עם מצלמה ודיבורית, ווסט צהוב (עדיף את זה של מועדון האופנועים)
    עם הדיאר (נכון, היה בצבע לבן, אבל פאקינג דיאר 650), הייתי עוצר אנשים בצד והם אשכרה האמינו...