תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: צריך עצות מבעלי נסיון - כאבים בכתף אחרי תאונה לפני 5 חודשים

Senior Member הסמל האישי של Yigal

צריך עצות מבעלי נסיון - כאבים בכתף אחרי תאונה לפני 5 חודשים

אהלן

בנובמבר עברתי תאונה קלה, חבלות יבשות.
    מאז יצא לי לעשות פיזיותרפיה, לקחת ארקוקסיה, לנוח הרבה, תרגילים עצמיים ועוד, אולטרה סאונד אבחן
    Tendonitis
    דלקת בגיד, כמובן חוזר לרופא ולאורתופד לדרוש עוד אמצעים למרות שממש לא בא לי על עוד סבב פיזיותרפיה.

יש עצות מבעלי נסיון? מבחינה טבעית אני לוקח כדורי כורכום וMSM כבר תקופה, בנתיים נאדה.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    מה לעשות, לך שוב לסבב פיזיוטרפיה והפעם צא משם עם תרגילים לחיזוק כל הכתף מסביב (השרירים מסביב לכתף נקראים rotator cuffs, אותם אתה צריך לחזק כחלק מהפיתרון הכולל, בטח הגיד הדלקתי אחד מהם..), אחרי הסבב עם אורטופד, תמשיך להתאמן ולחזק את כל האיזור !!!! חובה להמשיך עם זה, סשן או שניים של טיפולי פיזיוטרפיה זו רק ההתחלה, מה לעשות - עיקביות בתרגול המקום הכי חשוב.
    אה, כמעט שכחתי - חלק בלתי נפרד מהתרגול זה מתיחות, אבל את זה צריך לעשות בהתחלה בעדינות, כי אם לא זה יכול ליצור קרעים.. קיצר, אורטופד טוב צריך לתת לך סט של תרגילים ומתיחות שילוו אותך אח"כ.
    לאחר מכן זה תלוי בך כמה תתמיד, זה חשוב !!
    בהצלחה
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה זרוק את השטויות הטבעיות או כך אותם במקביל לתרופות אמתיות כאלו שמגיעות עם מרשם מרופא.
    סבלתי גם מפגיעה בכתף כולל קריעת שריר כאב לפחות שנה שנתיים.

ה"שטויות הטבעיות" ירוצו איתו לטווח הארוך בלי תופעות לוואי למיניהן והתדרדרות אפשרית לאדיקציה ועוד רעות חולות שלכימייה יש.
    כימייה זה טוב רק להתחלה למסך כאב ולשיפור איכות החיים בהתחלה, ל LONG RUN זה כאמור ה"שטויות" הנ"ל - פעילות גופנית ספציפית לחיזוק האיזור וכולל הגיד הסורר עצמו, כולל תוספי תזונה ותזונה נכונה שתומכת בהתאוששות הגוף כגון נוגדי דלקת.
    נערך לאחרונה על ידי erani99; 10-04-2018 בשעה 22:01.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    היה לי מקרה דומה לפני כמה שנים כששיחקתי פוטבול, נפלתי לא טוב על הכתף ונהיתה לי דלקת בגיד בייספס
    שבוע ראשון ארקוקסיה כדי שאוכל לישון בלילה, אח"כ פיזיוטרפיה וזרמי חשמל שלא הועילו בכלום
    אחרי חודשיים שהתיאשתי חזרתי למכון כושר והתחלתי לעבוד על תרגילי שיקום לכתף (יש המון ביוטיוב) , תוך חודשיים העסק היה מאחוריי לעד.
    אם לא תתאמן לא יעבור.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    ה"שטויות הטבעיות" ירוצו איתו לטווח הארוך בלי תופעות לוואי למיניהן והתדרדרות אפשרית לאדיקציה ועוד רעות חולות שלכימייה יש.
    כימייה זה טוב רק להתחלה למסך כאב ולשיפור איכות החיים בהתחלה, ל LONG RUN זה כאמור ה"שטויות" הנ"ל - פעילות גופנית ספציפית לחיזוק האיזור וכולל הגיד הסורר עצמו, כולל תוספי תזונה ותזונה נכונה שתומכת בהתאוששות הגוף כגון נוגדי דלקת.
    מה שלא עוזר בדרך כלל גם לא פוגע.
    ספורט זה תמיד טוב וגם לאכול בריא.

Senior Member הסמל האישי של rusty james

ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    מה לעשות, לך שוב לסבב פיזיוטרפיה והפעם צא משם עם תרגילים לחיזוק כל הכתף מסביב (השרירים מסביב לכתף נקראים rotator cuffs, אותם אתה צריך לחזק כחלק מהפיתרון הכולל, בטח הגיד הדלקתי אחד מהם..), אחרי הסבב עם אורטופד, תמשיך להתאמן ולחזק את כל האיזור !!!! חובה להמשיך עם זה, סשן או שניים של טיפולי פיזיוטרפיה זו רק ההתחלה, מה לעשות - עיקביות בתרגול המקום הכי חשוב.
    אה, כמעט שכחתי - חלק בלתי נפרד מהתרגול זה מתיחות, אבל את זה צריך לעשות בהתחלה בעדינות, כי אם לא זה יכול ליצור קרעים.. קיצר, אורטופד טוב צריך לתת לך סט של תרגילים ומתיחות שילוו אותך אח"כ.
    לאחר מכן זה תלוי בך כמה תתמיד, זה חשוב !!
    בהצלחה
    + 1000 !
    כל מה שהוא כתב.

* גם לחמם עוזר - המרצת הדם וכיוב'.
    אם יש לך אפשרות לשחות - לא תחרותי ולא שטויות - זו התרפיה הטובה ביותר שתוכל למצוא.

תרגיש טוב.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    תודה לכולם

בעצת רופא אני מחפש מכון פיזיותרפיה איכותי יותר ממה שהקופה נותנת ... באמת אשקול גם שחייה, לא חשבתי על זה האמת.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yigal צפיה בהודעה
    תודה לכולם

בעצת רופא אני מחפש מכון פיזיותרפיה איכותי יותר ממה שהקופה נותנת ... באמת אשקול גם שחייה, לא חשבתי על זה האמת.
    אם אתה מאיזור הצפון בנהריה יש את עתיר שפי, יש לו קליניקה והוא פיזיותרפיסט קבוע עבור רוב הסיירות בצהל.
    לי עזר המון.

ואם אתה מאישור השרון, יש מישהו שהיה לו יוזר פה (yarongev כפי שזכור לי), הוא פיזיוטרפיסט גר בכפר יונה ולדעתי מטפל בחדרה משהו כזה. אם תרצה אקשר בינכם ותתיעץ איתו
    (צור קשר בפרטי בכדי שאוכל לתת לך את הנייד שלו, או שלח לו ה"פ למשתמש שלו, בדקתי והוא קיים פה, אבל לא בטוח שהוא מתעדכן)