לא אפשרי, ווינדוס 32 יכול לזהות רק יד 4 גיגה ראם
SSD זה דבר שמשדרג כל מחשב, כמעט יותר מכל דבר אחר (בהרגשה של מהירות שימוש)
היום, זה זול ממש ואתה צריך אותו רק בשביל מערכת הפעלה, אפילו 128 גיגה יספיק (רצוי חיבור סאטה 3)
ואני עוד יותר פחות מבין (למען הגילוי הנאות)
ולכן רק אניח את זה כאן:
https://en.wikipedia.org/wiki/Physic...rosoft_WindowsMicrosoft Windows supports PAE if booted with the appropriate option, but according to Geoff Chappell, Microsoft may limit 32-bit versions of Windows to 4 GB as a matter of its licensing policy.[14] According to Microsoft Technical Fellow Mark Russinovich, some drivers were found to be unstable when encountering physical addresses above 4 GB,[15] although the truth of this explanation has been disputed.[14]
לא אפשרי, ווינדוס 32 יכול לזהות רק יד 4 גיגה ראם
SSD זה דבר שמשדרג כל מחשב, כמעט יותר מכל דבר אחר (בהרגשה של מהירות שימוש)
היום, זה זול ממש ואתה צריך אותו רק בשביל מערכת הפעלה, אפילו 128 גיגה יספיק (רצוי חיבור סאטה 3)
נערך לאחרונה על ידי סער666; 11-04-2018 בשעה 07:29.
תשאר עם הזכרון הישן, אין צורך לשדרג אם אתה לא מתכוון להעמיס עליו משחקים.
"מה שלא מקולקל לא מתקנים"
לא יהיה לך טוב?יעשה בעיות? תשדרג לאותו זכרון כלומר אותה חברה אותה מהירות ואותו נפח (מקסימום 8 ג'יגה ללמחשב)
תקפיד לשים בסלוטים 1 ו 3 את הישנים ובסלוט 2 ו 4 את החדשים, בשום מקרה אבל בשום מקרה אל תערבב בין סוגי הזכרונות כי זה מתכון לצרות.
בהצלחה
מצטער, לא יכולתי להתאפק.
הציטוט שנתת פה הוא דף אשר מסביר על PAE שלצורך העניין ועל מנת לפשט את ההסבר, משתמש ברעיון של שכבות והפניות על מנת לצמצם מקום, כלומר, כמו בהפניה שג'ק הביא, אם המידע המלא (הפרוס) היה צריך להשמר בזיכרון ולא בשכבות והפניות, לא ניתן להכניס מבנים של 32 ביט לתוך זיכרון מעל של 4GB.
שים לב לשורה הראשונה מתוך הציטוט שלך:
In computing, Physical Address Extension (PAE), sometimes referred to as Page Address Extension,[1] is a memory management feature for the x86 architecture. PAE was first introduced by Intel in the Pentium Pro, and later by AMD in the Athlon processor.[2] It defines a page table hierarchy of three levels (instead of two), with table entries of 64 bits each instead of 32, allowing these CPUs to directly access a physical address space larger than 4 gigabytes (232 bytes).
כלומר אתה מבין שזה סוג של שימוש במבנה שלא מותאם לחלוטין לצורה שבה עובדת במערכת הפעלה (32 ביט) כי המערכת הפעלה עדיין מייצרת מבנים של 32 אלא רק פלסטר לניהול זיכרון...
ה"פלסטר" עובד, כי בעקרון הוא תמיד בשימוש לצרכים אחרים - מיפוי של זכרון וירטואלי לזכרון אמיתי (כי אף מע' הפעלה לא נותנת לך גישה לזכרון אמיתי אם אתה לא רק בקרנל, וגם שם צריך להתאמץ כדי לקבל גישה כזאת אם בכלל - זה חורג מתחום ההיכרות השטחית שלי).
בפועל, מה שזה מייצר דומה למצב של כרטיסי FLASH גדולים שמפורמטים ב-FAT32: לא משנה מה גודל הכרטיס, הקובץ הגדול ביותר שתוכל להכניס אליו הוא 4GB בגלל המגבלה של מיפויים של 32 ביט. אותו דבר במע' ההפעלה - טבלת המיפויים של הזכרון יכולה להפנות אותך מעל הגבול של 4GB, אבל כל עוד אתה במערכת של 32 ביט, המקסימום הנגיש לתוכנה אחת בודדת יישאר 4GB (שיכולים להתפרס על גבי טווח פיסי מתחת ומעל הגבול של 4GB). זה נאמר איפשהו בין כל הקישורים, וויקי וכל הסובבים. נכון שזה לא המקרה הנפוץ, אבל עדיין. אני מניח שאיפשהו המקרה הזה מטופל, כי עפ"י המידע הקרנל הזה רץ גם בסרברים - אבל שד יודע מה הסיבוכים האפשריים.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 11-04-2018 בשעה 11:51.
קנה SSD וזאת תהיה ההשקעה הכי טובה שלך.
אתה תמיד יכול לקחת אותו איתך למחשב הבא ויתן לך יותר מהירות מאשר שתשדרג זיכרון.
בהצלחה.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
מחזק SSD.. 250 שקל ולא תכיר את המחשב שלך..
אם אתה לא גיימר או עובד עם תוכנות מאוד כבדות וכדומה, לא תרגיש הבדל כמעט עם התוספת זיכרון.
בתור אחד שמנסה להחיות את ה aspire 1 שלו עם דיפברילטור (הלוח אם מכיר עד 2GB)
ולהשתמש ב PI2 כאילו זה NUC אני יכול לומר שלא משנה עד כמה שיחקתי עם swapiness והפצות לינוקס שמרניות המתעבות את systemd -
הזיכרון הוא הוא צוואר הבקבוק
ואם עוברים ל SSD כפי שאתם מציעים אז בכל מקרה מפרמטים.
ואם מפרמטים אז מה רע במעבר ל 64? וזה מה שהצעתי.
מ.ש.ל
Ghost ו Clonezilla (אשר משתמשת במגוון כלים עד ל fallback כמו dd אם כלו כל הקיצין) הם חברים וותיקים וטובים.
אלא אם מותקן בינארי עתיק מהמילניום הקודם אשר לא מדבר 64 ואין את תכנת ההתקנה - אני לא מוצא שום סיבה לדבוק במערכת 32 הקיימת.
עריכה: כל עוד הדיון פורה ומרחיב (לי) אופקים - אין לי בעיה לומר "טעיתי. טוב לדעת" אם צריך.
SSD ושדרוג זכרון יפיחו בו הרבה אנרגיות חדשות.
להעיף את הזכרון הקיים ולקנות 2*4 DDR3 1600 , יש לך 4 סלוטים בכל מקרה כך שאם תרצה 16 גיגה תוכל לקנות עוד זוג כזה.
SSD לא רק מהיר יותר משמעותית , אלא גם אני מניח שבשלב הזה הדיסק הקיים שלך מתחיל להתקרב לנקודות כשל, כלומר אתה בכל מקרה צריך להתחיל לחשוב על גיבוי והחלפה, מוטב להקדים לפני הקריסה.
לא קשור לנושא הדיון אבל טיפ טוב להארכת חיים של כונן SSD, להפעיל trim:
https://en.wikipedia.org/wiki/Trim_(computing)
https://www.digitalcitizen.life/simp...-why-it-useful