יש גמישות משמעותית מאוד במחיר עבור חברי פולגז.
הונדה הורנט 600 יחיד בארץ!
בנוי ברוח אופנועי ספורט-רטרו לפי הטעם האישי שלי, בהשקעה של המון כסף ושעות עבודה.
אחרי צביעה והתאמה של חלקים רבים מחו"ל כדי לקבל את המראה הרצוי.
האופנוע נראה מדהים, אין עוד אחד כזה בישראל.
עבר יישור קו מכאני:
*ניקוי קרבורטור והחלפת דיאפרגמות.
*החלפת שמן מנוע, פילטרים, נוזל קירור.
*כיוון שסתומים.
*החלפת קלאץ'.
*ברקסים קדמיים.
*שיפוץ פרונט.
*החלפת כבלי גז וצ'וק.
תוספות:
*אגזוז Yoshimura.
*מותחן טיימינג ידני של TrackStar.
*פילטר אוויר K&N אינבוקס.
*גריפים, מושב בנוי בהזמנה אישית, קליפ-אונים ועוד אינספור חלקים קוסמטיים.
הבסיס לפרוייקט:
הורנט 600, שנת 2002.
83000 ק"מ.
המחיר:
25.5 אלף ש"ח. בבקשה - רק לרציניים שיודעים להעריך את העבודה שנעשתה.
ליצירת קשר - 054-2339113, קוסטה.
delete yahoo account
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש גמישות משמעותית מאוד במחיר עבור חברי פולגז.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
עדכון מחיר - 21,000 ש"ח.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
איש לא מעוניין בכלה?
תבואו לראות, הקפה עלי. מקסימום, לא תקנו![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
עדיין מוכר.
מעדכן מחיר - 18500.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מה סיבת המכירה? ראיתי שביצעת עליו פרוייקט, למה למכור לאחר מכן? מה מצבו המכני של הכלי? (מנוע, גיר, שאר המכלולים, האם הוחלפו או שעדיין מקוריים וידרשו החלפה אצל הבעלים החדש?)
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
הסיבה היא שהתחתנתי, אז אני מקצץ את מצבת האופנועים שלי
חוץ מזה - אין לי באמת מה לעשות איתו מעבר לסיבוב פעם בשבועיים. על הדוקאטי הרבה יותר נוח להתנייד, וטיולים אני עושה בעיקר בשטח.
לשאלתך לגבי מצב האופנוע:
מנוע וגיר מקוריים, עם 83 אלף ק"מ שנראים אמיתיים.
יישור הקו שביצעתי מפורט במודעה.
האופנוע תקין (עד כמה שידוע לי) ונוסע טוב. אני מאמין (בלי אחריות, כמובן) שהמנוע יהיה טוב גם לפחות לעוד 100 אלף ק"מ - סה"כ, זה מנוע של CBR600F3, שידוע באמינות שלו. שאר המכלולים ידרשו כמובן שיפוץ או החלפה בשלב כזה או אחר, כמו בכל אופנוע.
עניתי לך על השאלה?![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בהחלט מעניין. מה שאותי מרתיע זו היד העשירית (כבר נכוותי בעבר עם הונדה, אמנם קטנה בהרבה). הוא בהחלט נראה טוב ביחס לגילו, כאן אין ספק.
הקומפרסיה תקינה? במידה וארצה לקחת לבדיקה, מנוע/גיר/שלדה תקינים? (אני מבין שלא ניתן להתחייב לזמן ארוך אבל לפחות לבדיקה). האגזוז עם משתיק? (לא רוצה שיצרח בכל השכונה). רשמת שעבר טיפול לאחרונה הכולל שמנים, פילטרים, פלאגים וכו' - באיזה ק"מ עבר אותם ומה ה-service intervals שלו? השרשרת/גלג"ש וצמיגים מה מצבם?
אני ברצינות שוקל אותו.
צ'מע...
