עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: עזרה בבחירת אופנוע וציוד לרוכב חדש

ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
    יש מספיק שבילים קצרים שיובילו לפינות חמד כולל כמה מעינות. אם פרייבט מגיע גם אופנוע כזה יגיע
    +1
    אם מה שאתה מחפש זה כביש אז זה אופנוע מצויין להתחיל.
    אפשר לנסוע איתו בשבילי עפר סבירים, רק תזכור שהוא לא בנוי לשטח אז סע לאט מאד (בעיקר בסיבובים).
    ובדיוק כמו שרונן כתב, בעיקרון, בנסיעה מתאימה, לכל מקום שאפשר להגיע עם מכונית (משפחתית, לא ג'יפ) אפשר להגיע עם אופנוע.
    נסעתי בשבילי כורכר גם עם קטנועים וגם עם ה - vn900 הנוכחי. זה לא הכי נעים (וגם לא הכי רצוי), אבל זה אפשרי.

Member
    לגבי הציוד סקירה מעולה, תודה..
    לגבי האופנוע.. אם זה בעיה לרדת מהכביש זה מצמצם את האפשרויות מבחינתי,אני מעוניין באופנוע עם קצת יותר יכולות בשטח נניח 70/30 לטובת הכביש ושיהיה נוח לרכיבות ארוכות, יש כלי שיכול להתאים למטרה הזאת ויכול להוות חלופה ראויה לcb500x? (רישיוןa1).

יש את ימאהה טנרה 660, אבל הוא גבוה. לא בטוח שיתאים לך.

ככל שהאפנוע מתאים לשטח הוא פחות מתאים לכביש ולהפך. רכיבה של 50 קמ באופנוע כל יום דורשת אופנוע נוח. מהו מסלול הרכיבה?

מה התקציב שלך לאופנוע?

הנה דוגמה מבאסת לאפשרויות שיש בארצות נורמליות בנושא תחבורה
    cb500x לאחר שדרוג, המחיר לא זול

https://youtu.be/S_Fju7-6a4Q

אפשרות אחרת זה KTM 690 Enduro

Member
    לגבי התקציב בגדול אין בעיה כל עוד זה מצדיק את העלות מול תועלת, הייתי שמח להוציא כמה שפחות ומצד שני לא אוהב להתפשר על האיכות.
    לצורך העיניין: העלות של cb500 היא קצת יותר מ50k - סכום שייעדתי להשקיע בקניית האופנוע בלבד.
    לגבי מסלול הרכיבה, מדובר על רכיבה יומית לעבודה רובה על כביש מהיר(22) שמותר: 100 קמש, ומה שבאמת מרגש אותי זה לנסוע לטיולים של יום או יותר עם כל הציוד על האופנוע ו, ,לטייל בשבילים לא סלולים נוחים יותר או פחות,אני לא טיפוס שאוהב להשתולל בשטח - רק לא רוצה להיות מוגבל או לפחד מקצת אבנים או אבק..
    לדוגמא במבחן הזה : http://youtu.be/Xu9xNEFLMqw יורדים איתו גם לשטח, בהנחה שיש מיגון למנוע ולאגזוז, מה דעתך לגבי הנסיעה בשבילים, עד כמה זה חמור מה שהאופנוע עובר?

שוב, שבילי קקל אין בעיה, רק תזכור שזה רכיבה שונה מכביש, ארצנו היא קטנה, אבל יש גם מספיק מקומות להגיע.
    גם דרכים בין השדות האופנוע יעבור בצורה סבירה.
    תזכור שהוא לא גבוה יותר מדי והבולמים בעלי מהלך מוגבל. עם ה nc הגעתי להרבה מקומות בצורה רגועה.
    האופנוע לא ימות, תפעיל שיקול דעת, ותזכור שהוא לא אופנוע מוטוקרוס או אינדרו

Member
    אוקיי , עם יכולות כאלו אני יסתדר , נראה לי מספיק בתור התחלה לכלי ראשון.
    תודה רבה על הייעוץ והתשובות המהירות- באמת פורום מועיל.
    תרכבו בזהירות, תהנו ותשמרו על עצמכם..

אל תשכח גם מיגון של רדיאטור.
    תשקול להזמין חלקי מיגון בחול ולא בארץ

Member
    אוקיי, לא ידעתי שיש מיגון לראטיאדור, אתחיל לברר באתרים בחול לגבי המיגון..תודה.

Member
    היי , אני עדיין לא סגור לגמרי על הcb , יש לי רישיון מוגבל של 500 סמק/54.4 כ״ס, בהנחה שאני אבטל את ההגבלה של הסמק- זהותם לי עוד הרבה אפשרויות לאופנועים יותר גדולים ובתכלס זה יותר הכיוון שאני מחפש. אופנוע שאני יהנה לרכב בנסיעות ארוכות וגם לטייל בטבע לא בצורה אגרסיבית מידיי.(70/30 לטובת הכביש). השאלה שלי: האם בתור רוכב ירוק לגמרי, בגובה 170 זה בסדר להתחיל מאופנוע כבד? או שכדאי להישאר באיזור הcb. את השיקולים הכלכליים אני משאיר בצד כרגע . מה דעתכם? אילו כלים יכולים להתאים לרוכב צעיר בקטגוריה הזאת?

Member
    סוף סוף הוא הגיע, מסתבר שזה הכלי הנמכר ביותר בעולם בחודשים האחרונים. תהליך הרכישה בסוכנות הונדה חיפה- הלך מעולה, קיבלתי יחס מעולה ואישי, מעבר לזה גם הנחה משמעותית על האביזרים ועל כל הציוד ההיקפי. במסגרת הקניה ביקרתי בסניף אופנוענית בחיפה - גם שם השירות היה מצויין וכלל הסברים מפורטים על כל מוצר.
    תודה לכל העונים והעוזרים בקבלת ההחלטה, תשמרו על עצמכם וסעו בדרכים טובות

Sent from my iPad using Tapatalk

Member הסמל האישי של פRץ
    תתחדש תותח!! מקווה שתהנה ממנו, הוא חתיך ביותר... תן סיקור עליו אחרי תקופה קצרה, זה יתרום ממש למי שיבוא אחריך.
    Evolution Team

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ITAYSKI צפיה בהודעה
    סוף סוף הוא הגיע, מסתבר שזה הכלי הנמכר ביותר בעולם בחודשים האחרונים. תהליך הרכישה בסוכנות הונדה חיפה- הלך מעולה, קיבלתי יחס מעולה ואישי, מעבר לזה גם הנחה משמעותית על האביזרים ועל כל הציוד ההיקפי. במסגרת הקניה ביקרתי בסניף אופנוענית בחיפה - גם שם השירות היה מצויין וכלל הסברים מפורטים על כל מוצר.
    תודה לכל העונים והעוזרים בקבלת ההחלטה, תשמרו על עצמכם וסעו בדרכים טובות

Sent from my iPad using Tapatalk
    לירון באמת מאוד נחמד..