ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
בהחלט מעניין. מה שאותי מרתיע זו היד העשירית (כבר נכוותי בעבר עם הונדה, אמנם קטנה בהרבה). הוא בהחלט נראה טוב ביחס לגילו, כאן אין ספק.

הקומפרסיה תקינה? במידה וארצה לקחת לבדיקה, מנוע/גיר/שלדה תקינים? (אני מבין שלא ניתן להתחייב לזמן ארוך אבל לפחות לבדיקה). האגזוז עם משתיק? (לא רוצה שיצרח בכל השכונה). רשמת שעבר טיפול לאחרונה הכולל שמנים, פילטרים, פלאגים וכו' - באיזה ק"מ עבר אותם ומה ה-service intervals שלו? השרשרת/גלג"ש וצמיגים מה מצבם?

אני ברצינות שוקל אותו.
צ'מע...
קומפרסיה לא מדדתי - אין לי מתאם מתאים להברגה הזאת. הונדה כמו הונדה, חייבים להיות מיוחדים.
המנוע תקין, ככל הידוע לי. הפלאגים שהתקנתי נראים טוב (הוצאתי אותם לבדיקה אחרי כמה מאות ק"מ).
הגיר עובד מעולה.
השלדה... כנראה תקינה - האופנוע נוסע ישר ואין עליה ריתוכים מקומיים.
האגזוז בלי משתיק. זה פרוייקט RACER, לא CBR500 יד שניה. הוא מספיק שקט כדי לא לייצר בעיות עם השכנים, וזהו.
את הטיפול הוא עבר לפני פחות מ-1000 ק"מ, כשהגיע אלי. האופנוע כמעט ולא נוסע אצלי.
מרווח הטיפולים שלו הוא 6 אלף להחלפות שמן/פילטר, 24 לטיפול גדול שכולל בדיקת שסתומים. בפועל, כיווני שסתומים כמעט ולא נדרשים במנועים האלה.
שרשרת גלג"ש במצב די טוב (50% להערכתי), על הצמיגים יש עוד בשר, אבל הם די ישנים.

אתה צריך להבין עם מה יש לך עסק.
זה לא אופנוע חדש. זה לא אופנוע חסכוני. זה לא אופנוע נוח במיוחד (אחרי ההסבה לקליפ-אונים).
מדובר באופנוע פרוייקט, שמטרתו להיראות טוב ולספק חווית רכיבה ייחודית. אחרי שעשיתי איתו כמה טיולים קצרים לכיוון בית אריה וחלמיש - הרגשתי שעמדתי ביעד שהצבתי לעצמי.
עשיתי את אותו כביש אהוב במהירות נמוכה יותר מהדוקאטי - כי להונדה יש פחות מתלים, פחות ברקסים, פחות צמיגים (את הנקודה האחרונה קל לשפר). זה מתורגם לפחות יכולת שליטה ממה שאדוונצ'ר מספק. אם נאמר את זה פשוט - המולטי שלי הוא אופנוע טוב בהרבה, 2 ליגות מעל.
עם זאת, מאוד נהניתי על ההונדה במהירויות שבדוקאטי אני מחשיב כ"רכיבה רגועה". הוא באמת ייצר אצלי תחושה שאני רוכב על מכונה "של פעם", ושהמגבלות המובנות שלו, שבעקבותן 120 בתוך הפניה מרגיש לי כמו טיסה נמוכה - הן לא באג, אלא פיצ'ר.
אם זה מה שאתה מחפש - בוא לקפה, ואני אספר לך כל מה שאני יודע על האופנוע, כולל הנקודות שלא הספקתי להגיע אליהן.
אם זה לא מה שאתה מחפש - אני אשמח להמליץ לך על דגמים אחרים שיכולים להתאים לתקציב ולדרישות שלך.