מעולה,
מי שרוכב בשמאלי זכאי להפתעה בדואר.
לתשומת לבכם,
צולם הבוקר (04/03/2018) על גשר ההלכה.
השוטר מחזיק מצלמה עם עדשה טלסקופית ומצלם רוכבים בשול השמאלי, ככל הנראה הדוחות נשלחים לאחר מכן בדואר.
![]()
מעולה,
מי שרוכב בשמאלי זכאי להפתעה בדואר.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אגב,
לפני חצי שעה בכביש המוביל לבית אריה לפני המחסום- 2 רכבים בשני צדי הכביש , אחד עם עדשה טלסקופית והשני עם וידאו מצלמים את הרכבים.
הייתי מקבל שהראשון מצלם ציפורים אבל השני גורם להאמין שמדובר בצמד חמד...
דווקא השול השמאלי הכי בטוח לרכיבה הרבה מאוד פעמים... בלי קשר למה אומר החוק.
בשול הימני גם כן מזיינים אותנו כי כל דקה יש יציאה למחלף עם אי תנועה ואז נותנים דוחות על נסיעה באי תנועה.
אני לא אומר שכל אחד שיעשה על הכביש מה שבא לו ושהכל יהיה חוקי אבל אני לא מתלהב מאקסטרה אכיפה נגד דו גלגלי... לא משנה מה הסיבה.
גם אני ראיתי היום בגשר ראשון ראיתי שוטר עם מצלמה כזו, אולי אני אזכור מחר לשלוף את הסרטון מהמצלמה על האופנוע. אני ראיתי אותו בדיוק חוזר לניידת, אז אין לי מושג מה הוא צילם.
נראה שהשוטרים מצאו אמצאי אכיפה חדש, ולשם שינוי (חיובי) זה לא משהו שקשור למהירות. מבחינתי אם ככה יורידו עוד סמרטפוניסט או בריון כביש כזה או אחר, זה רק ייטיב עם הכבישים.
בלי קשר לדוחות, איילו צפון בבוקר זו מלכודת מוות לרוכבי דו גלגלי - מי שחייב לעבור שם שישקול אם כביש ארבע נותן לו מענה חלופי, היתה לי תקופה שהעדפתי כל בוקר להוסיף עשר דקות-רבע שעה לנסיעה בשביל לא לרכוב שב.
איילון הוא אכן זוועה ברוב שעות היום,אבל אני אישית מעדיף אותו פקוק ע''פ עמוס. למזלי לא רוכב לשם יותר ביומיום, אבל כשכן רכבתי במשך שנתיים, למדתי להכיר את הכביש ואת ה'דקויות' הקטנות שלו, כמו מלכודות משטרה לדו''ג במחלפים, או מתי לרדת לשול וממה להיזהר. נכון שבכל רכיבה מחדש חובה היה עלי לבדוק טוב את הכביש ולהבין מה קורה בו ברגע נתון, אבל ככלל זה נתן קו רכיבה כללי לא רע.
לגבי תנועה אחת לא במקום שיכולה לעלות ביוקר, זה ככה על דו''ג בכל מקרה, לא?
"הטבעת מתהדקת עם אכיפה שלא נראתה כאן מעולם"
http://cars.sport5.co.il/magazine.php?id=1542