שלום לכולם, קניתי בורגמן 400 עם אזעקה mt-80 . לא קיבלתי הוראות שימוש. אתמול היתי צריך לעחליף מצבר מי אז הצלחתי לְהַפְעִיל את הזעקה שוב. האים מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לְהַפְעִיל את זה שוב? אני צריך לקודד שלטים מחדש? תודה רבה!
שלום לכולם, קניתי בורגמן 400 עם אזעקה mt-80 . לא קיבלתי הוראות שימוש. אתמול היתי צריך לעחליף מצבר מי אז הצלחתי לְהַפְעִיל את הזעקה שוב. האים מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לְהַפְעִיל את זה שוב? אני צריך לקודד שלטים מחדש? תודה רבה!
לעיתים בזמן החלפת מצבר האזעקה מקבלת "שוק" מחיבור המצבר ואז יש צורך לבצע ריסט למערכת, או דרך הסוויץ ואם לא עוזר לנתק אותה ולחבר חזרה
ב99% מהמקרים זה עובד ב1% האחרון היא מתאבדת :-).
תברר היכן הותקנה המערכת
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
היום בבוקר ניתקתי וחיברתי את המצבר שוב. האזעקה צפצוף פעם אחדץ כהילו הכול בסדר. לחצתי על כול הבפתורים בשלט בלי שום תגובה של העאופנוע . וברגה שנייסיתי להדליק שוב אתכיל צפצופים....
אתה צרך לעשות מחדש לשלטים, אחרי שהיא תעשה את צפצוף תפתח ותסגור סוויץ 9 פעמים ותשאיר פתוח בפעם ה 9 האזעקה אמורה לתת
לך אישור של כמה צפצופים, אחכ תלחץ על כפתור דריכה ואחכ נטרול (אתה תקבל ביפ מהאזעקה) בשני השלטים
סגור סוויץ וזה יעבוד
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
IMG_20180328_094327.jpg
סוף סוף מצאתי תשובה! תודה רבה ל כלבוטקס![]()
היי קניתי אופנוע עכשיו עם האזעקה הזאת אשמח אם אתה יכול לשלוח לי תמונה או קובץ של המדריך למשתמש.
תודה רבה