עוד תמונות כי לא הצלחתי להעלות מהנייד
קימקו דאון טאון, נקנה עם משקף מקורי צרוב מהשמש או מניקוי עם טרפנטין.
בתכלס זה לא כזה מפריע, הייתי רוצה לשפר את הראות בחלק שנראה מהמושב כשרוכבים, מבחינה אסטטית זה לא ממש מעניין אותי, רק רוצה לשפר קצת את המצב.
וגם השכבה העליונה של הפלסטיק מתקלפת ומתפרקת כשמעבירים עליה את היד.
רצ"ב תמונות.
ניסיתי להבין מאיזה חומר המשקף עשוי.
זה בוודאות פוליקרבוננט?
האם זה אותו ההליך כמו פנסים של רכב?
אני משער שלא ניתן להחמיר את המצב.
חשבתי להוריד את השכבה העליונה עם נייר שיוף או עם סקוצברייט מחובר למברגה. ואז משם להמשיך ולשייף עם נייר יותר ויותר עדין.
אשמח ליעוץ תודה!IMG_20180306_111845.jpg
עוד תמונות כי לא הצלחתי להעלות מהנייד
נראה זוועה,
אבל אם רשמת שזה לא מפריע לך אסתטית, תנסה לשייף עם ניירות שיוף כפי שרשמת, רוב הסיכויים שהמצב יחזור לקדמותו במהלך הקיץ.
אחרת, הייתי שוקל החלפת משקף מפירוק או תחליפי.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
יש מישהו שצובע משקפים לאופנועים באזור ת"א, אם אני לא טועה קוראים לא זאב תנסה לחפש בגוגל אולי יהיה לו פתרון עבורך.
בהצלחה
האמת ככל שזה נראה יותר זוועה ככה מושך פחות עיניים קנאיות
או גורם לסביבה להתייחס לקטנוע כאל גרוטאה נטושה שאפשר לשבת עליה, להניח זבל, סתם להפיל אותו...
זה לא נראה כמו צריבת שמש רגילה, אולי הבעלים הקודם ניסה להשחיר אותו diy לפי מדריך ב fxp...
לא חושב, נראה לי כמו ניקוי עם טרפנטין.
יש דרך אבל זה לא מעט עבודה.
שיוף ידני עם שלושה ניירות מים (והרבה מים) מגס לעדין (400-800-1000). אחרי שכל המשקף ללא שריטות ובצבע חלבי אטום, מריחה עם "ספוג הפלא" של לכה עמידה בuv המעורבבת ביחס 1/1 עם טרפנטין.
זה יחזור להצהיב אחרי כמה חודשים, אבל כנראה לא ברמה הנוכחית.
שייפתי את המשקף היום, נייר 400 לא היה מספיק גס, אז עברתי למשייפת של עץ עם נייר 180 אני חושב, צריך עוד עבודה.
על איזה לכה אתה ממליץ?
מה אתה חושב שהגנבים יזהו אותך לפי הברזייה בגינה?
הרקע החתוך למי שלא הבין.
עברתי עליו, הוא נראה הרבה יותר טוב, אבל לצערי השתמשתי בלכה שהיא מסתבר בצבע מט, וגם לא עשיתי כיסוי מספיק אחיד, אני חושב להשתמש בציפוי בהתזה.
בכל מקרה מה האופציות שלי לגבי משקף אחר?
האם כדאי להשקיע במקורי?
ומה לגבי האופנה הזו של המשקפים המושחרים, לא אמורים לראות דרך המשקף?
ההשירה מונעת ממך לראות דרך המשקף.
משקפים מושחרים הם בדרך כלל גם קצרים ומסתכלים מעליהם ולא דרכם (אגב, גם במשקף שקוף ארוך, אתה רואה רוב הזמן מעליו). וזאת מהסיבה שבעליהם (רפי השכל) סבורים שמשקף תפקידו לגרום לקטנוע שלהם להראות כמו f-16 במקום להסיט רוח וגשם.....
בדוק מחיר של אחד מפירוקיה, לחלופין, יש בחור מומלץ בת.א שמכין בעצמו משקף בכל גובה או צבע... המחיר 500-700 שח עד כמה שזכור לי, תלוי באופי הבקשה.
אני מחפש מפירוקיה, מה לגבי העמידות של המשקפים של הבחור מתל אביב, מישהו יכול להמליץ באופן אישי?