קומפרסיה לא מדדתי - אין לי מתאם מתאים להברגה הזאת. הונדה כמו הונדה, חייבים להיות מיוחדים.
המנוע תקין, ככל הידוע לי. הפלאגים שהתקנתי נראים טוב (הוצאתי אותם לבדיקה אחרי כמה מאות ק"מ).
הגיר עובד מעולה.
השלדה... כנראה תקינה - האופנוע נוסע ישר ואין עליה ריתוכים מקומיים.
האגזוז בלי משתיק. זה פרוייקט RACER, לא CBR500 יד שניה. הוא מספיק שקט כדי לא לייצר בעיות עם השכנים, וזהו.
את הטיפול הוא עבר לפני פחות מ-1000 ק"מ, כשהגיע אלי. האופנוע כמעט ולא נוסע אצלי.
מרווח הטיפולים שלו הוא 6 אלף להחלפות שמן/פילטר, 24 לטיפול גדול שכולל בדיקת שסתומים. בפועל, כיווני שסתומים כמעט ולא נדרשים במנועים האלה.
שרשרת גלג"ש במצב די טוב (50% להערכתי), על הצמיגים יש עוד בשר, אבל הם די ישנים.
אתה צריך להבין עם מה יש לך עסק.
זה לא אופנוע חדש. זה לא אופנוע חסכוני. זה לא אופנוע נוח במיוחד (אחרי ההסבה לקליפ-אונים).
מדובר באופנוע פרוייקט, שמטרתו להיראות טוב ולספק חווית רכיבה ייחודית. אחרי שעשיתי איתו כמה טיולים קצרים לכיוון בית אריה וחלמיש - הרגשתי שעמדתי ביעד שהצבתי לעצמי.
עשיתי את אותו כביש אהוב במהירות נמוכה יותר מהדוקאטי - כי להונדה יש פחות מתלים, פחות ברקסים, פחות צמיגים (את הנקודה האחרונה קל לשפר). זה מתורגם לפחות יכולת שליטה ממה שאדוונצ'ר מספק. אם נאמר את זה פשוט - המולטי שלי הוא אופנוע טוב בהרבה, 2 ליגות מעל.
עם זאת, מאוד נהניתי על ההונדה במהירויות שבדוקאטי אני מחשיב כ"רכיבה רגועה". הוא באמת ייצר אצלי תחושה שאני רוכב על מכונה "של פעם", ושהמגבלות המובנות שלו, שבעקבותן 120 בתוך הפניה מרגיש לי כמו טיסה נמוכה - הן לא באג, אלא פיצ'ר.
אם זה מה שאתה מחפש - בוא לקפה, ואני אספר לך כל מה שאני יודע על האופנוע, כולל הנקודות שלא הספקתי להגיע אליהן.
אם זה לא מה שאתה מחפש - אני אשמח להמליץ לך על דגמים אחרים שיכולים להתאים לתקציב ולדרישות שלך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה על הכנות.
זה פחות נשמע כמו משהו שאני מחפש. מאוד אהבתי את המראה והורנט הוא חלום ישן אבל פרקטיות כן חשובה לי (עד מאוד) והנישה של האופנוע פחות יושבת עם הצרכים שיש לי מכלי (טיולי סופ"ש ארוכים בנוחות, נסיעות מנהלתיות לרוב. אני יודע שאלו צרכים של אדוונצ'ר אבל מה לעשות, פחות מדבר אליי).
בהצלחה במכירה, חבר! (ומזל טוב על החתונה, שכחתי לאמר)
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
מעדכן מחיר - 17 אלף.
ישנה גמישות קטנה נוספת רק לחברי הפורום.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אפפפ
רק 17 אלף ל-600 4 צילינדר!
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
האופנוע עדיין למכירה.
נמדדה צריכת דלק בינעירונית רגועה - נמדד 1/20!
נוסע מעולה. לאור הטסט הקרב (סוף אוגוסט), אני מוכן להתגמש עוד עבור חברי הפורום.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual