מתים
על מה בדיוק הם מנקים לי 850 שקל מהמשכורת כל חודש ???
ומה זה ביטוח בריאות 600 שקל ?!?!?!?!?!?!?
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מתים
המוסד לקיפוח לאומי :
אדם הוכר כנכה ב 100%. (גידול בעמוד השדרה אשר המינתחתים ניתקו בהסרה. נכה מתניים ומטה)
כל שנתיים מזומן (מטורטר!) לוועדה הבוחנת את הזכאות לאחוזי הנכות. אוליי הצמיח זוג רגליים?
אני בטוח שכמעט לכל אחד יש סיפור אישי.
אישית אני מאמין באמת ובתמים שצריך לפרק את המדינה הזו.
דרושה קומונה/קהילה להשתייך אליה.
לי כל פעם הם מושכים את תשלום הדמי מילואים יותר מחודש,קבוע.
בכיין.
ביטוח בריאות זה כשאתה הולך לרופא ומשלם 8 ש"ח או 20 ש"ח - זה ביטוח בריאות. החברות החודשית שלך בקופ"ח. לא, אם אתה משלם לקופ"ח - זה לא זה, זאת הרחבה שנותנת לך אקסטרה תנאים, התשלום שלך הוא ביטוח בריאות והוא סוציאלי. וגם השכן שלך בן 80 שמבקר בקופ"ח פעם ביומיים - גם לו זה עולה כך, ועוד אפילו עם הנחות, וכן, אתה משלם על זה.
ביטוח לאומי - כשאתה יוצא לפנסיה ולא חסכת גרוש, כי הגעת ממדינה זרה, מי שמשלם לך את ה-2000 ש"ח המסכנים לחודש (אבל זה 2000 ש"ח יותר מכלום) - זה ביטוח לאומי.
אם היתה לך תאונת עבודה והוכרת כנכה - מי שמשלם לך את קצבת הנכות זה ביטוח לאומי. וגם לשכן שלך, כי גם הוא סוציאלי.
רוצים מדינה חברתית, אבל את התשלומים החברתיים לא רוצים לשלם. לגור, לקבל משכורת ולשלם מיסים באמריקה ולקבל את התנאים הסוציאליים של אירופה. עוד משהו?
כן, המוסד לביטוח לאומי לא משהו. כך או אחרת, הוא גם זה שמשלם עבור לידה לאישה, כולל עלות ביה"ח וכו', והוא גם זה שמשלם עוד כל מיני דברים. נכון, מהכסף שלך - אבל אם חשבת אי פעם לעצמך מה זה "סוציאלי\חברתי", אז זה זה, זה כשאתה משלם עפ"י המשכורת שלך ורוב הכסף לא חוזר אליך, אלא הולך לאלה שיותר מגיע להם ממך. זה סוציאלי\חברתי, ולא הפיגור השכלי שחגג ברחובות ב-2011 ועד היום שומעים ממנו מדי פעם.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 01-09-2015 בשעה 22:13.
ג'ק המוסד לביטוח לאומי הוא בדיוק כמו ביטוח החובה.
והוא בדיוק כמו כל חברה לביטוח - יעשה הכל כדי לא לשלם. כולל מעשים לא חוקיים של חוקרים פרטיים.
המניפסט האידאלי המתואר בדבריך מתאים לחולמים.
ושלא נזדקק.
קסד, אשר שולמו לו דמי אבטלה אשר לא היוו אפילו כמחצית משכר הנטו שלו במשך כעשור.
https://kipuahleumi.wordpress.com
https://www.youtube.com/watch?v=n-L6mfj4nqg
נערך לאחרונה על ידי קסד; 01-09-2015 בשעה 22:35.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
איך אתה יודע מה המחיר ההוגן?
מסכמים עם המעסיק על שכר בנטו גלובלי וינקו לך מה שהם רוצים...![]()
בוא, גם אני רוצה לשלם מחיר קבוע. בוא נקבע את המחיר עפ"י מה שאני משלם ולא אתה. נראה אם לך ולעוד 99% מהמדינה הזאת יישאר ממה לחיות, או שהמשכורות שלכם יהפכו לשליליות. למה שאסבסד אותך ועוד 99% נוכלים? מה, לי לא מגיע קצת "הוגנות"?
כל אחד אינטרסנט, מרוויח מעט - מתבכיין שלא נותנים לו, מרוויח הרבה - מתבכיין שלוקחים לו, ואת השירותים שהוא רוצה לקבל הדוד מצרפת אמור לסבסד, כנראה. או "טייקונים". או עוד איזו הנפצה.
זאת גם התשובה לקסד, עם הביטוח הלאומי. המוסד מחורבן כמו כל חברת ביטוח ולא בהכרח רוצה לשלם, אבל יש סיבה טובה לזה - כל אחד במדינה הזאת מנסה לעשוק את המוסד הזה בכל צורה אפשרית, כולל פותח השרשור הזה. מה נשאר מהחמלה כשאתה מועמד לעשיקה אינסופית?
אתה יודע מה, בוא נבדוק את זה.
אז כל חודש משלמים מחיר של יום עבודה אחד.
פעם בכמה מזדקקים לדמי אבטלה? נגיד, 5 שנים - זה טווח סביר לכל הדעות? אז כמה הצטבר לך בינתיים - 60 יום? אפילו את ההבטלה הנוכחית אתה לא תצליח לקבל מזה? מה תעשה, תתחייב לפעם ב-8 שנים?
אישה שיוצאת לחופשת לידה, מקבלת 3.5 חודשים. כמה זמן היא צריכה לעבוד נונ-סטופ כדי רק "להחזיר את ההשקעה"? 8 שנים עבור כל ילד לא כולל שכר ביה"ח ומענק, ואם לכלול אותם, כנראה זה יותר קרוב ל-20 שנה? שתיקח מבעלה שיחתום ויתור על דמי אבטלה?
השכנה החד-הורית, כנראה, צריכה למות מרעב, כי מכל הנ"ל לא נשאר חצי גרוש בשבילה. כנ"ל השכן הזקן.
אה, איך שכחתי, הכסף גדל על העצים, המדינה צריכה לסבסד את כולם, בלי שישלמו לה. ואת הכסף היא תקבל כנראה ממכירות הנפט שנפוץ כאן מאוד, או גז שכבר מיליון שנה בנמצא וסוציאליסטים יקרים מונעים את הרווחים ממנו, כי הם "רוצים יותר". או שאפשר לפתוח במסע התרמה בעולם, לתרום למדינה המסכנה.
יום עבודה אחד, אה?
לספור כסף כולם יודעים, לחשב - פתאום כל היכולות מתפוגגות. באמת חרא מדינה, בעיקר בגלל העם. Fucking greedy assholes.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 02-09-2015 בשעה 13:03.
ג'ק, אין כמוך! מסכים לכל מילה (חוץ מהמסקנה... העם שלנו ממש לא חרא, הוא לפעמים פשוט שוכח להוריד את המים)
רק סיפור קטן, היתה תקופה בה היה לנו ילד נכה 100% ושיפצנו את הבית.
עבד אצלנו פועל מהאיזור, עלי שמו, מותק של בחור.
שאל אותי כמה עלה הטרנספורטר עם המעלון, אמרתי לו 120 אלף (רכב שמחירו 270 אלף).
שאל אותי ואיך מסתדר עם עלות הביטוח הגבוהה ויתר העלויות? אמרתי לו, יש קצבת ניידות מביטוח לאומי וגם קצבת ילד נכה, 6000 ש"ח לחודש.
אמר לי אז עלי בדמעות, וואללה, כל הכבוד לכם איזה מדינה הקמתם, אצלנו לא תקבל שקל.
אז ביטוח לאומי קצת מציק עם הוועדות והבירוקרטיה אבל הכל מתגמד, כי מתי שאתה צריך אתה מקבל המון.
שנה טובה ושאף פעם לא נצטרך אותם!
למען הסר ספק - אני לא באמת חושב שזאת חרא מדינה, אחרת מזמן לא הייתי כאן. לעומת רוב הבכיינים שמסתכלים מעבר לים, יש לי הזמנה פתוחה לכיוון ההוא בערך בכל רגע שאצייץ, כמו לעוד כמה אנשים מסביבי. לא רוצה. זאת המדינה של אבותיי ואני רוצה לראות אותה משגשגת, נכון שהיא לא מושלמת, נכון שיש מלא חרא, אבל בכל מקום לא חסר. אני אפילו לא חושב שכל העם חרא, ואני מבין שחום וצפיפות האוכלוסין עושים דברים רעים למוח האנושי. אבל היפרבולה - זה טוב לשם הדגמה.
שנה טובה!
ועדיין ג'ק,
כואב לראות כל חודש איך נעלמים לך מהנטו 1500 שקל איך שלא תסתכל על זה.
אני מעולם לא השתמשתי בשירותי ביטוח לאומי, לא חתמתי אבטלה יום בחיי.
לי זה עדין צורם.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'