שלום לכולם,
אחותי קיבלה דו"ח בת"א (שדרות דוד המלך) אפילו שהפנגו שלה עבד.
אני לא כל כך בטוח מה הפרוצדורה כדי להתלונן ולנסות לבטל את הדו"ח, אשמח אם מישהו שמבין קצת יותר יוכל לתת כמה הנחיות..
תודה!
שלום לכולם,
אחותי קיבלה דו"ח בת"א (שדרות דוד המלך) אפילו שהפנגו שלה עבד.
אני לא כל כך בטוח מה הפרוצדורה כדי להתלונן ולנסות לבטל את הדו"ח, אשמח אם מישהו שמבין קצת יותר יוכל לתת כמה הנחיות..
תודה!
מהגיון בלבד, לא ניסיתי את זה, אבל זה מה שהייתי עושה במקרה כזה:
פתח תדפיס של פנגו, הפירוט של החניות (על הדרך תוודא שהיא היתה באזור הנכון של החניה).
תסתכל על שעת מתן הדו"ח (על הדו"ח עצמו).
אם שעת מתן הדו"ח נופלת בין שעת הפעלת החניה לשעת סיום החניה בדיווח מהאתר של פנגו - אז תצרף תדפיס ותשלח בקשה לביטול הדו"ח, או תיגש למחלקת החניה עם התדפיס ותציג להם את זה.
כן... מתברר שאחותי הטכנופובית לא הפעילה את הפנגו כמו שצריך.... עכשיו יש כאבי ראש בלנסות למצוא פשרה כלשהי עם העירייה (היא כן הפעילה את הפנגו, פשוט לא בצורה נכונה - אל תשאלו אותי איך).
האמת שזה קורה לא מעט למשתמשי פנגו שחונים באמצעות האפליקציה ומקבלים דו"ח חניה על לא עוול בכפם אבל כאן אני מבין שמדובר בעניין אחר. אחותך טכנופובית? אמור לה שתחנה עם איזיפארק. מעבר לעובדה שהוא הרבה יותר פשוט ונוח לשימוש, עוד לא נתקלתי במישהו שחנה איתו וקיבל דו"ח חניה סתמי. בכל אופן, נראה לי שאת כל "שיחות הרחמים" אתם צריכים לעשות מול פנגו ולא מול העירייה. אם היא הפעילה את האפליקציה (גם אם לא בצורה נכונה), פנגו צריכים לספוג את הקנס הזה.
קרה לי פעם בצפת.
להוציא תדפיס מפנגו שהופעלה חנייה, ולבקש ביטול הדו״ח ״לפנים ממשורת הדין״.
כלומר: הפעלתי חנייה אחרת בטעות, תתחשבו בי...
Sent from my iPad using Tapatalk
BMW F800 GSA