שלום לכולם .
לפני כחודשיים וחצי קניתי ג׳וי מקס 250 שנת 2013 יד ראשונה עם 26k
הטיפול האחרון שהוא עבר הוא עבר במוסך ב 24k טיפול גדול הכלל כיוון שסתומים(יש קבלות על הכל).
החלטתי שאני מטפל לבד מעכשיו בקטנוע וב27 בוצע החלפת שמן מנוע .
היום הקטנוע עומד על 29 k ולפני כ1k התחילה בעיה של אי יציבות בסל״ד ועכשיו אני אפרט .
בהתחלה התקלה הורגשה לאחר נסיעה של כמה קילומטרים בעצירה ברמזור , הקטנוע הוריד סל״ד ל 1200/1300 וחזר ל 1800/2000 או לחלופין יורד ל 1200 ומה להפחד שיכבה הייתי משחק עם הגז , כך בכל עצירה .בשבועות האחרונים כשהמנוע קר מיד לאחר הנעה הקטנוע עולה ל 1800/2000 ותוך דקה לערך יורד עד 1200/1100 ועולה שוב , כאשר אני מתחיל לסוע מהמצב הזה עם טיפה גז ואז עוזב הסלד נופל והקטנוע נכבה . אם אני מנסה להניע ישר הוא לא מניע .לאחר כיבוי סוויץ המתנה של דקה עם טיפה עזרה של גז הקטנוע מניע והסל״ד שוב לא יציב אני מתחיל נסיעה אך הקטנוע לא נכבה יותר . כמובן שעצירות מלאות בנסיעה הסלד שוב נמוך 1200/1100 גם לאחר שהטמפרטורת עבודה יציבה . לאחר התייעצות עם חבר שהוא מכונאי רכב הוא המליץ על ניקוי מצערת , החבר עזר לי לבצע את העבודה כמובן שהשתמשנו עם ספרי לניקוי מצערת ולא ספריי קרבורטור . הכל חזר למקום אך הבעיה לא נפתרה . נבדקו סלילים ומצבר במאמץ ושניהם תקינים .
האם למישהו יש כיוון נוסף מה אפשר לבדוק ?
או מישהו שחווה את התקלה בעבר ופתר אותה ?
אשמח לעצות המלצות וכל דעה אפשרית לפני שאני מכניס אותו למוסך לנסות לפתור בעצמי את התקלה .