מאוד יפים אין ספק.
אבל! האם שינו משהו באופי המנוע של הגדול שיבדל אותו, לחיים ארוכים ונוחים, בניגוד ל690 הרוצחת?
זה אומנם סינגל גדול אבל זה סינגל חזק מאוד.
לאלה בדרך כלל לא צפויה תוחלת חיים ארוכה.
עשו לעצמכם טובה ולכו לראות את שלושת האופנועים פנים אל מול פנים באולם התצוגה. התמונות - יפות ומושקעות ככל שתהיינה - לא מצליחות להעביר את מלוא האימפקט הוויזואלי שבמפגש עם שלוש היצירות היפהפיות הללו.
ליין אופנועי הכביש של הוסקוורנה - בסגנון רטרו מודרני עתידני - בישראל. הפרטים והמחירים בפנים.
http://fullgaz.co.il/?p=130207
![]()
מאוד יפים אין ספק.
אבל! האם שינו משהו באופי המנוע של הגדול שיבדל אותו, לחיים ארוכים ונוחים, בניגוד ל690 הרוצחת?
זה אומנם סינגל גדול אבל זה סינגל חזק מאוד.
לאלה בדרך כלל לא צפויה תוחלת חיים ארוכה.
נראים נהדר
Tracer 900
נראים טוב מאוד. הvitpilen 701 מאוד מאוד מזכיר את העיצוב החדש של הcb100r.
האם מתכוננת גרסא שמבוססת על ה-790 החדש?
למה משמש האופנוע הזה?
נראה לי שייך לקטגוריית לרכב כל יום לעבודה בסטייל.
מישהו רוצה להסביר מה האופנוע יודע לעשות? לא צויין בכתבה.
שו נסיעות ארוכות? לא נראה לי שהוא מתיימר לכך... והסקראמבלר של דוקאטי למשל דווקא יכול לבצע בשטח (אם היית רוצה) יותר מהנגלה לעין כך שלא הייתי מספיד אופנוע רק בשל העובדה שהוא נראה לך מבורגן.
מעניין אם יש להם גם line של אופנועים שימושיים,ולא-מכוערים.
הסווארטיפליאילילילין 401 לוקח בגדול.
נראה לי שבנישה הזאת דווקא ה701 עם המומנט של הסינגל הענק הזה קצת ברוטלי מדי וה401 יהיו יותר זורמים כראוי ליצירה.
גם הרבה יותר יפה עם הכידון המוגבה לטעמי...
עכשיו רק לשים מראות קצה כידון במקום אוזני הארנב המגוחכות האלה ויש פה אופנוע יפייפה.
יש פה ביקורת בערוץ של ג'י לנו, הם גם נוסעים לא רק מדברים...
https://www.youtube.com/watch?v=Fd6_MmqkiHw
באמת גבר רצח הג'י לנו הזה, מת עליו.
מעניין כמה המנועים שונים מהKTM ואיך הוא מול הדיוק 390, ומי עדיף, כי בסוף אם מדובר באותו המנוע ובשני נייקדים, יהיה קשה לשלם עוד איזה 7 אלף אקסטרה על הסטייל.
חוץ מזה, מזכיר לי את הGN/TU של סוזוקי של פעם, אופנועים קלאסים, פשוטים יחסית ומאוד מינימליסטים, רק אלה עם הרבה הרבה יותר כוח וביצועים.
בתור תל אביבי שלא עושה נסיעות ארוכות ורוצה אופנוע, זה בהחלט כלי שהייתי לוקח בחשבון, ובשביל פעם בכמה זמן לצאת לנסיעות ארוכות אין שום בעיה.
הדבר היחידי זה שאם רוצים לעשות טיול זוגי, אלה לא נראים לי הכלים להרכבה מהנה לאורך זמן, מנוע סינגל, לסינגלס.